Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπό κατοχή λαθρομεταναστών η Λέσβος – Σε καθεστώς τρόμου ζουν οι Έλληνες! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Υπό κατοχή λαθρομεταναστών η Λέσβος - Σε καθεστώς τρόμου ζουν οι Έλληνες! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Την κατάσταση πανικού και τρόμου στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες των νησιών του Αιγαίου, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο απόρρητο έγγραφο του Λιμενικού Σώματος, δια του οποίου κρούεται ο κώδωνας του κινδύνου για δραματικές καταστάσεις οι οποίες εκτυλίσσονται ήδη στη Λέσβο.

Τα καθημερινά επεισόδια που προκαλούν οι λαθρομετανάστες στη Λέσβο και αποκρύπτονται τεχνηέντως από τα μέσα ενημέρωσης, έχουν κατατρομοκρατήσει τους κατοίκους του νησιού οι οποίοι έχουν αφεθεί στο έλεος των εισβολέων. Επιχειρήσεις έχουν λεηλατηθεί, ενώ η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο του νησιού έχει καταστεί άκρως επικίνδυνη, ελέω των ορδών που έχουν ξεχυθεί στους δρόμους με άγριες διαθέσεις.

Η μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ και ο νεοδημοκράτης επίτροπος της Ε.Ε. Δ. Αβραμόπουλος από την πλευρά τους, αλληλοσυγχαίρονται για την «αποτελεσματικότητα» της μεταναστευτικής τους πολιτικής, «αποτελεσματικότητα» της οποίας τις τραγικές συνέπειες βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι των νησιών.

Η Λέσβος επί της ουσίας, αποτελεί τη μικρογραφία του μελλοντικού «ελληνικού» κράτους όπως το οραματίζεται το αντισυνταγματικό τόξο. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αποτρέψει τη μετατροπή της γενέτειρας του Πολιτισμού σε ένα αισχρό προτεκτοράτο χρέους και λαθρομεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upo-katochh-lathrometanastwn-h-lesbos-se-kathestws-tromou-zoun-oi-ellhnes-b#ixzz3gdkR2XFf

Exit mobile version