Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντώνης Γρέγος: Γνήσιο τέκνο της παγκοσμιοποίησης η κυβέρνηση της “πρώτης φοράς Αριστερά” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Γρέγος, στην ομιλία του για την ψήφιση του μνημονιακού νομοσχεδίου δήλωσε ότι η εφαρμοζόμενη διαδικασία του κατ΄ επείγοντος για τόσο σημαντικά εθνικά θέματα ευτελίζει και τον ρόλο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τον Ελληνικό Λαό.

Ο Συναγωνιστής Γρέγος τόνισε ότι η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» αποδείχθηκε η καλύτερη μαθήτρια της παγκοσμιοποίησης και του κεφαλαίου, καθώς εισάγει αυτούσια τα επαίσχυντα μέτρα του επιβαλλόμενου τρίτου μνημονίου, όπως έπρατταν και οι προκάτοχοι της. Μέτρα που χαρακτηρίζονται από προχειρότητα και ανθελληνισμό και φαλκιδεύουν τα ατομικά δικαιώματα και συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Γρέγος δήλωσε ότι όλα τα νέα μέτρα ψηφίζονται αναφανδόν από την νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τις συνιστώσες της (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι) προκειμένου να εξυπηρετηθεί -με συνοπτικές διαδικασίες-  η ταχεία εκκαθάριση των τραπεζικών απαιτήσεων και των διεθνών τοκογλύφων εις βάρος του Ελληνικού Έθνους.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική Πολιτική Δύναμη που μάχεται εμπράκτως για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antwnhs-gregos-gnhsio-tekno-ths-pagkosmiopoihshs-h-kubernhsh-ths-prwths-for#ixzz3gdotX7c1

Exit mobile version