Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Πράγματι, ο βουλευτής του Σύριζα Λευκάδας Σ. Γρηγόρης “προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του Σύριζα και να χρυσώσει το χάπι στους εξαπατημένους ψηφοφόρους”. Και πράγματι, οι Συριζαίοι έχουν “πλήρη αδυναμία να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός Λαός, ο κυρίαρχος, τους είπε σε 2 περιπτώσεις ότι είναι κατά της μνημονιακής πολιτικής”.

Πέσαν σε μεγάλη σκοτούρα και ατελείωτο μπελά οι Συριζαίοι με την μνημονιακή πολιτική τους. Κάνουν τα πάντα προκειμένου να μπαλώσουν γρήγορα και πρόχειρα ό,τι μπορούν. Βαπτίζουν την Τρόϊκα και τη λένε “οι Θεσμοί”, μετονόμασαν το τρίτο, και χείριστον όλων των προηγουμένων, μνημόνιο που υπέγραψαν και το λένε “συμφωνία” κτλ. Δεν βρίσκουν τρόπο να ξανασερβίρουν ένα πιάτο αηδίας με επαναλαμβανόμενα ψεύδη και υποσχέσεις στο λαό προκειμένου να υποθηκεύσουν μέχρι τέλους την περιουσία του.

Έτσι, η λέξη “συμφωνία” μπορεί να ακούγεται ωραία και να είναι διαχειρήσιμη για τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, αλλά επίσης ανανήφει (κάνει γκελ πίσω) γλωσσολογικά στην αρχική της έννοια (συν+φωνή = συμφωνία = αρμονική, εγκάρδια συνήχηση). Κι αυτό σημαίνει πως η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, όχι μόνο δεν ξεχωρίζει τους προδομένους και παγιδευμένους σαν εγγυητές-δανειστές λαούς της Ευρώπης από τους ιδιώτες τοκογλύφους και να συμμαχήσει με τους πρώτους εναντίον των δευτέρων, αλλά χωρίς αιδώ συγχωνεύεται μαζί τους και συνεργάζεται στο ίδιο τοκογλυφικό μόρφωμα πλήγματος πάντων των λαών. Η “ελληνική” Κυβέρνηση εδώ ΣΥΜΦΩΝΕΙ να προσφέρει όλο το Γένος μας σαν μια φάρα μίζερων κακοπληρωτών που αθετούν τις δεσμεύσεις τους στους εγγυητές-δανειστές ομόφυλους λαούς κι αφήνει στο απυρόβλητο τους απόκοσμους τοκογλύφους που έγραψαν και σκηνοθέτησαν όλο το έργο απάτης. Αντί, λοιπόν, να προτιμήσει τους ευρωπαϊκούς λαούς ως συμμάχους στον αγώνα κατά των τοκογλύφων και ως μάρτυρες στο Διεθνές Δικαστήριο, δέχεται να χρεωθεί περισσότερο η Ελλάς κι αναλαμβάνει το ρόλο του δημίου του Έθνους της χάριν των τοκογλύφων. Πρόκειται, λοιπόν, για μια ΣΥΜΦΩΝΙΑ εθνικού σφαγιασμού και διεθνούς απάτης.

Συντρόφια της “πρώτη φορά” Αριστεράς! Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για θεατρικά τεχνάσματα ξεγελάσματος του λαού. Τέρμα τα δίφραγκα, τέρμα και οι παραστάσεις. Αν αντί για επαναστατήσετε εσείς προτιμάτε τις παραστάσεις, μείνετε στη σκηνή πολιτικού θεάτρου που πριν από εσάς καταχράστηκαν υλικά και ξεχαρβάλωσαν ηθικά για δεκαετίες πολλές οι
φιλελεύθεροι και οι σοσιαλδημοκράτες ξεφουρνίζοντας τις ίδιες με τις δικές σας απατηλές υποσχέσεις. Αλίμονο, το μόνο που κατάφεραν ήταν σκηνές αίσχους. Τώρα ανεβήκατε εσείς στη σκηνή και το έμπειρο πια ελληνικό κοινό στάθηκε περίεργο για έξι μήνες να δει τι καινούριο θα φέρετε. Φευ! Είδε πως δεν αλλάξατε τίποτα. Όμως, έφριξε μόλις είδε πως η αηδία-μνημόνιο που οι προηγούμενοι πολιτικοί σέρβιραν μπαγιάτευσε, αλλοιώθηκε, βρόμησε μέχρι τα ουράνια, και δεν τρώγεται πια με κανέναν τρόπο. Κι εσείς, παρά ταύτα, επιμένετε να σερβίρετε το πάλαι ποτέ νέο μνημόνιο και δήθεν ερμηνεύετε το ΟΧΙ σε ναι. Και εξαναγκάζετε το Έθνος να ξαπλώσει στο κρεβάτι του Προκρούστη.

Συντρόφια! Αφού δεν μπορείτε καν να παραστήσετε το κάτι άλλο, ή παραιτείστε και φεύγετε από την Κυβέρνηση, ή τουλάχιστον διορθώστε εσείς τα σπαμένα των προηγουμένων κυβερνήσεων, αλλά σύμφωνα μόνο με το λαϊκό συμφέρον. Το κρύψιμο κάτω από το χαλί δεν διορθώνει τίποτα. Μόνο νέες ανωμαλίες δημιουργεί όπου σκοντάφτει ο κοσμάκης και πέφτει. Αλλού τα ψέματα, λοιπόν. Και μην σπάτε ακόμα κι αυτά που απέμειναν. Δεν είναι σκυλάδικο η Ελλάς όλη.

Π.Π.

Συγκλονιστική ομιλία του Ιωάννη Λαγού στην Τ.Ο. Πειραιώς: Οι παράνομες διώξεις δεν μας λύγισαν ποτέ! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Γεια σας φίλοι μου. Εύχομαι πολύ σύντομα οι υπεύθυνοι της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής να το πληρώσουν με την ελευθερία τους όπως άδικα τιμωρούνε τώρα τον Γιάννη Λαγό. Πέρα από ευχές με τις μικρές δυνατότητες που έχω κι εγώ και ο κάθε χρυσαυγήτης η και οποιοσδήποτε δίκαιος άνθρωπος ας διαδώσουμε την αλήθεια ώστε αυτοί που έστησαν τη σκευωρία (Σαμαράς, Ντογιάκος, Αθανασίου κλπ) να το πληρώσουν μια ώρα νωρίτερα.

Απόστολος Σ.

Financial Times: Οι Έλληνες θα στραφούν αναπόφευκτα στη Χρυσή Αυγή!

Εί δέ τις των ιδίων και μάλιστα των οικείων ού προνοεί, την πίστην ήρνηται και έστιν απίστου χείρων.

(Α’ επιστολή Αποστόλου Παύλου προς Τιμόθεον, κεφ. Να πως αναπτύσσει το θέμα αυτό ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος στην Ελληνική Πατρολογία:

Πολλοί νομίζουν ότι τους είναι αρκετή η δική τους αρετή για την σωτηρία τους και εάν διαθέσουν καλά την δική τους προσωπική ζωή, θεωρούν πως δεν τους λείπει τίποτα για την σωτηρία. Όμως δεν σκέπτονται ορθά…Αυτό δείχνει και εδώ ο μακάριος Απόστολος Παύλος. Όποιος δεν προνοεί για τους δικούς τους (τους ομοεθνείς του) και πολύ περισσότερο για τους οικείους του (τους συγγενείς του), είναι χειρότερος και από τον άπιστο (εκείνος που προνοεί μόνο για τον εαυτό του)…Γιατί εάν κάποιος παραβλέψει τους ανθρώπους του γένους του και τους συγγενείς εξ’ αίματος και εξ’ αγχιστείας, πώς θα είναι φιλόστοργος για τους άλλους;

Δεν πρόκειται για κενοδοξία όταν κάποιος ευεργετώντας τους ξένους καταφρονά τους δικούς του και δεν φροντίζει για αυτούς; Δεν πρόκειται για κενοδοξία όταν κατηχεί τους άλλους και παραπλανημένος παραβλέπει τους δικούς του, αν και είναι πιο εύκολο να τους ευεργετήσει ενώ αυτοί δικαιούνται περισσότερο την ευεργεσία του; Δεν είναι πολύ πιο φιλόστοργοι οι χριστιανοί που φροντίζουν για τους δικούς τους;

Και είναι χειρότερος από τον άπιστο (αυτός που επιλεκτικά φροντίζει για τους ξένους). Γιατί; Διότι αν και δεν παραβλέπει τους ξένους, παραμελεί τους πιο κοντινούς του. Πράγμα το οποίο, λένε, συνιστά παραβίαση και του νόμου του Θεού, του νόμου της φύσεως, το να παραμελεί δηλαδή κανείς τους ομοεθνείς του και τους συγγενείς του. Εάν αυτός που δεν προνοεί για τους δικούς του, αρνιέται την πίστη του και είναι χειρότερος από άπιστο, τότε πού κατατάσσεται; Δίπλα σε ποιούς μπαίνει;

Λένε αυτοί (που παραβλέπουν τους ομοεθνείς και τους συγγενείς τους) πως γνωρίζουν τον Θεό, αλλά με τα έργα τους τον αρνούνται. Τί εντολή έδωσε ο Θεός που λένε πως πιστεύουν; Τους οικείους του σπέρματός σου να μην δεις με υπεροψία (Ησαίας ΝΗ’/58:7). Ας καταλάβουμε πως όσοι παραβλέπουμε τους οικείους μας κάνοντας οικονομία στα χρήματά μας, ότι ο Θεός επινόησε την ένωση της συγγένειας για να έχουμε πολλές ευκαιρίες να ευεργετούμε ο ένας τον άλλο.

Πίστη δεν σημαίνει μόνο το να ομολογείς με τα λόγια πως πιστεύεις, αλλά και το να επιδεικνύεις αντάξια έργα. Και είναι ελεύθερη επιλογή του καθενός το να πιστεύει ή το να μην πιστεύει. Εκείνος που καλοπερνάει, σπαταλά και επιπλέον παραβλέπει τους οικείους του, χάνει την πίστη του και για τον λόγο αυτό. Δηλαδή είναι χειρότερος και από τον άπιστο (ο οποίος προνοεί μόνο για τον εαυτό του)! Επειδή δεν παραβλέπει εξίσου, τον οικείο με τον μακρινό. Εδώ δηλαδή επιτελείται ακόμη μεγαλύτερο έγκλημα: Να παραβλέπει τον γνώριμο εις όφελος του αγνώστου, τον φίλο εις όφελος του μη φίλου.

Συμπέρασματα:

Δεν περίμεναμε βεβαίως από τους αριστεριστές και τους φιλελεύθερους της νέας τάξης πραγμάτων, να έχουν εντρυφήσει στην Καινή Διαθήκη και τις Πράξεις των Αποστόλων.

-Άλλο πράγμα είναι η χριστιανική αγάπη, άλλο πράγμα είναι το ταξικό μίσος του κομμουνισμού και άλλο πράγμα ο αμειβόμενος ανθρωπισμός των αντιρατσιστών.
-Κατά τον Ιωάννη Χρυσόστομο, σήμερα υπάρχουν 3 κατηγορίες πιστών: οι ευσεβείς (εθνικιστές), οι άπιστοι (καπιταλιστές) και οι αρνητές της πίστεως (εθνομηδενιστές).

-Αν ζούσαν σήμερα οι Απόστολοι θα ήταν σίγουρα χρυσαυγίτες!

Ν.Β.

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 938

Μια ζωή στα πλούσια σερβιρισμένα τραπέζια ο Ε. Μειμαράκης…Δεν κάνουμε συγκυβέρνηση με τον Σύριζα λέει σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, για να μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή! Για τις πρόωρες συντάξεις όμως και για την φορολόγηση των αγροτών δεν βρίσκει κουβέντα να πει..

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-23-iouliou-2015#ixzz3gfCOKhBG

Exit mobile version