Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πιερία, Νέα Μηχανιώνα, Φλώρινα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος αναφέρθηκε στο μέτωπο των πυρκαγιών και στην έλλειψη σε τεχνικά μέσα του πυροσβεστικού σώματος, των σωμάτων ασφαλείας και του Ελληνικού Στρατού λόγω των μνημονίων.

Η πρώτη φορά αριστερά τόνισε  ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος ότι θα είναι και η τελευταία, αφού δεν είναι μόνο η αποδοχή από τον Σύριζα του νέου μνημονίου, αλλά και η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών.

Η μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη στην χώρα επισήμανε ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος είναι η Χρυσή Αυγή, όπου υπερασπίστηκε αταλάντευτα και με σθένος το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, και καταψήφισε στο κοινοβούλιο το νέο αντεθνικό και αντιλαϊκό μνημόνιο της αριστεράς.

Δευτέρα 20 Ιουλίου και η συγκέντρωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας είναι αφιερωμένη σε μια μαύρη σελίδα της ιστορίας της Ελλάδος, στην επέτειο της τουρκικής εισβολής στον προμαχώνα του Ελληνισμού, στην Κύπρο μας. Οι Έλληνες Εθνικιστές πάντα θυμούνται και τιμούν τους ήρωες, που έδωσαν τη ζωή τους για να προστατέψουν το ύψιστο αγαθό, την Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια του Έθνους μας.  Στην αρχή το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας Πιερίας, συναγωνιστής Δημήτρης Φωτίου, ο οποίος μίλησε για το χρονικό της εισβολής τις δύο πρώτες μέρες, την προσπάθεια των Τούρκων για τη δημιουργία προγεφυρώματος και τους αγώνες Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων να τους αποκρούσουν.
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης, ο οποίος μίλησε για τα λάθη των Τούρκων κατά τη διάρκεια της εισβολής με μέγιστο λάθος την βύθιση από τουρκικά αεροσκάφη του τουρκικού αντιτορπιλικού Κοτσάτεπε και τις καταστροφές που υπέστησαν άλλα δύο αντιτορπιλικά του εχθρού.
Τέλος ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ανέγνωσε μήνυμα του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου προς τα μέλη, τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος και μίλησε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Το Σάββατο 18-7-2015 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας και μέσα στα πλαίσια της ενημέρωσης των φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την νομοτελειακή επικράτηση του Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα της κρίσης από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Χαλκιδικής συναγωνιστή  Ήλκο Κοσμά. Έγινε εκτενής αναφορά στην ιστορία του Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στους αγώνες που δόθηκαν, τόσο στο παρελθόν, όσο και σε αυτούς που δίνονται  σήμερα μέσα από άδικους διωγμούς και φυλακίσεις, ώστε στις σημερινές δύσκολες καταστάσεις οικονομικής, ηθικής και αξιακής παρακμής να υπάρχει η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, μέσα και έξω από το «ναό της Δημοκρατίας». Στη συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο στρατηγικό στόχο του Κινήματος, ο οποίος δεν είναι άλλος από την διακυβέρνηση της πονεμένης Πατρίδας μας στα πλαίσια μιας Εθνικής Κυβέρνησης για το καλό όλων των Ελλήνων. Η ηγεσία του Κινήματος δρα συντονισμένα, ώστε να αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση, για το μέλλον των Ελλήνων στα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Με την ανανεωμένη προσωρινή σύνθεση της, η επιτροπή του Πυρήνα Φλώρινας αποφασιστικά και δυναμικά οργάνωσε την Τετάρτη 15 Ιουλίου με πρωτόγνωρη για την πόλη επιτυχία, δράση προετοιμασίας και ενημέρωσης για την μεγάλη ετήσια εκδήλωση του κόμματος για τη Μακεδονία που γίνεται την πλησιέστερη Κυριακή με την εορτή του Προφήτη Ηλία, δηλαδή την έναρξη του ένδοξου Μακεδονικού Αγώνα.

Με την συμπαράσταση και την κάλυψη μεγάλου μέρους των δαπανών από τους συμπολίτες, η Χρυσή Αυγή έκανε με αυτή τη δράση έντονα αισθητή την παρουσία της, μόνο με θετικό σχολιασμό, σε σημαντικό μέρος του πληθυσμού του Νομού  που κατακλύζει την πόλη κάθε Τετάρτη  ημέρα της εβδομαδιαίας  κεντρικής λαϊκής αγοράς.

Φέτος η εκδήλωση της Κυριακής 19 Ιουλίου 2015 έχει και την ιδιαιτερότητα της σύμπτωσής της με τη λήξη του τετραήμερου διεθνούς(!) συνεδρίου του Ουράνιου Τόξου σε ξενοδοχείο της πόλης! Λέτε να προτείνουμε για την επόμενη χρονιά την διενέργεια  της εκδήλωσής μας στο γειτονικό Ελληνικότατο Μοναστήρι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn249#ixzz3gihsHIBG

Exit mobile version