Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η λυκοσυμμαχία καπιταλιστών και ΚΚΕ στην πράξη: ο μιντιακός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής

Για τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, από το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχει γραφεί πλήθος άρθρων ακόμη και από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, οι οποίοι με χαρακτηριστική «δημοκρατική» αυθάδεια αυτοεπαινούνται για την απόφασή τους αυτή.

Η Χρυσή Αυγή βεβαίως, δεν ικετεύει για προβολή, αλλά αντιθέτως απαιτεί την τήρηση της αρχής της πολυφωνίας, όπως αυτή επιβάλλεται από το πολίτευμα και τους συνταγματικούς κανόνες. Την αρχή αυτή όμως, καταπατά συστηματικά και μεθοδευμένα το υπερχρεωμένο μιντιακό σύστημα, το οποίο με θράσος απύθμενο συκοφαντεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών φθάνοντας μέχρι του σημείου να το κατηγορεί (βλέπε απαρχή παράνομων πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής) πως επιχειρεί την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Μόνο που το δημοκρατικό πολίτευμα έχει ήδη καταλυθεί από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και τα αφεντικά τους!

Τα ίδια αυτά μέσα ενημέρωσης, όργανα προπαγάνδας στην υπηρεσία της πολιτικο-οικονομικής διαπλοκής και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, τα οποία αποκλείουν «δημοκρατικά» τη Χρυσή Αυγή, προβάλλουν ανελλιπώς το δήθεν αντισυστημικό ΚΚΕ. Στην περίπτωση της συμμορίας των μπολσεβίκων η οποία ψευδεπίγραφα και υποκριτικά κάνει λόγο για την ανάγκη της «ταξικής συνείδησης και πάλης», η πλουτοκρατία στέκεται διαχρονικά γενναιόδωρη και υπέρ το δέον φιλική: ουδέποτε και πουθενά δεν έχει αποκλειστεί εκπρόσωπος του ΚΚΕ, όπως συμβαίνει με τους αντίστοιχους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου 2015, οι τηλεοπτικοί σταθμοί των ολιγαρχών του πλούτου έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη Βουλή, όπου ψηφίζονταν σειρά σκληρών μέτρων του Μνημονίου της Αριστεράς. Οι ζωντανές συνδέσεις προς ενημέρωση τάχα της κοινής γνώμης, έπαψαν κατά προκλητικό τρόπο, την στιγμή που ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής λάμβανε το λόγο.

Η αρχή «αποτρέψατε παντοιοτρόπως να ακούσει ο Ελληνικός Λαός τη φωνή των Εθνικιστών», τηρήθηκε και συνεχίζει να τηρείται κατά γράμμα και με φανατικό ζήλο. Με το πέρας της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, ω του θαύματος, οι συνδέσεις των καναλιών με τη Βουλή επανέρχονται, σε μια θρασεία όσο και εξόχως ενδεικτική πρόκληση, «δημοκρατικής» δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Η πλουτοκρατία και τα τσοντοκάναλά της, μεταφέρουν σε κάθε ελληνικό σπίτι τον υποτίθεται «αντιστασιακό και εξεγερτικό» λόγο του γενικού γραμματέως του ΚΚΕ.

Το οποίο βεβαίως δεν είναι μεμπτό, αλλά μεμπτό είναι σαφώς και ξεκάθαρα το γεγονός ότι φιμώνεται ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ η φωνή της τρίτης πολιτικής δύναμη της χώρας, προς ικανοποίηση της αντιεθνικιστικής συμμαχίας καπιταλιστών και μπολσεβίκων!

Η Τελική Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και κατ’ επέκταση του Ελληνικού Λαού, δεν θα δαφνοστεφανωθεί από πληρωμένες κολακείες και διθυράμβους του μιντιακού κατεστημένου, αλλά αντιθέτως, από τα ψεύδη, τα εμπόδια, τους αποκλεισμούς που εκείνο όρθωσε στον τιτάνιο Αγώνα των Εθνικιστών. Η μεγαλύτερη δε ικανοποίηση, θα έρθει την ημέρα εκείνη κατά την οποία οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι καλοπληρωμένοι πραίτορες της ψευδεπίγραφης «δημοκρατίας», θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό Λαό για την καταπάτηση κάθε έννοιας δημοκρατικού πλουραλισμού. Θα γευτούν αναμφισβήτητα, την «δημοκρατία» που με τόσο ζήλο μας δίδαξαν ή κατά παράφραση της γνωστής ρήσης: «δημοκρατία» έδωκες, «δημοκρατία» θα λάβεις!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-lukosummachia-kapitalistwn-kai-kke-sthn-prajh-o-mintiakos-apokleismos-ths#ixzz3gkX9Ey4a

Exit mobile version