Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Το Βήμα δημοσίευσε μια νουβέλα την οποία παρουσίασε σαν έγκριτο άρθρο με τίτλο “Ο Λεονίντ, ο Αλέξης και ο Παναγιώτης” και στο οποίο περιγράφει πώς ο Τσίπρας ήταν έτοιμος να φύγει από το ευρώ έχοντας έτοιμα 10 δις από την Ρωσία. Ένα άρθρο το οποίο έχει παραλογισμούς και αντιφάσεις. Το άρθρο ουσιαστικά “επιβεβαιώνει” τον Τσίπρα λέγοντας πως όντως ο Τσίπρας ζήτησε από παντού λεφτά αλλά στο τέλος τον πρόδωσαν. Καλύτερα ο αρθρογράφος να έβαζε το πραγματικό του όνομα(λέγε με Αλέξη).Λέει καταρχάς το άρθρο ότι ο Τσίπρας ήθελε 10 δις για να γυρίσει στην δραχμή. Μα όταν έγινε κυβέρνηση ο Αλέξης υπήρχαν τουλάχιστον 20 δις στα ταμεία του κράτους, τα μισά των οποίων έφυγαν στα δάνεια. Δηλαδή ο Αλέξης περίμενε να περάσουν οι μήνες για να στερέψουν τα ταμεία του κράτους και ύστερα να ζητήσει λιγότερα λεφτά από όσα είχε όταν ανέλαβε την εξουσία; Αυτός είναι ο πρώτος παραλογισμός. Δεύτερον, ο Αλέξης και ο Γιανάρας έφτασαν στο σημείο να παρακαλάνε τους Ευρωπαίους να δεχτούν ένα μνημόνιο των 8 δις. Τα ξέχασε αυτά ο αρθρογράφος; Αν ο Αλέξης αποφάσισε να τα σπάσει με την Ευρώπη και να συνεργαστεί με την Ρωσία τότε γιατί εξευτελίστηκε ουκ ολίγες φορές και με αποκορύφωμα αυτό το 8 δις-μνημόνιο; Τρίτον, Ο ίδιος ο Τσίπρας είπε στην βουλή ότι ο Σόιμπλε μάς δίνει λεφτά για να βγούμε(έστω και προσωρινά) από το ευρώ και μάλιστα πολύ περισσότερα από αυτά που θα “έδινε” ο Πούτιν. Τι περιμένει; Είναι ένα πανηλίθιο άρθρο που ομολογώ ότι για 5 λεπτά με “έψησε” μέχρι που επιστρατεύτηκε η λογική. Επίσης περιέχει κάποια στοιχεία τα οποία εμείς οι αδαείς δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο στέκουν. Για παράδειγμα, γίνεται να κρατηθεί η αξία ενός νέου νομίσματος έχοντας μόνο 10 δις στα ταμεία; Η αλήθεια συνήθως είναι πολύ απλή και για κάποιους, πικρή. Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας παρακαλούσε εδώ και 6 μήνες την Ευρώπη για να υπογράψει ένα μνημόνιο αλλά κατάλαβαν πολύ γρήγορα τι βλάκας είναι και δεν του την χάρισαν έτσι απλά. Έπρεπε να εξευτελιστεί και στο τέλος να πάρουν όσα περισσότερα γίνονταν (εκποίηση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου συνολικής αξίας € 50 δις).Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι καταλάβαμε ποιος είναι ο χρήσιμος ηλίθιος του Τσίπρα. Αναφέρομαι στον Άδωνη. Ο Άδωνης πιστεύει ότι οι Ευρωπαίοι ήταν οι κύριοι που ήταν έτοιμοι για συμφωνία αλλά τους την χάλαγε ο Αλέξης. Σε μια από τις τελευταίες, πριν το δημοψήφισμα, “διαπραγματεύσεις” δεν είχε στείλει ο Γιούνκερ μια ομάδα “αναρμόδια” για διαπραγμάτευση; Δεν μπορεί ο Άδωνης να ξεκολλήσει από την ιδέα ότι οι συριζαίοι ήθελαν να πάμε στην δραχμή. Δηλαδή,ο συριζαίος με τα εκατομμύρια στις Ευρωπαϊκές τράπεζες θα διακινδύνευε τους “κόπους” μιας ζωής; Οπότε αυτό το άρθρο ήρθε και έδεσε για τον Άδωνη, τον χρήσιμο ηλίθιο του Τσίπρα.

Α.Μ

Όχι στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ: Δυναμικές παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα – Φωτορεπορτάζ

Αγαπητέ κ. Μιχαλολιάκο.

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας εκφράσω την συμπαράσταση του Κυπριακού Ελληνισμού στον δύσκολο και επίπονο αγώνα σας ο οποίος διεξάγεται μετά πολλών δυσκολιών. Οι αντιξοότητες αυτές καταδεικνύουν και το τίμιον και ορθόν του αγώνος. Έζησα 9 έτη στην Αθήνα. Λαθρομετανάστες, μαύροι, κίτρινοι, πακιστανοί και όλες οι φυλές του Ισραήλ υπήρχαν και πριν 14 χρόνια όταν πρωτοπήγα Αθήνα. Αυτό όμως που είδα προ μια εβδομάδος στο κέντρο των Αθηνών στο Μοναστηράκι υπερβαίνει κάθε προηγούμενο. Παλιά οι λαθρομετανάστες είχαν και μια συστολή ένα μικρο φόβο ότι είναι παράνομοι και πρόσεχαν και λίγο. Σήμερα κυκλοφορούν και συμπεριφέρονται με τέτοια θρασύτητα, αναίδεια που πραγματικά απορούσαμε αν ήρθαμε Ελλάδα ή αν ήμασταν στη Βενεζουέλα. Ορμούσαν πάνω μας, πάνω στις κοπέλες μας να τους πουλήσουν βραχιόλια, έκαναν καμάκι σε Ελληνίδες ανυπεράσπιστες κοπελίτσες, έμπαιναν μέσα σε καφετέριες χωρίς ντροπή και συστολή, σε τέτοιο σημείο που πραγματικά αηδίασε όλος ο κόσμος. Δεν είναι δυνατόν να γίνουμε ξένοι στο τόπο μας, κάτι πρέπει να γίνει για να ξαναμυρίσει ο τόπος ΕΛΛΑΔΑ; Αναβαίνοντας προς Θεσσαλονίκη μετά λύπης μου αντίκρυσα στα ΚΤΕΛ από τους 100 επιβάτες οι 95 ήταν ξένοι. Έμπαιναν μέσα στο λεωφορείο σαν τον αλή μπαμπά και τους 40 κλέφτες, κοιτούσαν άγρια τις γυναίκες με αποτέλεσμα να επέμβει ο οδηγός και να προφυλάξει 2 ηλικιωμένες γυναίκες. Στο αγ όρος πολλοί μοναχοί (σοβαροί και αξιόπιστοι) υποστήριζαν την Χ.Α.

Σας θερμοπαρακαλώ ώς Έλληνας πατριώτης εκ Κύπρου καταγόμενος (έχω 3 νεκρούς και ένα αγνοούμενο στην οικογένεια μου από τις μάχες του 74) και με τη βοήθεια του ελληνικού λαού να αποτραπεί η καταστροφή της πατρίδας. Όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις σας, γνωρίζω το δύσκολον του αγώνος μετά τις διώξεις του “δημοκρατικού” καθεστώτος. Ελπίζω πως με την άνοδο των ποσοστών και με την ανάληψη της δημαρχεία Αθηνών, νόμιμα πλέον χωρίς φόβο, θα πράξετε τα δέοντα για ανασάνει η Αθήνα.

Με εκτίμηση
Α. Π.
Εκπαιδευτικός

Νίκος Κούζηλος: Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα τρέμει και η συγκυβέρνηση γονατίζει

Ο κ Πανούσης ζει σε άλλο πλανήτη. Είναι υπεύθυνη για τους πολέμους στη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν η Ελλάδα;

Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μετακινηθούν προς τη Βόρεια Ευρώπη. Τον Δεκέμβρη 2013 η Τουρκία υπέγραψε συμφωνία με την ΕΕ για να πάρει πίσω όλους τους παράνομους μετανάστες σε αντάλλαγμα για τα ταξίδια χωρίς βίζα για τους Τούρκους πολίτες. Γιατί αυτό δεν έχει εφαρμοστεί;

Η Τουρκία πρέπει να λογοδοτήσει. Η Χριστοδουλοπούλου δεν έχει ιδέα και ούτε ο Βούτσης είτε ο Πανούσης. Ο Ελληνικός Στρατός πρέπει να φρουρεί τα σύνορα.

Γ Γ

Η Χρυσή Αυγή ενώπιον ενός νέου πολιτικού τοπίου

Ο Τσίπρας πήρε το δαχτυλίδι από τον ΓΑΠ μαζί και το Επιτελείο του και ως εκ τούτου ο ΓΑΠ δεν πρόκειται να δικασθεί και να καταδικασθεί.

Χωρίς τιμωρία δεν μπορείς να ορθώσεις ανάστημα και να αποδείξεις ότι δοτές κυβερνήσεις, διεθνείς κερδοσκόποι, Τράπεζες και Πολυεθνικές φάγανε τα χρήματα. Δεν μπορείς εύκολα να αποδείξεις ότι τα λεφτά δεν φαγώθηκαν από τον Λαό.

Η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που υποσχέθηκαν τον Ιανουάριο ήταν όνειρο θερινής Νυκτός. Ευτυχώς που οι πολυεθνικές τα βρίσκουν μεταξύ τους και δεν λαμβάνουν υπόψη τους κυβερνώντες.

Στους έξη μήνες ο Τίγρης έγινε γατάκι, και ο Τσίπρας ξέχασε τις Δημοκρατικές Διαδικασίες που ίσχυαν στο κόμμα του με συνέπεια να κάνει τη μεγαλύτερη επίκυψη που έκανε ποτέ Ελληνόφωνη Κυβέρνηση. Το προτελευταίο βήμα πριν από τον όλεθρο πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός με το νόμο για την «‘Ιθαγένεια» και με την φιλάνθρωπη ανεκτικότητα στην κάθοδο μυρίων Λαθρομεταναστών.

Με το μνημόνιο ΙΙΙ η Κυβέρνηση δίδει και στη Γερμανία το μερίδιό της.

Οικονομικός μαρασμός με το Capital Control, φύγανε ή κλείσανε εταιρίες, αποσύρθηκαν ή δραπέτευσαν κεφάλαια στο εξωτερικό αλλά έρχονται τα καρτέλ για να ανοίξουν τα επαγγέλματα.

Εκατό δέκα χιλιάδες ελαιόδεντρα κάηκαν σε μία μόνο πυρκαγιά και η περικοπή καταθέσεων είναι προ των πυλών.

Μέχρι τώρα μας επέτρεπαν να ψηφίζουμε αυτούς που το σύστημα μας πρότεινε. Αλλά αυτοί δεν μπορούσαν να πράξουν αυτά που προεκλογικά υπέσχοντο.

Τώρα που η ΤΡΟΙΚΑ έγιναν Θεσμοί το δούλεμα έγινε ψιλό γαζί

Στην μεταπολιτευτική Δημοκρατία, το «παρασύνθημα για να έχεις προοπτικές ήταν «Αντιστασιακός» και το Σύνθημα «ΠΑΣΟΚ» ή «ΝΔ». Είναι αυτό που τόσο υπερήφανα λένε οι επαγγελματίες Δημοκράτες. 

Όλοι οι σωτήρες μας αντί να μας σώσουν σωθήκαν οικονομικά οι ίδιοι, αφού τα χρήματα που βγάλανε φτάνουν για επτά γενιές.

Ο Μεταξάς το 1940 είπε «ΟΧΙ» και ο Λαός το υλοποίησε. Στις 5 Ιουλίου 2015 ο Λαός είπε «ΟΧΙ», ο Τσίπρας και τα μνημονιακά κόμματα το έκαναν « ΝΑΙ»

«Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ανόητοι ψηφοφόροι υπάρχουν που προτιμούν να αυτοκτονήσουν παρά να διαταράξουν την έννοια της Δημοκρατίας, που με την κομματοκρατία και τη συναλλαγή τους έκανε στο παρελθόν από κλητήρες Διευθυντές.

Οι προδότες έχουν επικηρυχτεί και τίποτε πλέον δεν τους σώζει

Στέργιος Σ.

Κυνική ομολογία Τσίπρα: Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να βγούμε από το Μνημόνιο!

“Σε Δημόσια διαβούλευση τίθεται από την Τετάρτη 22/7 το σχέδιο νόμου του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά και του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χ. Σπίρτζη, για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 24/8.”

Την παραπάνω είδηση την πήραμε από την ιστοσελίδα του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ.

Από την Τετάρη 22 Ιουλίου 2015 μέχρι τις 24 Αυγούστου 2015 είναι 33 ημέρες.

Αυτο το χρονικό διάστημα θεωρούν οι κυβερνώντες και ολόκληρο το Δημοκρατικό τόξο, ότι είναι απαραίτητο για να τεθεί σε διαβούλευση( πριν έρθει για ψήφιση στη Βουλη), το νομοσχέδιο που αφορά τις……….τηλεοπτικές άδειες των καναλιών.

Δεν γνωρίζουμε πόσες σελίδες είναι αυτό το νομοσχέδιο. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι, το νομοσχέδιο που συζητήθηκε το βράδυ της 23ης προς 24η Ιουλίου και αφορά την ψήφιση των προαπαιτουμένων, προκειμένου να υπογραφεί το πλέον Εθνοκτόνο μνημόνιο, αποτελείται από 900 σελίδες!

Έρχεται ως κατεπείγον στην Βουλη και καλούνται οι βουλευτές να το διαβάσουν μέσα σε………33 ώρες και να το ψηφίσουν!

Τώρα αν αυτό το νομοσχέδιο μας πεί ο Χρυσοχοΐδης ότι δεν τον διάβασε, εμείς δεν θα πρέπει να τον δικαιολογήσουμε;

Αλλά και αν αυτές τις διαδικασίες, (όλες οι δυνάμεις οι Δημοκρατικού τόξου (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ,ΠΑΣΟΚ.ΠΟΤΑΜΙ ) τις θεωρούν Δημοκρατικές), να μας συγχωρούν αλλά εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν……. θα πάρουμε. Η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί να νομοθετεί κάτω από τον εξαναγκασμό των Διεθνών τοκογλύφων, ούτε και η Ελλάδα είναι αποικία τους!

Νικόλαος Η.Σκαντζός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-24-iouliou-2015#ixzz3gl9bbShG

Exit mobile version