Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρώτη φορά Αριστερά: άγριο τσουβάλιασμα πολίτη, αλλά ελεύθεροι όλοι οι αναρχικοί για τα επεισόδια στο Μαξίμου

Πρώτη φορά Αριστερά: άγριο τσουβάλιασμα πολίτη, αλλά ελεύθεροι όλοι οι αναρχικοί για τα επεισόδια στο Μαξίμου

Η κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά διαχωρίζει τους πολίτες σε δύο κατηγορίες: στους αριστερούς οι οποίοι τυγχάνουν σκανδαλωδώς ευνοϊκής μεταχείρισης και σε όλους τους υπολοίπους οι οποίοι γεύονται τον ωμό σταλινισμό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ανωτέρω, η στάση των αστυνομικών αρχών χθες, για δυο διαφορετικά περιστατικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Στην πρώτη περίπτωση, πολίτης ο οποίος επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά έξω από το Μαξίμου, δέχτηκε την βίαιη επίθεση των ανδρών ασφαλείας, οι οποίοι αφού τον πέταξαν σαν σακί στο πεζοδρόμιο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο περιπολικό για τα περαιτέρω.

Αντιθέτως, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ομάδα αναρχικών επιτέθηκε σε αστυνομικό φρουρό του Μεγάρου και πέταξε φυλλάδια στον ίδιο χώρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις κατόπιν άνωθεν εντολών, απομάκρυναν απλώς τους επιτιθέμενους στο απέναντι πεζοδρόμιο, όπου παρέμειναν για αρκετά λεπτά.

Προτού οι επιτιθέμενοι αποχωρήσουν και για το θεαθήναι, η αστυνομία προσήγαγε οκτώ άτομα, τα οποία όπως συνηθίζεται για αριστεριστές «επαναστάτες», αφέθηκαν λίγο αργότερα ελεύθεροι. Όπως και παλαιότερα, οι αριστεριστές τελούν υπό καθεστώς προκλητικής ασυλίας, μόνο που τώρα η κρατική σφραγίδα γράφει «Πρώτη φορά Αριστερά». Οι διακρίσεις εις βάρος των πολιτών ζουν και βασιλεύουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwth-fora-aristera-agrio-tsoubaliasma-polith-alla-eleutheroi-oloi-oi-anarc#ixzz3goHBGiAh

Exit mobile version