Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: ο Πανούσης ομολογεί πως Τσίπρας-Καμμένος γνώριζαν για το επικείμενο κλείσιμο των τραπεζών!

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: ο Πανούσης ομολογεί πως Τσίπρας-Καμμένος γνώριζαν για το επικείμενο κλείσιμο των τραπεζών!

Πλήρη επιβεβαίωση της θέσης της Χρυσής Αυγής πως η μνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, διεξήγαγε το δημοψήφισμα στηρίζοντας παρασκηνιακά την υπερψήφιση του «ναι», αποτελεί η δήλωση του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Γ. Πανούση σε τηλεοπτικό σταθμό, στην οποία παραδέχεται ότι η κυβέρνηση γνώριζε για το επικείμενο κλείσιμο των τραπεζών όταν αποφάσισε να προχωρήσει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος!

Η κυνική ομολογία του υπουργού της κυβέρνησης, δικαιώνει απολύτως τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής, αναφορικά με την βρώμικη στάση των κομμάτων της κυβέρνησης την εβδομάδα προ του δημοψηφίσματος. Πρόκειται για την εβδομάδα εκείνη κατά την οποία κορυφώθηκε η τρομοκρατία εις βάρος του Ελληνικού Λαού, αφού πέραν των κλειστών τραπεζών και της επιβολής μεγίστου ορίου ανάληψης χρημάτων από τα ΑΤΜ, τα στελέχη της κυβέρνησης δια των ελαχίστων εμφανίσεών τους φρόντιζαν να ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο το κλίμα πανικού και ανασφάλειας. Αξίζει ενδεικτικά να υπενθυμίσουμε πως όταν οργίαζε η καλοπληρωμένη προπαγάνδα των μνημονιακών, στελέχη της κυβέρνησης προχωρούσαν σε δηλώσεις του τύπου «μέχρι την επομένη του δημοψηφίσματος θα υπάρχουν χρήματα στα ΑΤΜ»!

Επί της ουσίας, ο Πανούσης ομολογεί πως σκοπός της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου υπήρξε η λαϊκή νομιμοποίηση της μνημονιακής κωλοτούμπας της, δια της συντριπτικής υπεροχής του «Ναι» στο δημοψήφισμα. Γι’ αυτό το λόγο και όλες οι κινήσεις Τσίπρα-Καμμένου μετά το δημοψήφισμα και το 61,3% του «Όχι», ανταποκρίνονταν στα πλαίσια της κυβερνητικής συμβολής για την επικράτηση του «Ναι», οι οποίες και κορυφώθηκαν με την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου με τους τοκογλύφους.

Οι μάσκες έχουν πλέον πέσει οριστικά και αμετάκλητα: η Χρυσή Αυγή αποτελεί σήμερα την μοναδική πολιτική δύναμη η οποία αγωνίζεται για την κατάργηση των Μνημονίων και την επιστροφή της Πατρίδος στην εθνική κυριαρχία και την εθνική παραγωγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epibebaiwsh-chrushs-aughs-o-panoushs-omologei-pws-tsipras-kammenos-gnwrizan#ixzz3gpYQ8RgV

Exit mobile version