Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα

Την Κυριακή 19/07 οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν πολλά από τα χωριά του δήμου Παγγαίου και πιο συγκεκριμένα τα χωριά Οφρύνιο, Γαληψός, Κοκκινοχώρι, Ποδοχώρι, Πλατανότοπος, Δωμάτια, Μελισοκομείο και Αυλή.Τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια αυτή τη φορά είχαν ιερό σκοπό, να μεταφέρουν το μήνυμα μιας Ελλάδας που χάνεται κάτω από τα βάρη των επαχθών μνημονίων των βαρβάρων της Ευρώπης αλλά και των εγχώριων ραγιάδων που προδίδουν και ξεπουλάνε την ιερή πατρίδα. 

Οι Χρυσαυγίτες ακόμη και αυτή την περίοδο που ολόκληρο το σύστημα έχει πέσει πάνω μας για να μας εξαφανίσει συνεχίζουν τις ενημερωτικές δράσεις με σκοπό την αφύπνιση του Έθνους και την δημιουργία ενός Ελληνικού Λαού που δεν θα είναι ραγιάς στον ξένο κατακτητή αλλά θα σηκώσει κεφάλι και θα αποτινάξει από την πολυαγαπημένη μας πατρίδα τον οικονομικό ζυγό της υποταγής και της δουλοπρέπειας. Η Τ.Ο. Καβάλας ως σταυροφόροι του Έθνους πρωτοστατεί στην μάχη εναντίον όλων και αγωνίζεται για την Ιδέα και τον Αρχηγό. Ο Αρχηγός μας κλείνει μέσα του όλους τους πόθους του Έθνους. Είναι η ψυχή του ελληνικού Έθνους. Έχει αισθανθεί τις ανάγκες, τον πόνο και όλη την λαχτάρα του Έθνους.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Ιουλίου 2015, η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στο όρος Μενοίκιο. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου μετέβη στα χωριά Κοκκινόγεια, Γραμμένη, άνω και κάτω Μικρόπολη, Χαριτωμένη, Καλή Βρύση και Καλλιθέα, όπου διένειμε σε πλατείες και καφενεία εκατοντάδες φυλλάδια ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις του Κινήματος για Εθνικά θέματα καθώς κι εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός. Έντονος ήταν ο προβληματισμός του κόσμου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά κυρίως για τα αγροτικά ζητήματα καθ’ ότι οι περισσότεροι είναι αγρότες.

Ο επικεφαλής της τοπικής απάντησε σε όλες τις απορίες και τις ερωτήσεις των κατοίκων, ξεκαθαρίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική Εθνική Αντίσταση στο αντεθνικό κατεστημένο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn251#ixzz3gtGIEbV4

Exit mobile version