Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαύρα σύννεφα πάνω από τη μαρτυρική Κύπρο: Mεθοδεύεται λύση – νομιμοποίηση του Αττίλα

Μαύρα σύννεφα πάνω από τη μαρτυρική Κύπρο: Mεθοδεύεται λύση - νομιμοποίηση του Αττίλα

Μόνον ως ευοίωνες δεν μπορούν να λογισθούν οι δηλώσεις του ειδικού συμβούλου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), στις οποίες εμφανίζεται πεπεισμένος για την «επίλυση» του Κυπριακού ζητήματος.

Στη συνέντευξή του, ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Έσπεν Άϊντε, εξέφρασε την άποψη πως το ζήτημα είναι «απολύτως επιλύσιμο». Αφορμή για την έκδηλη αισιοδοξία του, τα αποτελέσματα των επαφών μεταξύ Ν. Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί, οι οποίες αποτελούν και την επαναφορά στο προσκήνιο του κατά το παρελθόν απορριφθέντος από τον Ελληνισμό της Μεγαλονήσου, σχεδίου Ανάν.

Ενδεικτική της υποχωρητικότητας Αναστασιάδη είναι η αναφορά του Έσπεν Άιντε στη «δυναμική λύσης που έχει διαμορφωθεί και δεν πρέπει να χαθεί»! Όπως μάλιστα επισήμανε «υπάρχει η κατάλληλη ηγεσία και στις δύο πλευρές», οπότε συμπεραίνει ότι για να επιτευχθεί η επίλυση το μόνο που πλέον απαιτείται είναι «εμπιστοσύνη και βούληση».

Κι ενώ ο Ελληνισμός διατηρείται από τις ξεπουλημένες πολιτικές ηγεσίες της δεξιάς και της αριστεράς δέσμιος των τοκογλύφων και δανειστών, οι εχθροί του μεθοδεύουν με γοργά βήματα τη νομιμοποίηση της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο.

Νομιμοποίηση και κατοχή οι οποίες θα φέρουν την υπογραφή του Αναστασιάδη και θα χαιρετίζονται από τα αντεθνικά κόμματα του εν Ελλάδι αντισυνταγματικού τόξου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/maura-sunnefa-panw-apo-th-marturikh-kupro-methodeuetai-lush-nomimopoihsh-to#ixzz3gwCxqoZt

Exit mobile version