Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ NEW YORK TIMES ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΟΤΙ Ο MISTER TSIPRAS ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

tsipras_america

Γράφει ο Αντίοχος

Στην… αναδρομή παλαιότερων δημοσιευμάτων μας, στα οποία αποδεικνύεται ότι η πρόσφατη μνημονιακή στροφή του mister Tsipra δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, αφού στην πραγματικότητα είχε γίνει προ… διετίας και βάλε! Και πιο συγκεκριμένα, στη βίζιτα που έκανε σε Γερμανία και Αμέρικα, τον Ιανουάριο του 2013!

Για σήμερα, αναδημοσιεύουμε μια ανάρτηση που είχαμε κάνει την 6η Φεβρουαρίου 2013, υπό τον τίτλο «NEW YORK TIMES: ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ». Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:

Σίγουρα δεν πήγε στράφι το ταξίδι στην Αμέρικα του πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA, ούτε οι (πολύ βαθιές…) υποκλίσεις του στους διεθνείς τοκογλύφους. Και στις μέχρι χθες αποδείξεις της αβάντας που του κάνουν οι αμερικανοσιωνιστές, προστέθηκε κι άλλη μία. Έτσι, η κατ’ εξοχήν εφημερίδα του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου New York Times (διαβάζεται και με την τελευταία λέξη… ανάποδα: New York Semit…), αναφέρεται σε δημοσίευμά της «στην ανάγκη να υπάρξει ένας Έλληνας πολιτικός που θα έχει το θάρρος να πει την αλήθεια στους πολίτες» και αμέσως προτείνει τον… καταλληλότερο: τον… leader of SYRIZA, Alexi Tsipra, φυσικά! Ιδού το σχετικό λιβάνισμα του… κεχρισμένου από τους διεθνείς εξουσιαστές αμερικανοκομμουνιστή:

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το φαβορί για τη θέση του πρωθυπουργού της επόμενης ελληνικής κυβέρνησης. Είναι νέος, αφού ακόμη δεν έχει πατήσει τα 40 και ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα. Η συνεχιζόμενη επίθεση του Αλέξη Τσίπρα κατά της λιτότητας τον καθιστά τον επικρατέστερο υποψήφιο για την ανάληψη της πρωθυπουργίας στην Ελλάδα. Το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ, με στόχο να ενισχύσει τη δημοτικότητά του αλλά και να ασκήσει νέες πιέσεις για ένα μεγάλο κούρεμα του ελληνικού χρέους…».

 

πηγή

Exit mobile version