Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο σας γράφω πάνω από όλα για να εκφράσω τη συμπαράσταση μου στους αγώνες σας. Ελπίζω σύντομα να είσαστε – είμαστε κυβέρνηση κ τότε όλα τα λαμόγια που κυβέρνησαν να οδηγηθούν στις φυλακές όπου ανήκουν. Επίσης θα χαιρόμουν να έβλεπα πρωτοβουλίες από το κόμμα για την Ξάνθη Κομοτηνή όπως η ίδρυση σχολείου βιβλιοθήκης κάτι να ενισχύσει τους Έλληνες της περιοχής.
Με εκτίμηση

Ευάγγελος Κ
Πλοιαρχος ε.ν

Τζιχαντιστές φτάσανε στη χώρα με πλαστά διαβατήρια – Μην ξεχάσουν να πάρουν ιθαγένεια από την κυρά Τασία

Καλησπέρα σε όλους τους αγαπημένους μου συναγωνιστές! Παραθερίζω στο χωριό της μάνας μου στη Μάνη και σήμερα πήγαμε στην Καλαμάτα να πάρουμε τα λεφτά που μας επιτρέπει το κράτος. Θα απολογηθεί κανείς για το σημερινό αίσχος; Ηλικιωμένοι ανάπηροι άνθρωποι του μόχθου περίμεναν ώρες ατέλειωτες για 3 κατοστάρικα με τα οποία ούτε κατά διάνοια δε μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους! Θ άπρεπε όσοι διαχειρίζονται η διαχειρίστηκαν ποτέ τις τύχες αυτής της χώρας να ντρέπονται. Θα έπρεπε να πάνε να πνιγούν, για το κατάντημα στο οποίο έφεραν τους ανθρώπους που με τη σκληρή δουλειά δημιούργησαν τη μεταπολεμική Ελλάδα. Άνθρωποι που βρέθηκαν σε μεγάλες θέσεις από τα κολλέγια χωρίς να έχουν δουλέψει μια μέρα λένε σε αυτούς τους ανθρώπους όχι μόνο ότι δικαιούνται αυτά τα ψίχουλα από τη σύνταξη που πλήρωσαν με το αίμα τους αλλά κι ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Να πάνε στα τσακίδια και να πάρουν και το μνημόνιο και την αγαπημένη τους Ευρώπη μαζί.

Κωνσταντίνα

Στο στόχαστρο των τοκογλύφων τα ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας – Η “κρυφή” έκθεση της Deutsche Bank και το “Ταμείο Ξεπουλήματος”

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη βουλή (και στο λαό) η Χρυσή Αυγή, το κόμμα-πτώμα των σπαγκοραμμένων του Περισσού αποκαλεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών «μακρύ χέρι του συστήματος»!

Εδώ ταιριάζει απόλυτα η παροιμία «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»! Κι αυτό δεν το λέμε εμείς οι «φασίστες» κ.τ.λ., το βροντοφωνάζουν τα ίδια τα γεγονότα!

Έτσι, πρώτος και καλύτερος εμφανίστηκε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας στο τριτομνημονιακό συμβούλιο πολιτικών αρχηγών (του… συνταγματικού τόξου), που έγινε τις προάλλες. Πρώτος μπήκε, τελευταίος βγήκε!

Αλλά και στο προχθεσινό άτυπο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών του… τόξου (που έγινε με το πρόσχημα της γιορτής για την αποκατάσταση της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους και στο οποίο ο πρόεδρος Παυλόπουλος συνεχάρη όλους για την «υπευθυνότητά» τους να στηρίξουν – ο καθένας με τον τρόπο του- το νέο αριστερό Μνημόνιο), εμφανίστηκε κουνιστός και λυγιστός  ο Θανάσης Παφίλης, λόγω κωλύματος του Κουτσούμπα.

Ποιος λοιπόν είναι το μακρύ χέρι του συστήματος; Η «εναντίον όλων» Χρυσή Αυγή ή το «μέσα σ’ όλα» ΚΚΕ;

Ανθή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-27-iouliou-2015#ixzz3h2aSEr2a

Exit mobile version