Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «χάκερ» της δεκάρας και το σχέδιο Β της πλουτοκρατίας για να ξεχαστεί το… αριστερό μνημόνιο

Ο «χάκερ» της δεκάρας και το σχέδιο Β της πλουτοκρατίας για να ξεχαστεί το... αριστερό μνημόνιο

Σάλος έχει δημιουργηθεί με το δημοσίευμα ξένης εφημερίδας ότι ο Βαρουφάκης είχε σχέδιο να «χακάρει» τα ΑΦΜ των πολιτών και να δημιουργήσει ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα, το οποίο θα λειτουργούσε μέσω εφαρμογών σε iphones, και θα μπορούσε εν μία νυκτί να μετατραπεί σε δραχμές.

Την είδηση αυτή δεν την διάψευσε ούτε ο ίδιος, αφού παραδέχτηκε ότι είπε παρόμοια πράγματα σε μία συνάντηση που είχε με στελέχη ξένων hedge funds, στο πλαίσιο διεθνούς forum που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου. Η μόνη αντίρρηση που είχε ο Βαρουφάκης με την εν λόγω είδηση ήταν ότι υπήρξε «διαστρέβλωση» των λεγομένων του.

Η εν λόγω είδηση, βεβαίως, διαθέτει μία λογική υπέρβαση, που κάνει είτε την είδηση φαιδρή, είτε αυτόν που εκστόμισε τέτοια πράγματα. Το όλο «πρόβλημα» στην εν λόγω είδηση είναι ότι τα ΑΦΜ είναι στη διάθεση του εκάστοτε ΥΠΟΙΚ ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπως αντιστοίχως είναι στη διάθεση του ΣΔΟΕ και άλλων σχετικών υπηρεσιών. Το σίγουρο είναι ότι ο Βαρουφάκης παρότι όντως φαιδρός σίγουρα είχε συναίσθηση ότι τα ΑΦΜ είναι στη διάθεσή του ήδη και συνεπώς δεν χρειαζόταν κανένας «παιδικός φίλος» που να «ξέρει απ’ αυτά».

Δεν γνωρίζουμε αν πίσω από αυτή τη σαφέστατη κίνηση αποπροσανατολισμού από το νέο, αριστερό μνημόνιο, η οποία γίνεται με την αγαστή συνεργασία κυβέρνησης και διεθνούς πλουτοκρατίας, κρύβεται κάτι ακόμα πιο σκοτεινό. Το σίγουρο είναι ότι την κρίσιμη ώρα, που ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Σύριζα – Ανέλ και Ποτάμι ετοιμάζουν φοροκαταιγίδα εναντίον του Ελληνικού Λαού, οι καναλάρχες και οι νταβατζήδες του δημόσιου βίου, προσφέρουν «άρτο και θεάματα» με κύριο μενού τον αποδιοπομπαίο Βαρουφάκη, προκειμένου να «ξεχαστεί» ο Λαός από τα επαίσχυντα μέτρα που συντόμως θα τον κάνουν να πληρώσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-chaker-ths-dekaras-kai-to-schedio-b-ths-ploutokratias-gia-na-jechastei-to#ixzz3h6v8oUSe

Exit mobile version