Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατέφτασαν οι τροϊκανοί, που θα έδιωχνε ο Σύριζα… από Γενικό Λογιστήριο και Τράπεζα της Ελλάδος ξεκινά η αφαίμαξη του ελληνικού λαού

Προ καιρού είχε γίνει πρώτη είδηση η περιβόητη «φράση» του Ντάισελμπλουμ ότι δήθεν ο Βαρουφάκης «σκότωσε την τρόικα». Επρόκειτο φυσικά για ένα ελεεινό επικοινωνιακό παιχνίδι της συγκυβέρνησης και των καναλαρχών, αφού όπως φαίνεται πλέον οι Σανέλ όχι μόνο δεν «σκότωσαν» την τρόικα, αλλά την επέκτειναν.

Συγκεκριμένα, πλέον οι επικεφαλής της τρόικα δεν θα είναι τρεις όπως στο παρελθόν, αλλά… τέσσερις. Στο παρελθόν οι επικεφαλής εκπροσωπούσαν αντιστοίχως την Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, ενώ τώρα έρχεται να προστεθεί εκπρόσωπος του ESM.

Όπως γράφεται σήμερα, η επέλαση των τροϊκανών θα ξεκινήσει αύριο από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ενώ αύριο – επίσης – θα μεταβούν και στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να έχουν συνάντηση με τον Στουρνάρα, σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Γιατί, όμως, έχει υπάρξει αυτή η καθυστέρηση, δεδομένου ότι η έλευση της τρόικα αναμενόταν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα; Όπως μεταφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κυβέρνηση δίνει για άλλη μία φορά «μάχη», που οδηγεί μοιραία σε καθυστερήσεις. Ποιο είναι, όμως, το διακύβευμα αυτής της νέας «μάχης»;

Όπως αποκαλύφθηκε και ουδέποτε διαψεύστηκε (αντιθέτως υπήρξαν σχετικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών της ομάδας της… Αίγινας) η «μάχη» της κυβέρνησης είναι να κρυφτεί η τρόικα και να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες και πλάνα στον τύπο. Δηλαδή να μην πάρει χαμπάρι ο Λαός ότι ήρθαν οι επικυρίαρχοι για την επιθεώρηση.

Εκεί είχαν και την βάση τους τα δημοσιεύματα για «ραντεβού» στο Σούνιο και τα όσα διαδραματίζονται σήμερα με το Χίλτον να φαίνεται ότι θα είναι ο τελικός προορισμός, αφού έχει ζωστεί από το πρωί από πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ με τις αντίστοιχες κλούβες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-geniko-logisthrio-kai-trapeza-ths-ellados-tha-jekinhsei-aurio-thn-epith#ixzz3h72brxHp

Exit mobile version