Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Φάρσαλα, Τρίπολη

Πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος βρέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, για να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη. Αρχικά στο βήμα ανέβηκε ο υπεύθυνος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, συναγωνιστής Γιώργος Χασιώτης, ο οποίος ενημέρωσε τους παρισταμένους για τη λειτουργία της γραμματείας Εκλογικών Αντιπροσώπων και τη σπουδαιότητα που έχει για το Κίνημα η ενεργοποίηση όλων. Είπε χαρακτηριστικά ότι το μνημονιακό πολιτικό κατεστημένο χρησιμοποιεί κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, προκειμένου να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση. Χρέος κάθε συνειδητού Έλληνα είναι να διασφαλίσει τη νομιμότητα και να είναι πάντα έτοιμος απέναντι σε κάθε επιχειρούμενο αιφνιδιασμό του συστήματος, δηλώνοντας τη διαθεσιμότητα του για εκλογικός αντιπρόσωπος. Στόχος μας, είπε, είναι κάθε κάλπη και ένας αντιπρόσωπος.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσακίρης, που αρχικά παρέθεσε ένα σύντομο χρονικό, όσων διαδραματίστηκαν στο προσκήνιο την εβδομάδα που πέρασε, με έμφαση στην ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων του νέου εθνοκτόνου αριστερού μνημονίου. Παρά τις αντιστασιακές κορώνες και τις υποσχέσεις αριστερές και δεξιές πλατφόρμες της συγκυβέρνησης συμπαρατάχθηκαν και υπερψήφισαν την υποταγή στα διεθνή αρπακτικά, αναδεικνύοντας εκ των πραγμάτων τη Χρυσή Αυγή στη μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν κάνει ούτε βήμα πίσω, από όσα έλεγε πάντοτε.

Το νέο μνημόνιο αποτελεί καταστροφή για τον αγροτικό κόσμο και η θέση των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ότι μόνο με ισχυρό πρωτογενή τομέα και πραγματική εθνική παραγωγή θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από την κηδεμονία των τοκογλύφων. Είναι σαφές ότι το σημερινό πολιτικό κατεστημένο αντάλλαξε την πολιτική του επιβίωση με την καταδυνάστευση των Ελλήνων. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και απαιτείται η ενεργοποίηση όλων για τη σωτηρία της Πατρίδας. Στο τέλος εξαγγέλθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις για το επόμενο διάστημα και απαντήθηκαν ερωτήσεις των παρισταμένων σχετικά με πιο εξειδικευμένα ζητήματα αγροτών και επαγγελματικών κλάδων.

Ομιλία για την μαύρη επέτειο της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο μας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών, από τον συναγωνιστή Τζαμπάζη Θεόδωρο. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις πολιτικές και στρατιωτικές πτυχές της εισβολής των τούρκων στην μεγαλόνησο και ανέδειξε την προδοτική πολιτική όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων σχετικά με το μέγα αυτό Εθνικό θέμα του Έθνους μας. Στόχος κάθε Εθνικιστή να διαλευκανθούν τα τεκταινόμενα εκείνου του καλοκαιριού και να αποδοθούν οι ευθύνες για την Εθνική αυτή τραγωδία. Χρέος κάθε Έλληνα και Εθνικιστή να αγωνιστεί ώστε να δούμε σύντομα την Κύπρο μας ελεύθερη και ενωμένη με την Μητέρα Ελλάδα!

Κλιμάκιο της Τ.Ο. Φαρσάλων μαζί με συναγωνιστές της περιοχής πραγματοποίησε επίσκεψη στον Βρυότοπο Ελασσόνας, όπου διένειμε  δεκάδες φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή και συνομίλησε με κατοίκους του χωριού.  Οι συναγωνιστές άκουσαν τα προβλήματα τους και υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε τι εθνικό και ελληνικό αίτημα.

Το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 κλιμάκιο της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή επισκέφτηκε το χωριό Ρίζες Τεγέας. Οι συναγωνιστές , ενημέρωσαν τους κατοίκους, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως για τα νέα μνημονιακά μέτρα που έρχονται και θα πλήξουν κυρίως αγρότες και κτηνοτρόφους . Μοιράστηκε ενημερωτικό και πολίτικο υλικό. Σε αυτόν τον μνημονιακό – φοροληστρικό κυκεώνα που έρχεται, η Χρυσή Αυγή θα είναι η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση και που θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται, πραγματικά, για τον Έλληνα πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn254#ixzz3hAnRUzim

Exit mobile version