Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Είναι -τουλάχιστον- τρομακτικά αυτά που διαβάζουμε πως απεργάζονται οι “κυβερνώντες” σχετικά με το ξεπούλημα πολεμικών F16, νησίδων, υποδομών, κοινωνικών δομών, με το πρόσχημα των επενδύσεων και ιδιωτικοποιήσεων.

Πόσο θλιβεροί είναι που νομίζουν ότι κερδίζοντας έτσι χρόνο θα μείνουν για πολύ στην εξουσία! Βράζει ο λαός και σύντομα θα δώσει την απάντηση που τους πρέπει.

Ήμουν στα εγκαίνια της Τ.Ο Αμπελοκήπων την Παρασκευή 24.07.2015 και ομολογώ έμεινα έκπληκτη από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, εν μέσω καλοκαιριού, υψηλής θερμοκρασίας και φυσικά του φόβου που έχουν καλλιεργήσει στους Έλληνες τα ΜΜΕ που μας παρουσίαζαν μέχρι εχθές ως σωτήρα τον Τσίπρα και κακούς τους Χρυσαυγίτες.

Τι να πω; Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από ολόκληρες οικογένειες με παιδιά, νέους και νέες, μέχρι υπερήλικες πολίτες είδα και φυσικά η αίθουσα δεν μας χώρεσε!!

Είδα αξιοπρέπεια, ψυχικό παλμό και αποφασιστικότητα στα μάτια όλων και άκουσα ανθρώπους ελληνόψυχους να έχουν υψηλό φρόνημα και να μην κουράζονται λεπτό από την ζέστη και την πολυκοσμία, γιατί διψούσαν να ακούσουν τον βουλευτή μας κ. Παππά και τους συναγωνιστές μας που μας έδωσαν πνοή για αγώνες και συνέχεια στο έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της μόνης ελπίδας για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Άκουσα τον Βουλευτή μας κ. Παππά να εκφωνεί έναν λόγο απλό αλλά τόσο πατριωτικό, εμψυχωτικό και μεστό από μηνύματα, που δημιούργησε ατμόσφαιρα ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ, εν μέσω κυβερνητικής ομίχλης και αβεβαιότητας και καταχειροκροτούνταν συνεχώς από όλους εμάς, τους απλούς πολίτες που είτε είμαστε εργαζόμενοι και περιμένουμε για 50 ευρώ στα ΑΤΜ, είτε συνταξιούχοι, είτε άνεργοι αλλά έχουμε στη ψυχή μας ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.

Είπα πως αν μέσω καταιγίδων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανοίγει γραφεία ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΙ, μπορεί να ξεσηκώνει στις ψυχές μας την λαχτάρα για μια ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΑΥΤΑΡΚΗ και ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ, τότε σίγουρα τα σχέδια των ανθελλήνων δεν θα ευοδωθούν.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ τους εχθρούς μας που βρίσκονται ήδη μέσα στα τείχη και προσπαθούν να αρχίσουν την λεηλασία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει κοντά της πολύ λαό και σίγουρα οι δημοσκοπήσεις δεν μας λένε ακριβώς τα ποσοστά γιατί, πολύ απλά , είτε φοβούνται την άνοδό μας είτε και καλά κάνουν, πολλοί οπαδοί μας δεν λένε τι θα ψηφίσουν.

Αγγελική Γ.-Α.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ εκτροπής και αποτυχίας από τον ΔΟΛ: Πολιτικές οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής – Βέβαιη η κατάρρευση του φαιδρού κατηγορητηρίου

Γεια σας,

Όλοι εμείς οι οικονομικοί μετανάστες αγαπάμε τη Πατρίδα μας κι αυτή τη στιγμή ματώνει η καρδιά μας με αυτά που γίνονται Ποτέ δεν βρέθηκε ένας ηγέτης μετά το 1974 να αγαπήσει αυτόν τον άγιο τόπο. Όλοι προδότες κ δωσίλογοι(σ αυτό φταίμε κι εμείς όπως είπε κι ο κ Μιχαλολιάκος). Αλλά το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όπως λένε.

Το ξαναλέω και το φωνάζω. Μια λύση υπάρχει Χρυσή Αυγή. Εδώ στη Γερμανία που μένω όλοι οι ομογενείς καταλαβαίνουν τώρα ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Είμαστε όλοι μαζί σας και ξέρουμε ότι δεν θα μας προδώσετε. Γιατί είστε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Εμείς θα ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για ΠΑΝΤΑ. Ξέρουμε από δουλειά και δεν μας φοβίζει τίποτα, φτάνει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ να είναι ελεύθερη από τι λίγδες που μας κυβερνάνε.

Είμαστε μαζί σας
Δόξα τω ΘΕΩ που υπάρχει Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Με Σεβασμό
Δημ Μ.

Κατέλαβαν τα πρώτα δημόσια κτίρια οι τροϊκανοί – Ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. και 300 αστυνομικοί συνοδεύουν τις ξένες δυνάμεις κατοχής

Στη Σαουδική Αραβία η πατρίδα του Ισλάμ οι μη μουσουλμάνοι εργαζόμενοι πρέπει να προσεύχονται σε εσωτερικούς χώρους. Η Σαουδική Αραβία δεν επιτρέπει καμία άλλη θρησκεία.

Η Ελλάδα πρέπει να λάβει τα ίδια μέτρα όσον αφορά τους παράνομους μουσουλμάνους, αν θέλετε ΙΣΛΑΜ επισκεφθείτε την Τουρκία ή τη Σαουδική Αραβία. Η Ελλάδα είναι μια χριστιανική χώρα και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε ένα σταυρό στην σημαία μας. Το Ισλάμ είναι απειλή και η ισλαμοφοβία είναι σε άνοδο στην Ευρώπη. Το Ισλάμ έχει πάνω από 200 βίαιους στίχους στο Κοράνι.

Γιώργος Γ.
Αυστραλία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-29-iouliou-2015#ixzz3hEKHm6fZ

Exit mobile version