Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, τι γύρευε ο Mister Tsipras στον Σόιμπλε τον Ιανουάριο του 2013;

Αλήθεια, τι γύρευε ο Mister Tsipras στον Σόιμπλε τον Ιανουάριο του 2013;

Γράφει ο Αντίοχος

Εδώ και λίγες ημέρες, θυμίζουμε στους… τυχερούς αναγνώστες μας (τυχερούς, γιατί εδώ πληροφορούνται εγκαίρως τα… μελλούμενα), παλαιότερες αναρτήσεις μας, στις οποίες σημειώναμε την μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, από τότε που ήταν κόμμα της «αντιπολίτευσης», προϊδεάζοντας γι’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα (κωλοτούμπα, νέο αριστερό Μνημόνιο, κ.τ.λ.) και που καμιά έκπληξη δεν μας προκαλούν.

Σήμερα, σας υπενθυμίζουμε ανάρτησή μας της 11ης Ιανουαρίου του 2013, περί του προγραμματισμού συνάντησης του mister Tsipra με τον Σόιμπλε (έγινε μετά από μερικές ημέρες), την οποία οι συριζαίοι πήγαν να την περάσουν στα… μουλωχτά.  Η ανάρτησή μας αυτή είχε τίτλο «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΟΪΜΠΛΕ – ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ!». Ιδού:

Προχθές, 9 Ιανουαρίου, η έγκριτη ιστοσελίδα μας –που ξέρει πάντα τι γράφει- δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Ο Τσίπρας στη Γερμανία για επαφές με το κατεστημένο».

Βέβαια, ο Τσίπρας πηγαίνει στη Γερμανία με αφορμή κάποιο συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στο οποίο ανήκει. Αυτά επισήμως. Στην πραγματικότητα πηγαίνει για να… γοητεύσει τους παράγοντες του γερμανικού κατεστημένου, ώστε να του επιτρέψουν κάποια στιγμή να τους υπηρετήσει ως κατοχικός πρωθυπουργός της χώρας. Και να που ήρθε και η επιβεβαίωση!

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του mega, εχθές το βράδυ, ο… κομμαντάντε Τσίπρας έκλεισε συνάντηση με τον… υπασπιστή της φράου Μέρκελ, τον αντιπαθέστατο Σόϊμπλε, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Μάλιστα, όπως ανέφερε το κανάλι, η συνάντηση θα γίνει κατόπιν σχετικού αιτήματος του… κομμαντάντε Τσίπρα και έκλεισε πριν από τα Χριστούγεννα.

Παρ’ όλα αυτά, ο… κομμαντάντε που περνάει τους Έλληνες για χαζούς (και τους οπαδούς του για ακόμα πιο χαζούς…), απέκρυψε τη συγκεκριμένη συνάντηση από το πρόγραμμά του, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος.

(ΥΓ): Η απάντηση στο ερώτημα που θέτουμε στον σημερινό μας τίτλο, είναι τόσο εύκολη, όσο και το ερώτημα «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια»!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alhtheia-ti-gureue-o-mister-tsipras-ston-soimple-ton-ianouario-tou-2013#ixzz3hIbhw3pn

Exit mobile version