Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με ανακοίνωσή του στις 27/7/2015, διερευνά τη δυνατότητα εγγραφής προσφύγων στις σχολές του, σε ποσοστά πέρα από τα προβλεπόμενα για αλλοδαπούς φοιτητές. Ως αφορμές για την απόφασή του αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων και την πρόσφατη αύξηση του αριθμού των αιτούντων άσυλο στα νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου. Για το σκοπό αυτό, θα αποστείλει επιστολή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο Συμβούλιο της Ευρώπης, καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας για να εκδοθεί νομοθετική ρύθμιση για την κατ’ εξαίρεση εισαγωγή προσφύγων ως  φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.  Προκαλεί αηδία η απόφαση των καθηγητών, που βάζει τα δικαιώματα των ξένων πιο ψηλά από τα δικαιώματα των Ελλήνων φοιτητών, αλλά είναι ενδεικτική της υποβάθμισης των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών γενικότερα. Εννοείται ότι η αύξηση των ξένων φοιτητών σημαίνει ότι θα αποκλειστούν μοιραία οι Έλληνες φοιτητές από το Πανεπιστήμιο σε βάθος χρόνου. Και αυτό θα συμβεί όχι μόνο λόγω έλλειψης χώρων, αλλά και λόγω της προδοτικής ιδεοληψίας που φαίνεται να διακατέχει την κυβέρνηση (βλ. απονομή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, κ.ά.).  Θα ήθελα όμως με την ευκαιρία να τονίσω στους καθηγητές του Παν/μίου του Αιγαίου: «Δεν είναι δικό σας το Πανεπιστήμιο! Ανήκει στον Ελληνικό λαό, που σας διόρισε και σας πληρώνει να μαθαίνετε τα παιδιά του γράμματα και όχι να χαρίζετε πτυχία στους ξένους. Ντροπή!»

Α. Ε.
Έλληνας Πανεπιστημιακός

Άρση του κατ’ οίκον περιορισμού για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, και την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια

Θέλω να αναφερθώ στην κατάσταση ομηρίας στην οποία ζουν οι εργαζόμενοι μέσω ΕΣΠΑ που παραμένουν απλήρωτο εδώ και μήνες, μη έχοντας χρήματα ούτε για την μετακίνηση στο χώρο εργασίας τους. Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει για την πληρωμή των δημοσίων υπαλλήλων κάθε 15 μέρες, όμως για μας ούτε λέξη, για το πότε και για το αν θα πληρωθούμε. με πολίτες 2 ”ταχυτήτων”, αγαπημένους και μη, η ΕΛΛΑΔΑ δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά. Eυχαριστώ!

Θ.Κ.

Αλέξης Τσίπρας: Πρόδωσα το “ΟΧΙ” του Ελληνικού Λαού και το μετέτρεψα σε Μνημόνιο!

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Στις 25 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο Μαγνησίας πολυπληθής συγκέντρωση αγροτών και κτηνοτρόφων προκειμένου να διατρανώσουν την πλήρη αντίθεση τους στα υπό ψήφιση νομοσχέδια που τους αφορούν και εξέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα:

Οι Έλληνες πιστεύουν ότι για να υπάρξει ένα ελπιδοφόρο και δημιουργικό μέλλον είναι απαραίτητη προϋπόθεση, η παραμονή της Χώρας στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Έλληνες και ο Ελληνικός πολιτισμός υπήρξαν η μήτρα που γέννησε την Ευρώπη, γι’ αυτό και δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα αλλά και Ελλάδα εκτός Ευρώπης.

Δυστυχώς οι ρυθμίσεις και τα μέτρα που λαμβάνονται για τον αγροτικό κόσμο με το υπό διαπραγμάτευση 3ο Μνημόνιο, οδηγούν στην πλήρη και οριστική καταστροφή της Αγροτικής Οικονομίας.

Ο τριπλασιασμός των Ασφαλιστικών εισφορών.

Η κατάργηση της επιδότησης του πετρελαίου.

Οι οδυνηρές αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η φορολόγηση των επιδοτήσεων από το πρώτο ευρώ.

Η κατάργηση του αφορολόγητου ορίου.

Η προκαταβολή του φόρου 100%.

Η παντελής έλλειψη ρευστότητας και

Ο καταστροφικός διπλασιασμός του συντελεστή φορολόγησης από το 13& στο 26% οδηγούν στην εξουθένωση και εξόντωση του Αγροτικού κόσμου.

Είναι βέβαιο ότι κάτω από τις συνθήκες αυτές η παραγωγική διαδικασία θα αδρανοποιηθεί και η πρωτογενής παραγωγή θα εκμηδενιστεί.

Είναι κρίσιμο και αναγκαίο να αντιληφθούν και να συνειδητοποιήσουν οι πάντες ότι συντελείται Εθνικό έγκλημα.

Καλούμε τον πολιτικό κόσμο Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση να αναμετρήσουν και να αναδεχθούν τις ευθύνες τους και να αποτρέψουν την επερχόμενη καταστροφή.

Για τον

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΒΟΛΟΥ

Μεθ’ υπολήψεως

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΡΙΝΤΖΟΣ

Τα «αμερικανάκια» προδίδουν την Κύπρο: Ανα(ν)στασιάδης – «Το όνομα που επιθυμώ από καρδιάς είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου»

O Βαρουφάκης ζει μέσα στη χλιδή, με ακραία αριστερή κουλτούρα, εκφράζοντας τον συλλογικό νου του ΣΥΡΙΖΑ… Διαχειριζόταν για μήνες τις τύχες της Ελλάδας, νομίζοντας ότι παλεύει με το νοσηρό κλίμα των χρόνων της ύφεσης. Ευελπιστούσε πως θα κατάφερνε να τονώσει τις κρατικές δαπάνες με μια πολύ πιο χαλαρή νομισματική πολιτική. Πως θα επανίδρυε δηλ. το κράτος σε υγιείς βάσεις. Μοιραία όμως, σημαδεύτηκε από τις δραματικές αυλακώσεις των άκρως επικίνδυνων επιλογών του.

Σ.Μ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-30-iouliou-2015#ixzz3hMLnFNhc

Exit mobile version