Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Καλαμάτα, Βάρδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα: «Το παρακράτος στην υπηρεσία της Δημοκρατίας» στην Τ.Ο. Αχαρνών την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015. Ο συναγωνιστής κατέδειξε την ερμηνεία της λέξης παρακράτος ως σύνολο παράνομων ατόμων, ομάδων και δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται εκτός των θεσμών, παράλληλα προς το κράτος (συνήθ. με την ανοχή ή και τη στήριξή του) και δρουν ενάντια στην κοινωνία ή σε τμήματά της όπως και κάθε παράνομη ενέργεια ή δράση, που εκπορεύεται και αναπτύσσεται από παράνομα και μη θεσμοθετημένα κέντρα εξουσίας.

Όσον αφορά το Ελληνικό κράτος τουλάχιστον απο το 1974 και μετά, το παρακράτος και με τις 2 ερμηνείες που παραθέσαμε υπάρχει. Συνήθως οι παρακρατικοί δρουν με κουκουλα. Έτσι είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς για ποιόν πρόκειται. Τι κρύβεται πίσω απ την κουκουλα; Πράκτορας, «αγανακτισμένος νεαρός», πλιατσικολόγος, κάποιος υπο την επήρεια ναρκωτικών; Ίσως όλα μαζί. Ωστόσο όποιος και να βρίσκεται εξυπηρετεί άριστα το ρόλο του ο οποίος άλλοτε είναι ο εκφοβισμός της κοινωνίας, άλλοτε η αποστροφή της κοινής γνώμης απο μείζονα ζητήματα, άλλοτε η κατατρομοκράτηση όσων αντιστέκονται στην ψευτοδημοκρατία της Μεταπολίτευσης.

Με χιλιάδες μεταναστών να εισβάλουν κάθε μέρα στην πατρίδα μας είναι πλέον αρκετά εύκολη η στρατολόγηση ανθρώπων σε δομές παρακρατικές που ενίοτε δεν ελέγχονται απο το ελληνικό κράτος. Να επισημάνουμε οτι πίσω απο αυτού του είδoυς τις δουλειές βρίσκονται διάφορες ΜΚΟ. Μην ξεγελιέστε δεν αγαπούν τους λαθρομετανάστες, αντιθέτως οικονομάνε απο αυτούς και γι αυτό άλλωστε τους ονομάζουμε επαγγελματίες αντιρατσιστές. Το εξοργιστικό στην όλη υπόθεση είναι οτι πληρώνονται απο το ίδιο το ελληνικό κράτος προκειμένου να το υπονομεύουν και να δημιουργούν θύλακες αποσταθεροποίησης. Θυμηθείτε το 2008 όταν μιλούσαμε για ασύμμετρη απειλή και απορούσαμε ποιος έκαψε τη μισή Πελοπόννησο. Οι πρακτικές του παρακράτους ποικίλουν. Οδομαχίες, βόμβες, απειλητικά τηλεφωνήματα, γκαζάκια, εν ψυχρώ δολοφονίες, ξυλοδαρμοί πολιτικών αντιπάλων -διαδηλωτών. Καταστάσεις που στη Χρυσή Αυγή τις έχουμε βιώσει πολλάκις και ενώ για τους υπόλοιπα θύματα τέτοιων ενεργειών οι δήθεν δημοκράτες καταδικάζουν άμεσα, για εμάς αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Άλλη μια παρακρατική τακτική είναι οι αντισυγκεντρώσεις. Και πόσες δεν έχουμε δει. Κάθε φορά που ανακοινώνεται εκ μέρους του Κινήματος μας κάποια εκδήλωση, την ίδια στιγμή κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία και σε άμεσο χρόνο διοργανώνουν αντισυγκεντρώσεις.

Η πλέον ειδεχθής, δειλή, συμπλεγματική και συστημική παρακρατική επίθεση εναντίον του κινήματος μας δεν ήταν παρά η δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου στο Ν. Ηράκλειο. Πρόκειται για την επιτομή της χρήσης του παρακράτους από τη ”Δημοκρατία”. Δύο νέοι άνθρωποι και αγωνιστές της ιδέας δολοφονήθηκαν απο ανθρωπόμορφα κτήνη. Και πώς αποδίδουμε την ενέργεια αυτή στο παρακράτος; Συνελήφθη κανείς; ΟΧΙ!! Οι δράστες παραμένουν άγνωστοι και άφαντοι και όπως προαναφέρθηκε τα σχέδια του κράτους να τρομοκρατηθούν οι εθνικιστές συμπεριέλαβαν άλλη μία βδελυρή και σιχαμερή πράξη. Τέλος, έκλεισε με την υπόσχεση ότι: «Όσο κι αν το παρακράτος της ”Δημοκρατίας” θέλει να μας εκφοβίσει όσες τρομοκρατικές ενέργειες κι αν μηχανευτεί όσες αντισυγκεντρώσεις κι αν οργανώσει οφείλουμε στους νεκρούς και στους φυλακισμένους να παραμείνουμε αταλάντευτοι».

Τ.Ο. Καλαμάτας – Tο Σάββατο 18/7 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας, ομιλία με θέμα ”Ο βασιλιάς Αλέξανδρος” με κύριο ομιλητή τον συναγωνιστή Μαστορίδη Αχιλλέα. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε από την ημέρα γέννησης του Αλεξάνδρου και τους οιωνούς που προμήνυαν την ένδοξη σταδιοδρομία του. Επίσης αναφορά έγινε στην προσπάθεια επίτευξης του Φιλίππου για ένωση όλων των Ελλήνων και εκστρατεία κατά των Περσών η οποία προσπάθεια ευόδωσε επί βασιλείας του υιού του και μετά από αλλεπάλληλες επαναστάσεις. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής περιέγραψε την εκστρατεία, τις διαδοχικές πολεμικές νίκες επί ασιατικού εδάφους και επί πάντων, την τελική επικράτηση επί του Δαρείου και την ανάδειξη του ως μοναδικού κυρίαρχου σε μια απέραντη αυτοκρατορία τριών ηπείρων.

Ο συναγωνιστής Μαστορίδης στάθηκε ιδιαίτερα στις αήθεις και προδοτικές συμπεριφορές πολλών ελληνικών πόλεων οι οποίες συνωμοτούσαν, ακόμα και εν καιρώ πολέμου, με τους Πέρσες ώστε να ικανοποιήσουν τα πολιτικά τους συμφέροντα, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον σε όλη την ιστορία του έθνους μας ανελλιπώς από τους ”δημοκράτες” πολιτικούς. Επίσης κατέκρινε το πολιτικό κατεστημένο το οποίο συστηματικά και μεθοδικά αποκρύπτει το σκοπό της εκστρατείας ο οποίος ήταν εκδικητικός-κατακτητικός και όχι εκπολιτιστικός όπως θέλουν να τον πλασάρουν οι ”χίππις” της Νέας Τάξης. Τέλος ο συναγωνιστής έκλεισε λέγοντας πως ο Αλέξανδρος πέθανε αήττητος και γι’ αυτό και είναι ο μοναδικός παγκοσμίως που χαρακτηρίστηκε δικαίως από την Ιστορία ”Μέγας”. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του συναγωνιστή Μαστορίδη, στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκομένους συναγωνιστές.

Δράση των Συναγωνιστών της Τ.Ο. Βάρδας Ηλείας στα χωριά Γκαγκάδι, Απιδεώνα και Μαλίκι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn256#ixzz3hMRs9t9Y

Exit mobile version