Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αργός θάνατος για Ελλάδα και Ευρώπη το δημογραφικό

Αργός θάνατος για Ελλάδα και Ευρώπη το δημογραφικό

Φαινομενικά η είδηση παρουσιάζει μόνο στατιστικού περιεχομένου ενδιαφέρον. Είναι όμως έτσι; Μιλάμε για την πληροφορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ότι δηλαδή μέσα στα επόμενα 35 χρόνια ο πληθυσμός της Γης θα ανέλθει στα 9,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους, αυξανόμενος δηλαδή κατά 2,4 δισ. μέχρι το 2050. Αναμένεται δε το 2100 ο αριθμός αυτός να φτάσει τα 11,2 δισ. ανθρώπους.

Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία αυτής της έρευνας βρίσκονται στο γεγονός ότι η Ινδία προβλέπεται να πάρει την πρώτη θέση από την Κίνα, στον κατάλογο των χωρών με τον μεγαλύτερο πληθυσμό, ενώ πολύ πιο ενδιαφέρον είναι το ότι οι μισοί από τα 2,4 δισ. ανθρώπους που θα προστεθούν μέσα στα επόμενα 35 χρόνια θα είναι σε ελάχιστες Χώρες, με πρώτη την Ινδία, και μετά τη Νιγηρία, το Πακιστάν, το Κονγκό, την Αιθιοπία, την Τανζανία, τις ΗΠΑ, την Ινδονησία και την Ουγκάντα.

Παρατηρούμε, δηλαδή, ότι στον κατάλογο αυτό δεν βρίσκεται ούτε μια ευρωπαϊκή Χώρα, γεγονός το οποίο αποδεικνύει περίτρανα το έντονο δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει τη Γηραιά Ήπειρο. Η Ελλάδα είναι μια από αυτές τις Χώρες που αντιμετωπίζουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, αλλά τα «σαΐνια» που διαφεντεύουν τις τύχες του Τόπου νομίζουν ότι με την μαζική απόδοση της Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς θα λυθεί το ζήτημα. Η Ελλάδα και η Ευρώπη αργοπεθαίνουν από την έλλειψη των νέων γενιών, αλλά δυστυχώς κάποιοι νοιάζονται μόνο για την εξυπηρέτηση και την προώθηση των διεθνιστικών και κοσμοπολιτικών τους ιδεοληψιών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/argos-thanatos-gia-ellada-kai-eurwph-to-dhmografiko#ixzz3hP4hsrSD

Exit mobile version