Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

To πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης μπορεί μια εθνικιστική κυβέρνηση να το λύσει πολύ απλά.

Όλοι όσοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα θα πρέπει να φύγουν, έστω και αν έχουν νομιμοποιηθεί με διάφορες αντισυνταγματικές ρυθμίσεις. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες.

Οι λαθρομετανάστες είτε [1] ζητάνε μια καλύτερη ζωή (εις βάρος της δικής μας), είτε [2] προσπαθούν να ξεφύγουν από πολέμους και εκκαθαρίσεις.

Για την 1η περίπτωση αρκεί η επαναπροώθηση στις χώρες καταγωγής τους. Για την 2η περίπτωση αλλά και για όσους της 1ης κρύβουν τα στοιχεία προέλευσής τους αρκεί η επαναπροώθησή τους σε κάποια άλλη χώρα όπου δεν θα κινδυνεύει η ζωή τους λόγω εθνικότητας ή θρησκείας. Η Αφρική και η Ασία έχει δεκάδες φτωχές χώρες και εκατοντάδες ηγέτες – φύλαρχους. Είναι τόσο δύσκολο να πείσουμε κάποιον από αυτούς να δεχτεί μετανάστες στη γη του; Είτε με κάποιας μορφής κρατικής βοήθειας (πχ παροχή αυτοκινήτων απόσυρσης) είτε με κάποιο πλάγιο τρόπο; Εδώ οι «Έλληνες» πολιτικοί μας φλόμωσαν στις μίζες για να περνάν αντιλαϊκές ρυθμίσεις, δεν μπορούμε να πείσουμε με νόμιμα ή ημινόμιμα μέσα κάποιον ηγέτη τους να πράξη μια φιλάνθρωπη επιλογή;

Να είστε σίγουροι ότι μετά τα πρώτα ένα – δύο κατάφορτα με λαθρομετανάστες καράβια, με προορισμό την Ακτή Ελεφαντοστού, την Ουγκάντα ή την Βιρμανία, όλοι οι λαθρομετανάστες θα εξαφανιστούν από την Ελλάδα, οι δε μεταναστευτικές ροές θα εκλείψουν εντελώς.

Κάποιοι θα διαμαρτυρηθούν: «μα πως θα ζήσουν εκεί;» Ας ασχοληθούν με την γεωργία την κτηνοτροφία ή ότι άλλο θέλουν. Μήπως αναρωτήθηκε κανένας πως τα βγάζει πέρα ο Γιάννης, ο Μανώλης, ο Πέτρος; Δεν αποτελεί ευθύνη μας η πραγματοποίηση των ονείρων των πακιστανικών ή αλβανικών πληθυσμών εκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι όμως ευθύνη μας η διαφύλαξη της εθνικής μας ταυτότητας. Μιας ιδιαιτερότητας πολιτισμικής, ιστορικής, θρησκευτικής και προπάντων φυλετικής.

Γιώργος Θ.
μουσικολόγος

Centre of European Reform: “Έφτασε το 10% η Χρυσή Αυγή – Θα γίνει κυβέρνηση αν αποτύχει ο Σύριζα”

Ας ψάξει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εικόνες για ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ αρχαίου θεάτρου για να γνωρίζουν όσοι (δυστυχώς) τους εμπιστεύθηκαν.

1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ,αλλά κοινοί ψεύτες.

2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ την ευημερία, αλλά την καταστροφή!

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ για τον μέσο Έλληνα τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας. Οι άνθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων τι λένε;

Σ.Β-ΡΟΔΟΣ

Εσωκομματικό δημοψήφισμα ανήγγειλε ο Alexis: ΠΡΟΣΟΧΗ Συριζαίοι! Το ΝΑΙ σημαίνει ΟΧΙ και το ΟΧΙ – ΝΑΙ…

Εάν όλοι οι Έλληνες αγοράζαμε πλέον αυτοκίνητα μιας εταιρείας μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε στην χώρα μας ένα εργοστάσιο αυτής της εταιρείας για την κατασκευή βασικών τύπων οχημάτων; Πχ μικρό, μεσαίο, μεγάλο αυτοκίνητο, τζιπ για το στρατό και ιδιώτες κλπ όπου στο κάθε ένα θα υπάρχουν διαφοροποιημένες εκδόσεις στις μάσκες και τα φανάρια για να μην φαίνονται όλα ίδια. Εάν αγοράζαμε ίδιας μάρκας ελαστικά, αναρτήσεις, ψυγεία, τηλεοράσεις, κινητά, ποδήλατα κλπ, μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε και από ένα εργοστάσιο για το κάθε τι στον τόπο μας για να καλύπτει πρωτίστως τις δικές μας ανάγκες; Ας είναι υψηλότερο το κόστος κατασκευής (λόγω αξιοπρεπών αμοιβών των εργαζομένων) και υψηλότερες οι τελικές τιμές.

Μήπως έτσι θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα μας σε ένα απέραντο παραγωγικό και τεχνολογικό πάρκο, το οποίο σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής (γεωργία κλπ) θα εκμηδενίσει την ανεργία, θα δώσει εισόδημα και αξιοπρέπεια σε κάθε Έλληνα, φορολογικά έσοδα στο κράτος, εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, θα ελαχιστοποιήσει τις εισαγωγές, θα προσδώσει αυτάρκεια και ισχύ στη χώρα, θα μας προσφέρει τεχνογνωσία για να δημιουργήσουμε στο μέλλον ελληνικά αυτοκίνητα, τηλεοράσεις κλπ;

Για να γίνουν πράξεις αυτά χρειάζεται η εθνική αντίληψη της οικονομίας που έχουμε οι εθνικιστές, χρειάζεται ένας ισχυρός κρατικός παρεμβατισμός στην ελεύθερη οικονομία, ο οποίος θα ωθεί την ιδιωτική επιχειρηματικότητα προς ωφέλιμες για το έθνος κατευθύνσεις. Χρειάζεται προστατευτισμός της εθνικής παραγωγής, δασμοί στα εισαγόμενα προϊόντα και εμπνευσμένος κρατικός σχεδιασμός. Έστω και εάν αυτά μας οδηγήσουν σε ρήξη με τους εταίρους και τις εταίρες της Ευρώπης που θέλουν μια Ελλάδα υποταγμένη χωρίς παραγωγή. Έστω και εάν φτάσουμε μια ώρα αρχύτερα στη Δραχμή. Τι νόημα έχει να ανήκουμε στο ευρώ ως μια φτωχοποιημένη κοινωνία ανέργων χωρίς εθνική παραγωγή, ενώ μπορούμε, υπό προϋποθέσεις, να έχουμε δραχμή και όλοι να εργαζόμαστε και να ζούμε αξιοπρεπώς σε μια ευημερούσα πολιτεία; Βασική προϋπόθεση η χρηστή διαχείριση των δημόσιων πραγμάτων και η εθνική ενόραση. Κάτι που μόνη η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.

Γ.Θ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ προϊστάμενος της Εισαγγελίας ο «Παναθηναϊκάκιας»-Όλα τα στοιχεία που καίνε τον εντολοδόχο του Σαμαρά

Ακούσαμε την ομιλία-παρωδία Τσίπρα και επισημαίνω κάποια σημεία που προκαλούν και υποτιμούν τη νοημοσύνη μας:

1) Ανέφερε τι θετικά μέτρα έλαβε μέσα σε 6 μήνες και είπε πράξεις που δεν αφορούν τον Ελληνικό λαό: την απόδοση ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ στους λαθρομετανάστες, δηλαδή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Ελληνικού λαού με παράνομους τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους εισβολείς-εποικιστές. Και ρωτώ: τώρα αυτην την εθνοπροδοτικήκαι εθνοκτόνα προδοτική ενέργεια την ανέφερε ως μία πράξη υπέρ των Ελλήνων; Στην Κύπρο προηγήθηκε η επίθεση των εχθρικών στρατευμάτων και μετά ακολούθησε ο εποικισμός! Εδώ, στην Ελλάδα, προχωρήσανε στον εποικισμό της από τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους χωρίς να προηγηθείσύρραξη στρατευμάτων και πόλεμος. Δηλαδή μας κατέλαβαν αμαχητί!

2) Επανέφερε, λέει, τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες και επαναλειτούργησε η ΕΡΤ με όλους που είχαν απολυθεί. Όμως οι καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό του Ελληνικού λαού και σίγουρα δεν ήταν λόγος που ανέβηκε στον πρωθυπουργικό θώκο ο Τσίπρας και η «πρώτη φορά αριστερά». Όσον αφορά την ΕΡΤ, είναι κοινό μυστικό πως για τη λειτουργία της δεν απαιτούνται 3.000 υπάλληλοι, οι οποίοι είναι αποτέλεσμα κομματικών προσλήψεων που άφησαν πίσω τους οι προηγούμενες κυβερνήσεις και τα συνθήματα των οποίων δε θύμιζαν εργατικά αιτήματα επαναπροσλήψεως, αλλά εθνική απειλή εμφυλίου, όπως ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ και άλλα παρεμφερή!

Αντίθετα, ο Τσίπρας λησμόνησε να αναφερθεί σε αποφάσεις που ελήφθησαν επί 6μήνου διακυβέρνησής του και πλήττουν ΟΛΟ τον Ελληνικό λαό και δη τις ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΤΑΞΕΙΣ των οποίων παρουσιάζει τον εαυτό του ως υπερασπιστή των συμφερόντων τους. Αυτές είναι οι δυσβάστακτοι, άνισοι και άδικοι φόροι άμεσοι και έμμεσοι, και στα πλέον βασικά ήδη, όπως είναι τα τρόφιμα! Στα φορολογικά μέτρα που κυριολεκτικά «γονατίζουν» τον Ελληνικό λαό, παρατηρείται ο θάνατος κυρίως της μικρομεσαίας τάξεως. Πως μπορεί να αντέξει στην κοινή λογική και στα ψυχρά και αναμφισβήτητα μαθηματικά η απαίτηση από μία μικρή ατομική επιχείρηση σε φόρους και δασμούς ποσών που υπερβαίνουν το εισόδημα, που και αυτό δεν είναι πραγματικό αλλά βάσει υποθετικών «τεκμαρτών»;

Ο Τσίπρας φοβάται, φοβάται πολύ τον Ελληνικό λαό γνωρίζοντας πως τον εξαπάτησε με υποσχέσεις που έδωσε και για αυτό εξελέγη, αλλά ΔΕΝ ΕΤΗΡΗΣΕ, για αυτό δεν τολμά να ξαναπροκηρύξει δημοψήφισμα (το προηγούμενο το αγνόησε, αφού δεν τον βόλευε το αποτέλεσμα), αλλά θα ψηφίσουν οι βουλευτές του κόμματός του. Δηλαδή θα βάλει τους λύκους να φυλάξουν τα πρόβατα! Το ποιοι και τι είναι οι βουλευτές του το διεπίστωσε ήδη ο Ελληνικός λαός, όταν άπαντες, ενάντια σε προεκλογικές τους διακηρύξεις, έλαβαν πολυτελή βουλευτικά οχήματα και φυσικά τις υπέρογκες μηνιαίες βουλευτικές «αποζημιώσεις» (γιατί «αποζημιώσεις» και όχι «μισθοί», έπαθαν κάποια ζημιά;), ύψους 8.500 ευρώ ο καθένας! Πώς είναι δυνατόν να χάσουν το βουλευτιλίκι; Σημειωτέον, πως ο Τσίπρας διεμήνυσε προς τους διαφωνούντες, να παραδώσουν τις έδρες τους!…

Ο Τσίπρας είναι πλέον ο «γυμνός βασιλιάς» του γνωστού παραμυθιού. Απογυμνώθηκε, ξευτιλίστηκε με υποσχέσεις που δεν τήρησε και ένα δημοψήφισμα το αποτέλεσμα του οποίου δε σεβάστηκε. Αντίθετα προέβη σε πράξεις που ούτε καπιταλιστικές κυβερνήσεις δεν τόλμησαν να κάνουν! Σε αυτές ας προστεθούν και οι παράλογες ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα εθνοπαραγωγικών πόρων!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-24-iouliou-20151#ixzz3hQCQmspY

Exit mobile version