Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Χιλιάδες μωρά εγκαταλείπονται, γιατί οι μητέρες δεν μπορούν να τα θρέψουν.

Τα ΜΜΕ σιγούν, τα κόμματα ομοίως, η εκκλησία είναι απούσα και η Ελλάς αφού έδιωξε το φυτώριο της, εγκαταλείπει και το σπορείο της στο δρόμο.

Που είναι οι άνθρωποι της Υπατίας να ενδιαφερθούν;

Τι κάνει η Κυβέρνηση; η αντιπολίτευση;

Όλοι οι παραπάνω ενδιαφέρονται μόνο για όσα υλοποιούν το σχέδιο του μεγάλου αδελφού.

Η εξόντωση του Ελληνισμού και του ανθρωπισμού εμπίπτει στους στόχους που έχουν σχεδιασθεί σε βάρος της Πατρίδος.

Κάθε μωρό για να ζήσει χρειάζεται κάθε χρόνο 3-4000 €. Στα πέντε χρόνια 200.000 άπορα παιδιά χρειάζονται 3-4 δις €.

Η εκμετάλλευση του Ελληνικού θα μπορούσε να αποφέρει στα πέντε πρώτα χρόνια 18 δις €.

Οι άχρηστοι και πουλημένοι ασπόνδυλοι των τελευταίων κυβερνήσεων κυριολεχτικά το χαρίζουν.

Είναι πράξη Ανθρωπισμού και Πατριωτισμού να βοηθήσουμε να ζήσουν αυτά τα παιδιά.

Στέργιος Σ.

Τηλεόραση: Το κουτί των θαυμάτων – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Από τα πρώιμα χρόνια της ταξικής επανάστασης του Αλέξη στην Γένοβα το 2001 όπου διαδήλωνε εναντίον των ισχυρών του κόσμου με μπλούζα Τσε Γκεβάρα, έως το πρώτο του ταξίδι στην Ουάσιγκτον το 2013 (levy institute) πέρασαν 12 χρόνια. Μετά από την Ουάσινγκτον ακολούθησαν και άλλες συναναστροφές με την παγκόσμια πολιτική ελίτ πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Μέσα σε 2 χρόνια και πριν γίνει πρωθυπουργός, πήγε στο Λονδίνο (london school of economics), στο Βερολίνο (συνάντηση με Σόϊμπλε), στο Βατικανό, στο Κόμο (ευρωπαϊκή Μπίλντερμπεργκ), αλλά και στην Μόσχα (μάλλον για ξεκάρφωμα). Στις επισκέψεις αυτές έγιναν οι απαραίτητες συναντήσεις προκειμένου να εξομαλύνει το έδαφος της πορείας του προς την διακυβέρνηση του κράτους, δηλαδή την ανάληψη της διαχείρισης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Το τι έλεγε ο Αλέξης πριν και μετά τις εκλογές αλλά και το τι έκανε τελικά, όλοι το γνωρίζουμε. Αυτό που κατάφερε είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του σε χρόνο ρεκόρ, με ταυτόχρονη απαξίωση της δημοκρατίας και του κορυφαίου θεσμού της λαϊκής έκφρασης, το δημοψήφισμα. Μετά την ξεφτίλα της συγκυβέρνησης που ζητούσε να ψηφίσουμε Όχι και ενώ εμείς ψηφίσαμε Όχι, αυτοί μας αγνόησαν και έφεραν το Ναι και το τρίτο μνημόνιο, προβλέπω το επόμενο δημοψήφισμα να γίνει όχι σε 41 χρόνια, αλλά σε 141 χρόνια και το θέμα του θα είναι το τυλιχτό σουβλάκι που προτιμούμε στα συσσίτια.

Το δίδαγμα που αποκομίζουμε και από αυτή την μεταστροφή – κωλοτούμπα του πολιτικού ανδρός είναι ένα: Οι συναναστροφές αλλάζουν τον άνθρωπο ή αλλιώς όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε και οι κότες. Φυσικά αυτό προϋποθέτει να έχεις αγαθές προθέσεις και να ξεκινάς με κάποια ιδεολογία, κάποιο σχέδιο δράσης για την έξοδο από τα αδιέξοδα. Ισχύει όμως αυτό για τον Αλέξη; Είχε αγαθές προθέσεις και ποια ήταν η ιδεολογία, το σχέδιο και η προϋπηρεσία του; Την απάντηση μπορεί να δώσει το βιογραφικό του πρωθυπουργού μας, αλλά και η πολιτεία του τους έξι αυτούς μήνες που κυβέρνησε:

-Ανεπάγγελτος. Μήπως γνωρίζει κανείς που εργάστηκε πριν πολιτευτεί και αφού απεφοίτησε από το πολυτεχνείο;
-Άπατρις. Αντικατέστησε όπως όλοι οι συνεπείς κομμουνιστές τις λέξεις “πατρίδα και έθνος” με τις λέξεις “χώρα και λαός”.
-Αντιμιλιταριστής. Λούφαρε επιδεικτικά στον στρατό βάζοντας πασοκικό βύσμα. Πρέσβευε τον αφοπλισμό των σωμάτων ασφαλείας, δηλαδή την κατάργησή τους.
-Άθεος. Το πνευματικό έλλειμμα στην περίπτωση που είσαι συγχρόνως άπατρις και άθρησκος είναι δυσαναπλήρωτο. Ας ήταν τουλάχιστον πατριώτης με έτερο θρησκευτικό προσανατολισμό ή απλά Έλληνας πατριώτης.

Ο Αλέξης δεν μπορούσε να ορθώσει το ανάστημά του επειδή δεν στηριζόταν σε γερές ιδεολογικές βάσεις. Αλήθεια πώς ο Αλέξης θα εναντιωνόταν στο πολιτικό προσωπικό της τραπεζικής τοκογλυφίας σε Ευρώπη και Αμερική; Ο κομμουνισμός που ασπάστηκε ο Αλέξης στην νεανική του ηλικία πτώχευσε, απέτυχε στην πράξη και αποτελεί πλέον μυθιστόρημα. Σήμερα δεν ζούμε πλέον στην εποχή της βιομηχανικής επανάστασης, πόσο μάλλον που η Ελλάδα δεν έχει καν βιομηχανία! Απαιτείται λοιπόν ο κυβερνήτης της Ελλάδας να εμφορείται από ιδεολογία που θα αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση της “ενωμένης Ευρώπης” και της παγκοσμιοποίησης. Ο ηγέτης που θα προστατεύει τον Έλληνα αντί να δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες και να καλεί ακόμα περισσότερους αλλοεθνείς με σύνορα ορθάνοικτα. Λένε πολλοί πως ο Αλέξης επιλέχθηκε από τους ξένους επικυρίαρχους για να ολοκληρώσει την δουλειά. Ασφαλώς και εκ του αποτελέσματος ο Αλέξης έκανε καλή δουλειά για λογαριασμό τους έως τώρα και θα συνεχίσει να εργάζεται γαντζωμένος την εξουσία με οποιοδήποτε τέχνασμα. Άλλωστε η αποστολή του δεν τελείωσε ακόμα, η εξολόθρευση της Ελλάδας πρέπει να συνεχιστεί. Η τριλογία του Εξολοθρευτή μόλις άρχισε.

Ν.Β.

Σταθάκης-Τσακαλώτος προσκύνησαν την τρόικα μέσα στη χλιδή του Hilton – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ: 60.000 ευρώ ημερησίως για τις ανέσεις των τοκογλύφων

Είπε ο Αλέξης και προσπάθησε να παίξει μπάλα με σέντερ φορ τον Βαρουφάκη. Χωρίς plan ήταν οι ΣΑΝΕΛ και ο Γιάνης έπαιζε καθυστέρηση, γυρίζοντας την μπάλα πίσω και ροκανίζοντας …ασαφώς το χρόνο. Τα δίχτυα όμως ήταν αφύλαχτα και το αυτογκόλ αναπόφευκτο. Η μπλόφα του Γιάνη δεν έπιασε, οι αντίπαλοι δεν …εμπαίζονταν, μείναμε με τα …περπέτσουαλ ποντς στο χέρι κι εκείνος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, νομίζοντας ότι έτσι δεν θα χρεωθεί την ήττα. Άφησε τον Τσακαλώτο να χρεωθεί το αυτογκόλ. Εμένα μου αρκεί και μόνο που ξέρεις να υπογράφεις Ευκλείδη μου! Μπήκαν απροετοίμαστοι στο γήπεδο, ντεφορμέ και σκόρπιοι. Κάθε …πλατφόρμα και καημός. Όπως οι μπαλαδόροι στην αλάνα, εντυπωσίασαν τον κόσμο, αλλά στο γρασίδι αποδείχτηκαν μηδενικά. Πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα μ’ ένα δημοψήφισμα πυροτέχνημα για να καταστήσουν το λαό συνυπεύθυνο. Δεν τους βγήκε ούτε κι αυτό. Ο λαός με το δυναμικό ΟΧΙ τους έδωσε τη δυνατότητα να κάνουν παιχνίδι, να σκίσουν το μνημόνιο και να απαλλάξουν τη χώρα από το πλαστό και ψευδεπίγραφο χρέος. Εκείνοι όμως παραδόθηκαν στους τοκογλύφους αμαχητί, χωρίς να ρίξουν ούτε μια τουφεκιά. Βεγγαλικά μόνο πέταξαν στους ιθαγενείς, για εσωτερική κατανάλωση, παραδίδοντας την πατρίδα στους τοκογλύφους.

Πρωθυπουργός να πηγαίνει να διαπραγματευτεί την κατάργηση του 1 δις μέτρων και να φέρνει 15 δις μέτρα, αυτό μόνο ο Αλέξης με τους ΣΑΝΕΛ μπορούσε να το καταφέρει. Ζήτησαν 9μηνη παράταση του προγράμματος της 2μηνης παράτασης του μνημονίου που υποσχέθηκαν ότι θα σκίσουν την επομένη των εκλογών. Τα 8 δις μέτρα δεν τα θέλαμε και πήραμε τα 15 δις. Η διαπραγμάτευση ήταν ένα πόκερ είπαν. Μόνο που εμείς γυρίσαμε σπίτι φορώντας βαρέλι. Τώρα που είδα και το μνημόνιο με διαπραγμάτευση, θα μπορούσα να έχω πάλι εκείνο το παλιό, το προσκυνημένο; Πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση οπερέτα και ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα μπορεί ούτε να τα γράψει από τα γέλια αυτά που περνάμε. Ο Τσίπρας μας είπε και το αμίμητο: «το καλύτερο μνημόνιο απ’ όλα». Μας είπε επίσης ότι δεν έλεγε πως θα σκίσει το μνημόνιο με ένα νόμο (όπως όλοι πολύ καλά είχαμε ακούσει), αλλά επειδή οι «συνθήκες άλλαξαν» (πότε οεο;;;; πόθεν πώς;) δεν θα πήγαιναν περίπατο στο δάσος, θα έδιναν μάχη. Με τι πυρά Αλέξη, άσφαιρα; χωρίς plan πού πας κακομοίρη μου; Αποδείχτηκαν κοκκινοσκουφίτσες στα χέρια του Σόιμπλε. ‘Αρα όταν μας μιλούσαν για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, που βγήκε για εμπορικούς σκοπούς και μετά έτρεχαν να το εξαφανίσουν σαν τα windows vista, είχαν σταυρώσει πίσω τα δακτυλάκια, επομένως καμία απάτη! ‘Όταν μιλάει ο Τσίπρας, ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ ανατέλλει πάνω από το κεφάλι του…

Πάνω στη μαυρίλα του έδωσε στεγνά τους δικούς του για την κακή διαπραγμάτευση (το συντροφικό κάρφωμα το είχε εξαπανέκαθεν η αριστερά) και έπειτα και τους Ρώσους (οι οποίοι το αρνούνται), ότι οι Γερμανοί μας έδιναν 50 δις για να φύγουμε από το € ενώ ο Τσίπρας ζήτησε 10 δις από τους Ρώσους για να φύγουμε, δεν μας τα δώσανε και μείναμε. Καλό εεε; Πάντως αν πάμε σήμερα στην Κίνα και τους πούμε ότι έχουμε υπουργό τον Χαϊκάλη, παίζει να μας λυπηθούν και να μας δανείσουν. Μέχρι και ο Πίου μας λυπήθηκε και μας έφερε ναρκωτικά!

Όταν έλεγαν ότι θα άλλαζαν την Ευρώπη, είναι προφανές ότι εννοούσαν τα σύνορα. Η περίφημη συμμαχία του Νότου (δηλαδή οι Podemos, η Λεπέν και ένας …δημοσιογράφος της Ευρωβουλής), δεν απέδωσε καρπούς. Αυτή την εμμονή των ξένων να μη θέλουν να μας δώσουν τα λεφτά τους, δεν μπορώ να την καταλάβω. Τελικά η συμμαχία του Νότου περιορίστηκε στο λεκανοπέδιο Αττικής. Μόνο οι Φιλανδοί εισέπραξαν σωστά το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος κι εμείς τους κακιώσαμε. Μα σ’ έναν λαό που πριν δέκα χρόνια προσπαθούσε να στραβώσει κουτάλια με το μυαλό του, απλά το διαγράφεις το χρέος.

Έκαναν capital control στις τράπεζες και ύστερα αναρωτιούνται γιατί δεν επιστρέφουν τα κεφάλαια στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και προτρέπουν τους πολίτες να καταθέσουν. Διάνοιες λέμε! Τελικά αυτό που κατάργησαν είναι η δημοκρατία μ’ αυτήν την απόφαση. Τώρα πώς γίνεται όταν πάμε έξω να μας ζητάει η ΝΑΣΑ και στην Ελλάδα να μην μπορούμε να φτιάξουμε ένα ζευγάρι κάλτσες, αυτό με ξεπερνάει. Λέτε να φταίει το …νερό; Είναι και που μας ψεκάζουν οι οχτροί μας για να μην μεγαλουργήσουμε ως έθνος…

Έχουμε τη στενοχώρια μας, έχουμε κι εκείνους τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που κλαίνε σαν τη Μάρθα Βούρτση. Πηγαίνετε σε καμιά πλατεία παιδιά, να πάρετε ανάσες αξιοπρέπειας. Ο Αλέξης είπε ότι μόνο οι φιλοκυβερνητικές διαδηλώσεις επιτρέπονται… πχιά. Αφού είδα ακόμη και ματατζή στη Βουλή να παριστάνει το διαδηλωτή πετώντας φυλλάδια για να μπορέσει να κατουρήσει γρήγορα. Στη Βουλή η Ζωή έχει plan bitch και αυστηρό dress code. Η μπλούζα με τον παπαγάλο θα φορεθεί πολύ κι εφέτος.

Ο Βαρουφάκης όταν «παραιτήθηκε» από την κυβέρνηση κοινή συναινέσει («παραιτήθηκε» αυτός κι ευχαρίστως τον έτζασε ο Τσίπρας), ψήφισε OXI (!) στη Βουλή για το …αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που ο ίδιος έκανε τόσο καιρό και μετά ΝΑΙ (!)  (προφανώς για να τους …μπερδέψει, η ασάφεια που λέγαμε). Ασυγκράτητος έπειτα συνέχισε τις συνεντεύξεις του και μας είπε για το περίφημο plan B, που όμως δεν το είδαμε όσο ήταν υπουργός και ευτυχώς γιατί θα ήταν μάπα. Τι θα πει ότι ήθελε να κάνει τα ευρώ δραχμές και …τσίου, ενώ τα δικά του ήταν σε δολάρια; Και γεννάται το ερώτημα: αφού είμαστε τόσο δυνατοί στο ριφιφί και στο hacking βρε Γιάνη μ’, γιατί δεν παίρνουμε τα λεφτά και τα ΑΦΜ των Γερμανών να ξεχρεώσουμε; Και στη δραχμή πώς θα πάμε έτσι; απροετοίμαστοι; Ακόμη και τα …Καγιέν απ΄ έξω τα φέρνουμε εδώ στα Τζουμέρκα. Πόσο τον λυπήθηκα εκείνο τον καημένο με το Καγιέν χθες στο ΑΤΜ εδώ στην ‘Αρτα, μέχρι να πάει σπίτι του θα το έχει φάει το 60ευρω στη βενζίνη. Το κακό δεν είναι να σχεδιάζεις ένα plan, το κακό είναι να δημιουργείς αδιέξοδο σε μια χώρα για να εφαρμόσεις αυτό το plan. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν γίνει ειδικό δικαστήριο για τον Γιάνη θα είναι χολυγουντιανών προδιαγραφών. Ελπίζω να διαθέτει και κανένα …πουφ για να καθίσει το παιδί. Εμένα πάντως δεν με νοιάζει το νόμισμα. Το χαρτονόμισμα με ενδιαφέρει. Άλλωστε οι Γερμανοί δεν θέλουν να διώξουν εμάς από το ευρώ (κάτι που έτσι κι αλλιώς θα γίνει από μόνο του), οι ίδιοι θέλουν να βγουν από το ευρώ πλέον γιατί δεν τους παίρνει άλλο και δεν θα τους συμφέρει οσονούπω.

Πρέπει παρ΄ όλα αυτά να του το αναγνωρίσω του Γιάνη. Είναι ανεξάντλητος στην παραμύθα. Η φαντασία του οργιάζει. Μέχρι και τη μάνα του επιστράτευσε ως κατάσκοπο ακροδεξιάς οργάνωσης που μισούσε τους κομμουνιστές όπως είπε και παρακολουθούσε τόσο στενά τον πατέρα του, που δεν ήταν κομμουνιστής, ώστε τα έφτιαξαν!!! Γιάνη μ’ τι να πω, σου βγάζω το καπέλο, αξεπέραστος! Πού τα βρίσκεις όμως! Η ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά! Ωραίο ήταν τελικά αυτό το «αντιμνημονιακό επτάμηνο»! Να το επαναλάβουμε βρε! Μέχρι τώρα έχουμε δει μόνο το …demo της συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ. Σκεφτείτε τι έχουμε να δούμε ακόμη στην τετραετία!

Γιάννης Θ. από Άρτα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-1-augoustou-2015#ixzz3ha1H1tTA

Exit mobile version