Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Οι Ιδεαλιστές Αριστεροί, GO HOME MERKEL, βροντοφωνάζουν προεκλογικά Σήμερα όμως, μετεκλογικά, ως κυβερνώντες, παραδίδουν τα κλειδιά του ταμείου στους διεθνείς τοκογλύφους. Και παραμένουν στις θέσεις τους τις ζεστές. Χωρίς αιδώ. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και΄ σύ ; Βλέπεις με μάτια γουρλωμένα 4 στους 10 συμπολίτες σου να ζουν σε καθεστώς φτώχειας απόλυτης.

Σ.Μ.

Καθαρίζει ο Γιάννος για τις μίζες Λιακουνάκου λόγω… παραγραφής: Ούτε λέξη για Μπένι και Βαγγέλα! – ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί ο Ιωάννης Μεταξάς δεν έκανε δημοψήφισμα σχετικά με το τελεσίγραφο του Μουσολίνι όταν τελείωσε η αιφνιδιαστική επίσκεψη του Ιταλού πρέσβη στο σπίτι του στις 4 η ώρα το πρωί; Γιατί ο Έλληνας κυβερνήτης δεν ρώτησε τον λαό του για ένα τόσο μείζον εθνικό θέμα όπως η αποδοχή του στρατιωτικού τελεσιγράφου για την επέλαση των Ιταλών φασιστών δια μέσου της ελληνικής επικρατείας; Γιατί δεν απεύθυνε το κρίσιμο αυτό ερώτημα στον ελληνικό λαό όπως είχε δημοκρατικό χρέος;

α) Φοβήθηκε πως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα μπορούσε να ήταν το Ναι, τότε εκείνος με ιδίαν ευθύνη προκατέβαλε το Όχι.

β) Φοβήθηκε πως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα ήταν το Όχι με ασθενή όμως πλειοψηφία και ήθελε έτσι να αποφύγει τον ιστορικό διασυρμό.

γ) Δεν διεξήγαγε δημοψήφισμα επειδή ένας στρατηγός δεν ρωτά ποτέ τους στρατιώτες του εάν πρέπει να πολεμήσει το στράτευμα.

δ) Επειδή ήταν σίγουρος πως οι Έλληνες θα απαντούσαν Όχι με πολύ αγενή τρόπο, προτίμησε να απαντήσει ευγενικά εκ μέρους τους και στα γαλλικά “ώστε έχουμε πόλεμο”, αντί να του απαντήσει στα ιταλικά vaffanculo. Όποια απάντηση και να επιλέξετε το συμπέρασμα είναι ένα:

Ιωάννης Μεταξάς 1940 – Αλέξης Τσίπρας 2015 Χαοτική διαφορά δεν βρίσκετε;

N.B.

Λαός χωρίς αγρότες είναι λαός χωρίς ψυχή, χωρίς ΠΑΤΡΙΔΑ – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Οι λαθρομετανάστες που δεν αιτούνται πολιτικό άσυλο, δημιουργούν νομικό κενό, δήλωσε η κ. Χριστοδουλοπούλου. Όταν όμως ήταν στην αντιπολίτευση ο Σύριζα, το νομικό κενό δεν υπήρχε;

Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους έχουν στο Σύριζα. Κεκλιμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ε, λες και συνεδρίαζε το πάλαι ποτέ ανώτατο Σοβιέτ.

Παρατηρητήριο που θα έχει ως θέμα τις επιπτώσεις του μνημονίου στην Ελλάδα, σκέφτεται να ιδρύσει η πρόεδρος της βουλής. Αν και το παραπάνω αφορά το δημοσιογραφικό κόσμο, ωστόσο, τις επιπτώσεις τις ξέρουμε κ. Κωνσταντοπούλου. Βελτίωση της ποιότητας ζωής θέλουμε. Μπορείτε να την υλοποιήσετε;

Αποκατεστάθησαν οι μεγάλες αδικίες του μνημονίου, όπως οι καθαρίστριες, οι σχολικοί φύλακες και το μαύρο της ΕΡΤ, τόνισε στην προχθεσινή του συνέντευξη ο πρωθυπουργός. Τι να πει κανείς; Η ελπίδα ήρθε!

Μία κακή συμφωνία δύναται να βελτιωθεί, τόνισε σε συνέντευξή του ο κ. Μεϊμαράκης. Χθες ανήγγειλε και το μηχανισμό για τις μνημονιακές «βελτιώσεις». Ιδού πως θα λέγετε: αναπτυξιακή- παραγωγική πρόταση υπέρβασης του πολιτικού και προγραμματικού αδιεξόδου που προκαλεί η επιβολή του μνημονίου. Τα Ζάππεια 1, 2, 3 άλλαξαν όνομα.

Ως σαχλαμάρες χαρακτήρισε ο κ. Τσίπρας, (δεν είχε και άδικο) τα λεγόμενα της κ. Γεννηματά, σήμερα στη βουλή, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ώρας του πρωθυπουργού. Βλέπω τον κ. Βενιζέλο να επανακάμπτει ως αρχηγός.

Ως ελεύθερος πλέον, δίνοντας περισσότερη ελπίδα σε συναγωνιστές, συναγωνίστριες, και όχι μόνο, εμφανίστηκε ο αρχηγός μαζί με τον Η. Κασιδιάρη στην χθεσινή διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

Σ.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-2-augoustou-2015#ixzz3hbhzv3Ls

Exit mobile version