Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ Ο ΔΡΙΤΣΩΦ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ… 33.711 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ – 1.380 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

λαθρομετανάστευση

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ ο σταλινικός κομισάριος Δριτσώφ και τα όργανά του την απόκρυψη του πραγματικού αριθμού των λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινώς στα νησιά μας. Βλέπετε, υπάρχουν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, πέρα από την «Κομσομόλσκαγια Πράβδα» του Λιμενικού, που επιτηδείως δίνει ΛΕΙΨΑ στοιχεία! Και μάλιστα δύο διαφορετικές!

Κατ’ αρχάς, ο Διευθυντής του Γραφείου Ευρώπης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Βενσάν Κοστέλ, ο οποίος πραγματοποίησε πενθήμερη επίσκεψη στην Αθήνα, την Λέσβο, την Κω και τη Χίο, ως επικεφαλής κλιμακίου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε ότι όλοι οι δήθεν υπεύθυνοι (Δριτσώφ, Χριστοδουλοπούλωφ και ΣΙΑ) κρύβονται, για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους. Από κει και πέρα, αποκάλυψε ότι στην Ελλάδα καταγράφηκαν 109.000 αφίξεις λαθρομεταναστών από την αρχή του έτους και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα (μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν) ξεπέρασε την Ιταλία όπου καταγράφηκαν 90.000 αφίξεις το ίδιο διάστημα και χαρακτήρισε την κατάσταση στα κέντρα πρώτης υποδοχής στα νησιά «ντροπιαστική».

Στο τέλος, αποκάλυψε ότι τον φετινό Ιούλιο μόνο (ως τις 24), «εισήλθαν 33.711 πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα από την Τουρκία». Ήτοι, 1380 περίπου την ημέρα, μόνο δια θαλάσσης!!! Εκ των οποίων, σχεδόν 1.000 την ημέρα (το γράφουμε και ολογράφως… χίλιοι… για να το δουν οι… ανοιχτομάτηδες της ιστοσελίδας του Λιμενικού) καταφτάνουν μόνο στη Λέσβο!

Κι αυτό το βεβαιώνει και ο Κοστέλ, που είπε –εννοώντας την Λέσβο- ότι «μερικά από τα νησιά δέχονται 1.000 αφίξεις την ημέρα», αλλά και ο Γιάννης Γιαννέλης, γεν. γραμματέας Αιγαίου, που δήλωσε σχετικά τα εξής: «Μέσα σε 40 μέρες έχουν φύγει από τη Μυτιλήνη για την Αθήνα 40.000 άνθρωποι. Κάθε μέρα στο νησί φτάνουν 1.000 άτομα».

Τα σχόλια δικά σας!

πηγή

Exit mobile version