Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Χίος, Πέραμα, Νέα Μηχανιώνα, Στρυμωνικό

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Χίου ενημέρωση από τον Γραμματέα της τοπικής για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και εν συνεχεία έδωσε το λόγο στη Συναγωνίστρια Μαρία Κοτίδου, σύζυγο του Βουλευτή μας Αντωνίου Γρέγου, η οποία μετέφερε στους παρευρισκόμενους συναγωνιστές και υποστηρικτές του Κινήματος, τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου, εφόσον ο ίδιος δε μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί.

Αμέσως μετά κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Χίου, μετέβησαν σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όπου διένειμαν έντυπο υλικό του Κινήματος, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου και κατατοπίζοντάς τους ως προς την σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετική και τα σχόλιά τους ιδιαίτερα θετικά ως προς την πολιτική μας δράση και τον αγώνα μας για δικαίωση κι ελευθερία. Οι δράσεις της Τ.Ο. Χίου συνεχίζονται με αμείωτο σθένος, αφού σε κάθε εξόρμησή μας ενημερωτική, αντιλαμβανόμαστε ότι η στήριξη του κόσμου μεγαλώνει συνεχώς.

Την Πέμπτη 30/7 η Τοπική Οργάνωση Περάματος, με κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πειραιώς, πραγματοποίησε ενημερωτική πολιτική δράση στην πόλη του Περάματος. Με σημείο αφετηρίας τα γραφεία μας οι συναγωνιστές κινήθηκαν στην μεγαλύτερη λαϊκή αγορά της πόλης, τους παρακείμενους δρόμους και την λεωφόρο Ειρήνης . Χαρακτηριστικό γεγονός είναι πως το ενημερωτικό έντυπο υλικό και οι εφημερίδες μας ουσιαστικά εξαντλήθηκαν πριν το πέρας της δραστηριότητας μας, ενδεικτικό του ευνοϊκού κλίματος που υπάρχει στην κοινωνία από τους συμπολίτες μας υπέρ του κινήματος μας. Αηδιασμένοι οι Έλληνες από τις παλινωδίες του σάπιου πολιτικού κατεστημένου βλέπουν πλέον το γνήσιο λαϊκό κίνημα της Χρυσής Αυγής ως την τελευταία ελπίδα ανάκαμψης του έθνους μας. Ο έντιμος πολιτικός μας αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική Νίκη!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ομιλία την Τρίτη 28-7-2015 του συναγωνιστή και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Τσακίρη Μιχάλη στην Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας σχετικά με τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τη διέξοδο από την κρίση. Στην έναρξη της ομιλίας του, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε, στις προτάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την διέξοδο από την κρίση, ανερώντας τους ισχυρισμούς κάποιων ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμός είναι ένα μονοθεματικό κόμμα αντίδρασης και λαϊκισμού. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει συγκεκριμένες θέσεις για όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα της Πατρίδας μας όπως είναι η παιδεία, η εξωτερική πολιτική, η εθνική άμυνα, η υγεία, η οικονομία και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εχθροί της Ελλάδας, αυτός είναι άλλωστε και ο  λόγος που χρησιμοποιούν κάθε μέσο προσπαθώντας να φιμώσουν την φωνή των Εθνικιστών και ιδιαίτερα του Αρχηγού του Κινήματος Ν. Μιχαλολιάκου.

Κατά την επίσκεψή του και ομιλία προς τους συναγωνιστές της Τ.Ο. Στρυμονικού Κόλπου, ο συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Τσακίρης ανέλυσε κάποιες από τις πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για την διέξοδο της χιλιοπροδομένης Πατρίδας μας από την μέγγενη των τοκογλύφων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn259#ixzz3heSVIsyK

Exit mobile version