Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον υπέστει κρίση πανικού επειδή 2.000 αλλοδαποί  επιχειρούν να φτάσουvε στην Αγγλία από τη Γαλλία. Τους αποκάλεσε παράνομους μετανάστες και όχι πρόσφυγες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ τους καλεί.

Ο Κάμερον δήλωσε ότι, αν εισέλθουν στην Αγγλία θα τους στείλει πίσω στη χώρα προέλευσής τους.

Το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι η Τουρκία και ο κ Αβραμόπουλος ο οποίος είναι Επίτροπος της ΕΕ για τη μετανάστευση, δεν έχει κάνει τίποτα για να σταματήσει τα τουρκικά σκάφη. Πριν από μερικά χρόνια ο κ Αβραμόπουλος ανέφερε ότι ο κ Ερντογάν είναι ένας φίλος. Είναι εντελώς αφελής ή κάτι περισσότερο; Οι Τούρκοι γελάνε με την ανοησία των διαδοχικών ελληνικές κυβερνήσεων.

Γιώργος Γ.

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Αποκαλύπτεται το παραδικαστικό Σαμαρά – O «Παναθηναϊκάκιας» αποφάσιζε με άνωθεν εντολές

Ίσως, αν ρωτάγαμε «τους φίλους μας Αμερικανούς», κατά την ρήση του π. Πρωθυπουργού Σημίτη, να μας έλεγαν ότι μια Ελλάδα που θα προέκυπτε από την άντληση των πετρελαίων ισχυροποιημένη οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά, θα μπορούσε να οδηγήσει στην μείωση ή την εξάλειψη της επιρροής των Αμερικανών στη χώρα μας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το πράγμα είναι ξεκάθαρο. Οι Αμερικανοί οι Ευρωπαίοι και οι Τούρκοι μας ήθελαν και μας θέλουν πάντα φτωχούς και εξαρτημένους, για να μπορούν να καθορίζουν της τύχες μας με τα εδώ ανδρείκελά τους. Ευελπιστούμε ότι κάποτε θα φύγουν τα σκοτάδια που τυλίγουν το μυαλό των Ελλήνων και θα φέρουν στην εξουσία ΕΛΛΗΝΕΣ.

Γ.Τ.

Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Τ.Ο. Αθηνών – Τετάρτη 5 Αυγούστου 19.30

Μη σώσετε και μας δώσετε δάνεια, δεν τα θέλουμε! Η διάσωση σας μας κατέστρεψε! Επιτέλους ας πάρουμε πίσω τη χώρα μας αλλιώς θα μας πάρουν και τα ρούχα που φοράμε! Στρατηγός Μακρυγιάννης προ 2,5 αιώνων: Λευτερωθήκαμε από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμε σε ανθρώπους κακορίζικους που ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.. ..Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Οι ίδιοι κακορίζικοι μας πίνουν το αίμα και προσπαθούν να σκλαβώσουν τις επόμενες γενιές . Γνωρίζουν καλύτερα από τους Έλληνες το πλούτο που διαθέτει η πατρίδα μας και δια μέσου των ενεργούμενων που διοικούν δεκαετίες τη πατρίδα προβαίνουν σε αντικατάσταση πληθυσμού, για να πετύχουν τα δόλια σχέδια τους Δεν θα τους αφήσουμε Χρυσή Αυγή ώσπου να να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-3-augoustou-2015#ixzz3hhugeMOi

Exit mobile version