Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιανουάριος 2013: Όταν ο Mr. Tsipras συνωμοτούσε με τους Αμερικανοσιωνιστές κατά της Χρυσής Αυγής!

Ιανουάριος 2013: Όταν ο Mr. Tsipras συνωμοτούσε με τους Αμερικανοσιωνιστές κατά της Χρυσής Αυγής!

Υπενθυμίζει ο Αντίοχος

Τις προηγούμενες ημέρες, παρουσιάσαμε –από το αρχείο μας- την μνημονιακή στροφή του mister Tsipra, από τον Ιανουάριο του 2013, όταν… κατέκτησε την Αμερική. Σήμερα σας θυμίζουμε τι άλλο –εκτός από το πώς θα επιβάλλει το δικό του αριστερό Μνημόνιο- κουβέντιαζε τότε το χαϊδεμένο παιδί των αμερικανοσιωνιστών με τους αφέντες του: την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής, για την οποία γνώριζαν πολύ καλά και οι δύο πλευρές, ότι θα σταθεί εμπόδιο στα μελλοντικά σχέδιά τους! Ιδού η σχετική μας ανάρτηση της 24ης Ιανουαρίου 2013:

Ο LEADER OF SYRIZA ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: HELP! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Συνεχίζεται η θριαμβευτική πορεία του πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA, για την… κατάκτηση της Αμερικής. Έτσι, χθες Τετάρτη, ο leader κ.τ.λ. συνάντησε τον αναπληρωτή βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Έρικ Ρούμπιν και τον βοηθό υφυπουργό Οικονομικών για την Ευρώπη και την Ευρασία, Κρίστοφερ Σμάρτ, με τους οποίους συζήτησε επί διαφόρων θεμάτων… κοινού ενδιαφέροντος. Ιδού ποια (σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα» και την αριστερίστικη «Ελευθεροτυπία»)

Βήμα: «Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν αυτό της Χρυσής Αυγής, το οποίο φάνηκε να απασχολεί και την αμερικανική πλευρά. Στο σημείο αυτό ο κ. Τσίπρας επισήμανε τον ρατσιστικό και αντισημιτικό χαρακτήρα της οργάνωσης και τόνισε ότι επ’ ουδενί δεν μπορεί να συγκρίνεται ένας τέτοιος σχηματισμός με τον ΣΥΡΙΖΑ ως «αντίπαλο δέος» από τα Αριστερά».

Ελευθεροτυπία: «Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Α. Τσίπρας παρουσίασε τις θέσεις του για την εξάπλωση της βίας στην Ελλάδα, για τη Χρυσή Αυγή και τον αντισημιτισμό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συνομιλητές του εμφανίστηκαν σύμφωνοι με τις θέσεις που διατύπωσε ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ».

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ianouarios-2013-otan-o-mister-tsipras-sunwmotouse-me-tous-amerikanosiwniste#ixzz3hjvULiSz

Exit mobile version