Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ: Ανακοίνωση συμπαράστασης της ΝΔ στον Παπασταύρου με εντολή Σαμαρά!

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ: Ανακοίνωση συμπαράστασης της ΝΔ στον Παπασταύρου με εντολή Σαμαρά!

Αμετανόητη και αδιόρθωτη ως προς τις καταστροφικές επιλογές της η ΝΔ δείχνει ότι δεν έχει διδαχθεί τίποτα από την απέχθεια και την οργή των Ελλήνων κατά της διαφθοράς. Με μια ανακοίνωση ενδεικτική του ότι δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο προς το καλύτερο η ΝΔ έκρινε ότι «η συκοφαντία σε βάρος του κ. Παπασταύρου συνεχίζεται, αλλά πέφτει στο κενό»! Ο Μεϊμαράκης προσβάλλει ευθέως (και προσπαθεί να πιέσει;) την Δικαιοσύνη που, προφανέστατα, θα έχει σοβαρά στοιχεία όταν καλεί τον κάθε Παπασταύρου ως ύποπτο φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Το δε πολιτικά δυσάρεστο είναι ότι, στο εξής, και ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ (όπως και ο προκάτοχός του Αντώνης Σαμαράς) θα μένει άφωνος στην Βουλή και θα δίνει την εικόνα ενόχου, όταν το κόμμα του θα ταυτίζεται από τους πολιτικούς του αντιπάλους με φαινόμενα, όπως η βαριά φοροδιαφυγή και η άρνηση έρευνας της «λίστας Λαγκάρντ» και άλλων παρόμοιων λιστών.

Είναι ολοφάνερο ότι σ’ αυτή την ανακοίνωση «έχει βάλει το χεράκι του» και ο πρώην αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Και αν αυτός έχει ιδιαίτερους προσωπικούς λόγους να απλώσει προστατευτικό πέπλο για τον εξ απορρήτων σύμβουλό του, το θέμα είναι ότι και ο νυν μεταβατικός (;) αρχηγός της ΝΔ πέφτει στην παγίδα, καθώς αυτή η «λαχτάρα» να υπερασπιστεί τον Παπασταύρου είναι πολύ πιθανόν να του γυρίσει μπούμερανγκ. Κάτι τέτοια περιστατικά, όμως, είναι που δείχνουν ότι η ΝΔ είναι μονίμως συνδεδεμένη με φαινόμενα διαφθοράς και γι’ αυτό ο πολιτικός και εκλογικός της κατήφορος είναι οριστικά μονόδρομος.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ametanohth-stis-katastrofikes-epiloges-ths-h-nd-anakoinwsh-sumparastashs-st#ixzz3hlSiNbwz

Exit mobile version