Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Θάσος

Σε αυτή την σαπισμένη πολιτεία της ρεμούλας και της κλεψιάς μόνο οι Χρυσαυγίτες υπάρχουν ως αχτίδα φωτός. Με καθαρά χέρια επισκέπτονται τα χωριά του νομού Καβάλας όπου ο κόσμος τους δέχεται με πολύ αγάπη και προσμονή για να ακούσει τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτή τη φορά σειρά ολιγομελές κλιμάκιο της Τ.Ο. Καβάλας την Κυριακή 26 Ιουλίου είχαν τα χωριά του δήμου Παγγαίου και πιο συγκεκριμένα τα χωριά Μουσθένη, Μεσορόπη, Ακροπόταμος, Κάριανη και Ορφάνι.

Με κάθε δυνατή ευκαιρία οι συναγωνιστές με τα μαύρα μπλουζάκια και τις Ελληνικές σημαιές τρέχουν δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό που φτωχοποιείται καθημερινά με τα μνημονία της πατριδοκάπηλης δεξιάς και πλέον τώρα της εθνομηδενιστικής αριστεράς. Στην κάθε μας επαφή ο αγανακτισμένος Έλληνας διψά για μια διέξοδο που μόνο το Εθνικιστικό κίνημα μπορεί να πραγματοποιήσει, μια διέξοδο που θέλει μια Ελλάδα κυριαρχή και ανεξάρτητη και έναν Έλληνα αξιοπρέπή.

Στο χωριό Ακροπόταμο είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους κατοίκους για τις αποζημιώσεις των αμπελοκαλλιεργείων που ακόμη δεν ικανοποιήθηκαν ενώ ένα τραγικό ατύχημα ενός αγρότη που του στέρησε την ζωή είχε συγκλονίσει το χωριό. Η κούραση και το αδιέξοδο του μνημονίου οδήγησε ουσιαστικά έναν νέο αγρότη στην εξάντληση και στέρησε μια οικογένεια με δύο παιδιά έναν Έλληνα πατέρα. Σε αυτό το σημείο αναρωτηθήκαμε που είναι οι βουλευτές της πρώτης φορά αριστεράς… Και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη στα μεγαλοαστικά τους γυάλινα κάστρα όπου κρύβονται και μας μιλάνε μόνο μέσα από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ ενώ δεν τολμούν να βρεθούν δίπλα στον λαό του νομού Καβάλας.

Στην Κάριανη οι συναγωνιστές και ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αγρότες κατοίκους του χωριού που ήταν προβληματισμένοι για την κατάσταση. Επίκεντρο του θέματος ήταν ο έλεγχος των κεφαλαίων που δημιούργησε τρομακτικά προβλήματα στους αγρότες διότι δεν έχουν ρευστότητα να αγοράσουν λιπάσματα, πετρέλαιο, σπόρους κλπ. Σε αυτή την περίπτωση το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής που από το 2012 είναι πραγματικά επίκαιρο αν όχι προφήτικό. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που διαθέτει την πρόγραμμα και λύση για το διέξοδο από το μνημόνιο της καστροφής.

Τελευταίος σταθμός το χωριό Ορφάνι όπου οι συναγωνιστές μοίραν εφημερίδες και συζήτησαν με τους θαμώνες των δύο καφενείων του χωριού για την πολιτική επικαιρότητα. Σε αυτό το χωριό υπήρχε το μοναδικό γραφείο στο νομό Καβάλας του απόκομματος του Καρατζαφέρη, που είχε ανοίξει τον Νοέμβριο του 2014. Τελικά από ότι φαίνεται δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε χρόνο και ακολούθησε την πορεία του ψευτοπατριώτη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και την απαξίωση από τους κατοίκους της περιοχής.

Ας μην ξεχνάμε τον καιρό που ο Καρατζαφέρης, γέννημα θρέμμα της ΝΔ, δήλωνε περιχαρής ότι αποτελεί ανάχωμα ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Εν τέλει το ανάχωμα αυτό καταστράφηκε από την υπερψήφιση του Μνημονίου και τις μετέπειτα αλλεπάλληλες κωλοτούμπες για να αποφύγει την εκλογική συντριβή. Η ώρα της Χρυσής Αυγής, η ώρα των πραγματικών Εθνικιστικών δυνάμεων θα έρθει τελικά πολύ πιο σύντομα απ’ όσο φανταζόμασταν κι εμείς οι ίδιοι και θα έχει μόνιμο χαρακτήρα, καθώς το υγιές θα επικρατήσει του αρρώστου, και το φρέσκο του σάπιου.

Την Παρασκευή 24/07 πραγματοποιήθηκε δράση κατά την οποία κλιμάκιο της Τ.Ο. Θάσου αντικατέστησαν φθαρμένες σημαίες σε χωριά της βόρειας Θάσου. Μόνο η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται για το Ιερό σύμβολο του Έθνους μας, την Ελληνική Σημαία, διοτί βλέπουμε το κράτος αλλά και οι τοπικές διοικήσης διόλου ενδιαφέρονται έστω και τυπικά να διατηρήσουν τα προσχήματα. Έτσι εκεί όπου δεν υπάρχει κράτος υπάρχουν οι Χρυσαυγίτες και στην προκειμένη περίπτωση οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Θάσου που μέσα στο καλοκαίρι ενδιαφέρονται για να υπάρχει σε κάθε γωνιά του νησιού το Ιερό μας σύμβολο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala-thasos#ixzz3hqfBVtUg

Exit mobile version