Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σέρρες: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Εθνικό κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Σέρρες: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Εθνικό κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η Περιφερειακή Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο της 4ης Αυγούστου και τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε στην προτομή του μεγάλου Έλληνα, ενός από τα ελάχιστα που υπάρχουν προς τιμή του, στη σκιά των Οχυρών του Ρούπελ, ακριβώς δίπλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Πρηγήθηκε συγκέντρωση στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών και ενημέρωση των συναγωνιστών για το πρόγραμμα από τον Τσακίρη Μιχάλη και τον Τσαμπάζη Θεόδωρο.

Στο χώρο του Μνημείου, αρχικά το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Καρανικόλας Χρήστος, που παρουσίασε με συντομία το έργο του Εθνάρχη, αναφερόμενος κυρίως στα πολλά και άγνωστα ΟΧΙ, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού, σε αντίθεση με τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες του σήμερα.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, ο οποίος έδωσε το πολιτικό μήνυμα της εκδήλωσης. που αποκτά ιδιαίτερη σημασία στους δύσκολους καιρούς του σήμερα. Οι Έλληνες Εθνικιστές και η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδικη ελπίδα σωηρίας του χειμαζόμενου Έθνους μας, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικής πλακέτας στο παλαιό μέλος της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας, κύριο Παναγιώτη Ρούτσα, τιμώντας στο πρόσωπό του μια ολόκληρη γενιά για τους αγώνες της.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, παρά την ηλικία του εξακολουθεί να δηλώνει παρών στους Εθνικούς Αγώνες και να εμπνέει με το παράδειγμά του.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι συναγωνιστές μετακινήθηκαν περίπου ένα χιλιόμετρο παρακάτω, στη θέση του παλαιού χωριού Κλειδί, όπου βρίσκεται ένα μεγαλοπρεπές Μνημείο, αφιερωμένο στην ομώνυμη μάχη, όπου ο αυτοκράτορας Βασίλειος Βουλγαροκτόνος συνέτριψε τα όνειρα των Βουλγάρων για κυριαρχία στη Μακεδονία.

Εντύπωση προκάλεσε σε όλους το γεγονός ότι παρά το μέγεθος του μνημείου, που υπερβαίνει τα 4 μέτρα, δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου από το δρόμο και ελάχιστοι γνωρίζουν την ύπαρξή του. Το ανθελληνικό κατεστημένο φροντίζει ανελλιπώς για την υποβάθμισή του, προκειμένου να είναι ευχάριστο σε όσους επιβουλεύουνται την Πατρίδα μας.

Το μήνυμα που στέλνουν σήμερα οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η απόφαση για αγώνα για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/serres-h-chrush-augh-timhse-ton-ethniko-kubernhth-iwannh-metaja-fwtoreporta#ixzz3hr6von5u

Exit mobile version