Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα βήμα πριν το οριστικό λουκέτο ο “Ελεύθερος Ρύπος”;

Ένα βήμα πριν το οριστικό λουκέτο ο “Ελεύθερος Ρύπος”;

Μη αναστρέψιμη φαίνεται ότι είναι η κατάσταση στην μοναδική ημερήσια εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει ανοιχτά τη ΝΔ και γι’ αυτό άλλωστε ακολουθεί τα χνάρια της προς τον όλεθρο και την καταστροφή. Ο λόγος, φυσικά, για τον «Ελεύθερο Τύπο», ο οποίος αφού την προπερασμένη εβδομάδα δεν κυκλοφόρησε για πέντε συνεχόμενες ημέρες, λόγω απεργίας των εργαζομένων, τώρα, σύμφωνα με την απόφαση των ιδιοκτητών της εφημερίδας, αναστέλλει την λειτουργία του αθλητικού τμήματός του.

Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει την απόφαση αυτή, θεωρώντας μάλιστα ότι έχει ξεκάθαρα εκδικητικό χαρακτήρα λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που έγιναν το περασμένο χρονικό διάστημα εξαιτίας των μη δεδουλευμένων στους εργαζόμενους. 19 συνολικά αθλητικοί συντάκτες μένουν άνεργοι σε μια εφημερίδα που η πολιτική της ύλη ξεπέρναγε τα όρια της αθλιότητας όταν ασχολούνταν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Μπορεί η εν λόγω φυλλάδα να έσπευδε  να κουβαλήσει και να εκτοξεύσει τα καρότσια με την λάσπη που έφτιαχνε η ΝΔ, τώρα όμως η Ρηγίλλης δεν μπορεί να την βοηθήσει καθόλουΕπαναλαμβάνουμε ότι είναι πραγματικά λυπηρό για ανθρώπους που έκαναν ευσυνείδητα και τίμια την δουλειά τους να μένουν άνεργοι εξαιτίας της ανικανότητας των ιδιοκτητών της εφημερίδας να διαχειριστούν τα έξοδά της.

Όσοι, όμως, συμμετείχαν στην κατασυκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με το πολιτικό τμήμα του «Ελεύθερου Τύπου» να συναγωνίζεται το «Έθνος» και άλλες φυλλάδες σε «ιστορίες για αγρίους» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ας ετοιμάζονται να εμπεδώσουν το τι ακριβώς σημαίνει το βαθύ νόημα της ρήσης «όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα». Καθώς όλα δείχνουν ότι ο «Ελεύθερος Τύπος» θα βάλει λουκέτο, έχουν όλο τον καιρό να το σκεφτούν.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ena-bhma-prin-to-oristiko-louketo-o-eleutheros-rupos#ixzz3hstHd9I3

Exit mobile version