Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσίπρας στοχοποιεί τον αγροτικό κόσμο: Βαριά φορολογία και μηδενική ανάπτυξη το «πρόγραμμα» του Σύριζα

Ο Τσίπρας στοχοποιεί τον αγροτικό κόσμο: Βαριά φορολογία και μηδενική ανάπτυξη το «πρόγραμμα» του Σύριζα

Εξαγγελίες Τσίπρα για αγρότες: Φορομπηχτική αφαίμαξη ΤΩΡΑ – «Ανάπτυξη»… κάποτε!

Δηλώσεις στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Οι δηλώσεις του αυτές αναμενόντουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον από τους εναπομείναντες εν Ελλάδι αγρότες, αφού τα μέτρα που συντόμως θα ψηφιστούν στη Βουλή εναντίον τους θα είναι η οριστική ταφόπλακα της ήδη παρακμάζουσας αγροτικής παραγωγής.

Στις δηλώσεις του ο Τσίπρας προσπάθησε να «χρυσώσει το χάπι» για τους αγρότες λέγοντας ότι παρά τους αιματηρούς φόρους που θα τους επιβληθούν, αυτός «μάχεται» για «προκαταβολή φόρου στο 50%». Δηλαδή ο Τσίπρας λέει στους αγρότες ότι θα «δώσει αγώνα» για μία λιγότερο αισχρή φορολόγησή τους. Βεβαίως δεν είπε ούτε λέξη για την υποτελή εξωτερική πολιτική του, που οδήγησε σε μαρασμό όσους κλάδους σχετίζονταν με την αγροτική παραγωγή και τις εξαγωγές προς Ρωσία, που εξαφανίστηκαν ελέω της υπογραφής Τσίπρα στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Βεβαίως δεν θα μπορούσε κοτζάμ πρωθυπουργός να κάνει δηλώσεις χωρίς να αφήσει ένα… παράθυρο ελπίδας για τους αδαείς που δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι Σύριζα = Νουδούλα. Έτσι έκανε… βαρυσήμαντες εξαγγελίες για πρόγραμμα «αγροτικής πολιτικής», με… δισεκατομμύρια που θα πέσουν στους κάμπους και τα χωράφια το… 2020.

Δεν ξέρει αν θα είναι πρωθυπουργός το Σεπτέμβριο και κάνει και εξαγγελίες για το 2020. Ολόκληροι υπουργοί του ομολογούν ότι τους έρχονται ουρανοκατέβατα μνημόνια από το εξωτερικό και αυτός… προβλέπει επενδύσεις στην αγροτική παραγωγή το… 2020. Ως κλασσικός, αναίσχυντος πολιτικός απατεώνας και πνευματικό παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Τσίπρας κοροϊδεύει τον κόσμο του μόχθου και της αγροτιάς για να μην τον «μαυρίσουν» στις εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejaggelies-tsipra-gia-agrotes-foromphchtikh-afaimajh-twra-anaptujh-kapote#ixzz3hyJj5j3G

Exit mobile version