Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται η Χρυσή Αυγή: Ο Εθνικισμός θα είναι η απάντηση ενός Λαού που θα αγωνιστεί για την επιβίωσή του

Έρχεται η Χρυσή Αυγή: Ο Εθνικισμός θα είναι η απάντηση ενός Λαού που θα αγωνιστεί για την επιβίωσή του

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Πολλοί ήταν οι διανοούμενοι, τα ΜΜΕ, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που καθ’ όλη τη διάρκεια της «σκληρής διαπραγμάτευσης» προέτρεπαν του διεθνείς τοκογλύφους να δώσουν ένα «ελαφρύ» μνημόνιο στον Τσίπρα για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή.

Το συγκεκριμένο επιχείρημα που επανέλαβαν άνθρωποι όπως ο Κρούγκμαν, ο Τσόμσκυ, ο John Gray, οι Financial Times και άλλοι πολλοί, ήταν στην ουσία και το μόνο διαπραγματευτικό όπλο του Τσίπρα, ο οποίος το επαναλάμβανε συχνότατα και μέσω όλων των εκπροσώπων του – υπουργών.

Τώρα το αριστερό μνημόνιο είναι μία ζοφερή πραγματικότητα και ήδη τα δύο πρώτα πακέτα προαπαιτούμενών του έχουν ψηφιστεί από τις Ηνωμένες Μνημονιακές Δυνάμεις (στα πρότυπα των ΗΠΑ). Πλέον οι προειδοποιήσεις έχουν δώσει τη θέση τους στις αναλύσεις, που λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα: Έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Ενδεικτικά παραθέτουμε τις τελευταίες των δηλώσεων:

Centre of European Reform – παράκεντρο της παγκοσμιοποίησης: «οι άνθρωποι μπορεί να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η τελευταία τους ελπίδα βρίσκεται στην Χρυσή Αυγή»

Ναόμι Κλάιν – Ιουδαία συγγραφέας: «Άραγε, θα προσποιούνται τους έκπληκτους και τους αθώους αν οι Έλληνες την επόμενη φορά ψηφίσουν τη Χρυσή Αγή;»

Μπέρνι Σάντερς – Αμερικανός γερουσιαστής: «Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν αποτυγχάνει η δημοκρατία και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν αυτό που ψήφισαν, τότε ο κόσμος μπορεί να στραφεί σε κόμματα σαν τη Χρυσή Αυγή».

Ήδη το αναπόφευκτο έχει αρχίσει και γίνεται πραγματικότητα. Η δημοσκόπηση του zougla.gr έδειξε άνοδο της Χρυσής Αυγής κατά 4%, ενώ οι συστημικές δημοσκοπήσεις «επιμένουν» σε μία άνοδο μόλις 1,5% σε μία εβδομάδα. Η Χρυσή Αυγή έρχεται εκφράζοντας την βούληση ενός ολόκληρου Λαού για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erchetai-h-chrush-augh-o-ethnikismos-tha-einai-h-apanthsh-enos-laou-pou-tha#ixzz3i21wMY8m

Exit mobile version