Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας: Κορόιδεψα τους Έλληνες και μετέτρεψα το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» με τους υπόλοιπους πολιτικάντηδες

Τσίπρας: Κορόιδεψα τους Έλληνες και μετέτρεψα το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ» με τους υπόλοιπους πολιτικάντηδες

Μόνο ως θράσος μπορεί να εκληφθεί η νέα δήλωση του πρωθυπουργού, σε γερμανικό μάλιστα, ενημερωτικό μέσο σχετικά με την προδοσία της λαϊκής ετυμηγορίας της 5ης Ιουλίου. Τότε ο Ελληνικός Λαός ρωτήθηκε αν εγκρίνει τις προτάσεις των δανειστών, όπως αυτές διατυπώθηκαν σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν τόσο από το εγχώριο πολιτικό σύστημα, όσο και από την κυβέρνηση που είχε επενδύσει στο «ΝΑΙ» για να μην επωμιστεί το πολιτικό κόστος της υπογραφής του νέου μνημονίου, ο Ελληνικός Λαός απάντησε με ένα βροντερό (και ευρείας πλειοψηφίας) «ΟΧΙ» στις προτάσεις των διεθνών τοκογλύφων.

Με απόφαση των πολιτικών αρχηγών, πλην του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού μετετράπη άξαφνα σε «ΝΑΙ». Κάπως έτσι φτάσαμε στην υπογραφή του μνημονίου της αριστεράς και σε μέτρα που ψηφίζονται από το σύνολο των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πλην Χρυσής Αυγής.

Μέχρι τώρα τα παραπάνω ήταν πολιτικές διαπιστώσεις επί των τεκταινόμενων, σε συνδυασμό με δηλώσεις που έκαναν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, υπονοώντας ότι πρόδωσαν την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού. Τώρα πλέον, όμως, υπάρχει και η ομολογία του Τσίπρα. Ιδού τι δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα «Neues Deutschland»:

«Το ερώτημα του δημοψηφίσματος αποτελούνταν από δυο μέρη: το πρώτο μέρος αφορούσε τα μέτρα που μας ζητούσαν παλαιότερα και το δεύτερο μέρος το χρηματοδοτικό πλάνο. Για να είμαι ειλικρινής και να μην εξωραΐζω καταστάσεις: η συμφωνία που ακολούθησε το δημοψήφισμα, όσον αφορά τουλάχιστον το πρώτο μέρος, μοιάζει με εκείνη που απέρριψε ο ελληνικός λαός

Κοινώς ο Τσίπρας συνωμότησε, σε κλειστή σύσκεψη, με Πασόκ, ΝΔ, Ποτάμι, Ανέλ και ΚΚΕ για το πως θα προδώσουν τον Ελληνικό Λαό, φορτώνοντάς τον άλλο ένα μνημόνιο. Το πιο βάρβαρο μνημόνιο, αυτό της αριστεράς!

Σχετικά με το ζήτημα, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η ομολογία Τσίπρα πως το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων έγινε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τα επαχθή αιτήματα των τοκογλύφων δανειστών είναι προάγγελος του τρίτου καταστροφικού μνημονίου, που μόνο μια ισχυρή Χρυσή Αυγή μπορεί να ανατρέψει.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-koroidepsa-tous-ellhnes-kai-metetrepsa-to-ochi-se-nai-me-tous-upolo#ixzz3i2dYzsPM

Exit mobile version