Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φλόγα της Πίστης: «Ορμώμενον μηδαμώς αντισπάσης»

Η Φλόγα της Πίστης: «Ορμώμενον μηδαμώς αντισπάσης»

Στεκόμαστε όρθιοι σε ένα κόσμο ερειπίων, ανταποκρινόμενοι στο αδιάκοπο κάλεσμα της Φυλής, που ρέει και χάνεται μέσα στα βάθη των αιώνων. Διαβαίνουμε, με κάθε κόστος, τον δρόμο του Καθήκοντος, ενάντια στο νοσηρό και διεφθαρμένο κατεστημένο της απόλυτης παρακμής και του μηδενισμού. Προχωράμε μπροστά με θέληση ακατάβλητη και σιδηρά πειθαρχία, δίνοντας με κάθε μας πράξη και ενέργεια ένας σαφές δείγμα του Νέου Μέλλοντος που έρχεται, για να κυριαρχήσει επί του Παλαιού Κόσμου της σήψης και της ανομίας. Τότε, που το Ιερό Μαυροκόκκινο Λάβαρο θα στέκει μεγαλόπρεπο και επιβλητικό, δηλώνοντας την υπεροχή της Αρχέγονης Ιδέας μας, αλλά και την εκπλήρωση του ιστορικού πεπρωμένου της ύπαρξης μας.

Είναι που κυλούν στις φλέβες μας, καυτές, οι αιώνιες αξίες της Τιμής και του Αίματος, τροφοδοτώντας μας με όλα όσα χρειαζόμαστε για να μαχόμαστε αδιάκοπα και ανελέητα το σκοτάδι και τον ηθικό εκφυλισμό που διεστραμμένου δημιουργήματος τους. Απαλλαγμένοι από το συναίσθημα του φόβου, που ταιριάζει μονάχα σε ανθρώπους «νεκρούς» και απελεύθερους, επικρατούμε επί των χαλασμάτων που δημιούργησαν, φέρνοντας το μήνυμα της εξεγέρσεως και της αφυπνίσεως. Ένα μήνυμα ελπιδοφόρο, Καταστροφής και συνάμα ολικής Αναγέννησης. Ένα μήνυμα Θανάτου και ταυτόχρονα Ζωοφόρας Πνοής.

Στην διαλυμένη και άνευ αξιών και προτύπων αυτή κοινωνία της μετριότητας, επιλέγουμε συνειδητά την μετωπική σύγκρουση από την αδράνεια και τον ντροπιαστικό συμβιβασμό, τακτικές που χαρακτηρίζουν υπάρξεις δειλές και τρομαγμένες. Σε αντίθεση, εμείς, λίγοι, μα αμόλυντοι και καθαροί, μαχόμαστε για αξίες και αρχές λησμονημένες, για ιδέες φωτοβόλες και αιώνια διαχρονικές, ξυπνώντας και πάλι τις δυνάμεις εκείνες της νέας δημιουργίας και της εξέλιξης, που δεν χάθηκαν ποτέ, αλλά περίμεναν στωικά την ιερή εκείνη στιγμή που θα αναδύονταν ξανά.

Εξοπλισμένοι με την οργή που γέννησε η αδικία μέσα στην καρδιά και την ψυχή μας, γεμάτοι από ορμή νεανική και ακατάπαυστη, γκρεμίζουμε συθέμελα χιλιάδες βασίλεια φόβου και ασυδοσίας, χτισμένα από πλάσματα μικρά, κενά και ματαιόδοξα. Τιμώντας εκείνους τους Ήρωες που έγιναν θυσία αγνή στο βωμό της Ελευθερίας, βαδίζουμε στιγματισμένοι για τις ιδέες μας, μα χαρούμενοι για αυτό, σε έναν άπιστο, καταρρέοντα κόσμο, παραμένοντας πιστοί και αμετανόητοι για την επιλογή που κάναμε. Μια επιλογή απολύτως συνειδητή, που μας φέρνει εγγύτερα την εκπλήρωση του προγονικού μας γίγνεσθαι.

Αφουγκραστήκαμε τον μεγαλόπρεπο ήχο των πολεμικών τυμπάνων, που ήρθε από το βάθος των αιώνων για να μην μας αφήσει να βυθιστούμε ποτέ στην λήθη και την ανυπαρξία. Έφτασε σε εμάς με την μορφή ψιθύρων, ταξιδεμένων στον παγωμένο άνεμο από εποχές άλλες, ένδοξες και ηρωικές, περνώντας δια πυρός και σιδήρου, για να μην λησμονήσουμε ποτέ την επιταγή που κληροδότησε σε εμάς η ψυχή της Φυλής. Ευλογημένοι και καταραμένοι. Στην ουσία τυχεροί, που ο σοφός Δημιουργός του κόσμου αυτού μας έκανε την μεγάλη Τιμή, να είμαστε εμείς αυτοί που θα δίνουμε καθημερινά σχήμα στην Ιερή και Άφθαρτη Ιδέα μας, σάρκα και οστά στο Όραμα μας. Γίναμε ένα με τις αρίφνητες γενεές των νεκρών προγόνων μας, που ξαναζούν μέσα από εμάς διψώντας για δικαιοσύνη, χωρίς να σταματούν να μας υπενθυμίζουν ποτέ, ότι σε αυτή την ζωή τα πάντα κατακτώνται με το σπαθί. Με εκείνες τις ηρωικές μορφές, που θα διδάξουν για ακόμα μια φορά στις μελλούμενες γενεές, ότι μέσα από το χάος αναδημιουργείται και αποκαθίσταται ξανά η Τάξη και η Ισορροπία.

Η αγανάκτηση ξεχείλισε και η οργή απέκτησε πρόσωπο. Η ισχύς μας, το Αίμα του Λαού μας. Η φλογερή μας Πίστη, το μοναδικό μας όπλο, μετουσιώνεται σε Αγώνα σκληρό και ασυμβίβαστο. Ήρθε η στιγμή που οι αρχαίες, ξεχασμένες θεότητες ξυπνούν ξανά, και εμείς εγείρουμε την σημαία του πολέμου, επιτελώντας το απαράβατο χρέος μας. Με την καρδιά και την ψυχή μας σημαδεμένη καταλυτικά από τον αρχέγονο κώδικα Τιμής της Φυλής, αναδυόμαστε από τις στάχτες ενός κόσμου κατεστραμμένου. Άνθρωποι Ελεύθεροι. Μια φλόγα μικρή, μα παντοδύναμη, κατάφερε να ξεπηδήσει από τα ερείπια, όταν πολλοί νόμιζαν ότι τα πάντα έχουν χαθεί. Μια φλόγα που, πολύ πιο σύντομα από ότι κάποιοι ήλπιζαν ή απεύχονταν, θα μετατραπεί σε μια μεγαλειώδη έκρηξη ηφαιστείου, σαρώνοντας ότι τόλμησε να διαταράξει την φυσική τάξη αυτού του κόσμου. Σύντομα κάποιοι θα καταλάβουν… τον λόγο που τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που κινείται με ορμητικότητα!

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-floga-ths-pisths-ormwmenon-mhdamws-antispashs#ixzz3i8KieX5c

Exit mobile version