Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξαναπιάστηκαν στα πράσα ο Δριτσώφ και τα όργανά του – Λιμενικοί αποκαλύπτουν ότι τον Ιούλιο 26.000 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Λέσβο!

Ξαναπιάστηκαν στα πράσα ο Δριτσώφ και τα όργανά του - Λιμενικοί αποκαλύπτουν ότι τον Ιούλιο 26.000 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Λέσβο!

Γράφει ο Αντίοχος

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει η γνωστή παροιμία, αλλά στην περίπτωσή μας ο σοβιετικός κομισάριος Δριτσώφ και τα όργανά του στην επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού -που από τις 10 Ιουλίου αποκρύπτουν συστηματικά τον πραγματικό αριθμό των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην Ελλάδα μας– δεν πρόλαβαν να χαρούν ούτε έναν μήνα. Αυτή τη φορά, (ξανα)πιάστηκαν στα πράσα από μια ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σωματείου των Λιμενικών της Λέσβου, με την οποία απαντούσαν σε επιστολή – καταγγελία του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Σωτήρη Ζαμτράκη, και στην οποία αναφέρουν μεταξύ των άλλων και τα εξής:

«Πρέπει να συνειδητοποιήσετε και εσείς όπως και άλλοι παράγοντες εντός και εκτός Λέσβου ότι μόνο για τον μήνα Ιούλιο έχουμε διεκπεραιώσει 26000 χιλιάδες και πλέον ανθρώπους !!! ενώ από την αρχή του χρόνου περισσότερους από όσους είχαμε πέρυσι σε ολόκληρη την χώρα!!! Τι δεν καταλαβαίνετε κύριοι; Αυτή η πλημμύρα ανθρώπων δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από κανένα χαλί».

Κρύψου Δριτσώφ! Κρυφτείτε παπαγαλάκια! Πίσω από το… δάχτυλό σας!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/janapiasthkan-sta-prasa-o-dritswf-kai-ta-organa-tou-limenikoi-apokaluptoun#ixzz3i9nCaz4R

Exit mobile version