Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Κομοτηνή, Νέα Μηχανιώνα

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου για άλλη μια φορά η Τ.Ο. Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, πιστή στο καθήκον της, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική εκστρατεία στην περιοχή ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. Αρχικά πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού στα καταστήματα της περιοχής, όπου και το κλιμάκιο συναγωνιστών είχε συνομιλίες με καταστηματάρχες αλλά και τον απλό κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

Επίσης το μήνυμα που πέρασε είναι ότι μόνο η Χρυσή Αυγή βρίσκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό, την ίδια ώρα που οι πολιτικάντηδες, είτε είναι αριστεροί είτε δεξιοί, κρύβονται κυριολεκτικά μέσα στην βουλή και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν εξασφαλισμένες τις βουλευτικές έδρες τους, να παίρνουν τους  παχυλούς μισθούς τους και ταυτόχρονα να πουλάνε την Πατρίδα, να υπογράφουν μνημόνια και να μην νοιάζονται για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός. Στην συνέχεια σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής έγινε ενημέρωση από τον γραμματέα τις Ν.Ε. Ημαθίας, συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Τέλος,  αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής ενημέρωσαν τους συναγωνιστές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έγινε σαφές ότι με το νέο (τρίτο και αριστερό) μνημόνιο της συγκυβέρνησης Συριζα – Ανελ οι Εθνική παραγωγή θα καταστραφεί οριστικά. Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι έδειξαν την αγανάκτηση τους για τις παράνομες διώξεις που δέχεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος, ενώ οι πραγματικοί κλέφτες και εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ληστεύουν τον Ελληνικό λαό που πραγματικά ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Παρόμοια δράση πραγματοποιήθηκε και στην περιοχή της Νάουσας και συγκεκριμένα στην Ειρηνούπολη, στο Αγγελοχώρι και το Ζερβοχώρι, μοιράζοντας έντυπο υλικό για το πρόγραμμα και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα που η αριστερή κυβέρνηση κρύβεται στο καβούκι της υπογράφοντας το νέο μνήμονιο και οδηγεί την Ελληνική οικονομία στην καταστροφή. Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θέρμη το κλιμάκιο συναγωνιστών και έδειξαν την αγανάκτηση τους για την νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση, ενώ ενημερώθηκαν ειδικά για την καταστροφή που θα πλήξει κυρίως τον αγροτικό κόσμο. Όλοι καταλαβαίνουν πλέον τα ψέματα των πολιτικάντηδων είτε είναι αριστεροί είτε είναι δεξιοί. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που λέει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, βρίσκεται δίπλα του και τηρεί αυτά που υπόσχεται. Οι Έλληνες θέλουν να αποφασίζουν για τη ζωή τους, να διαφεντεύουν τον τόπο τους και να μπορούν να ζουν με το κεφάλι ψηλά.

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, με σκοπό να παρακολουθήσουν την ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, Συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο. Ανεβαίνοντας στο βήμα ο Συναγωνιστής έκανε μία σύντομη ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Νίκο Καζαντζάκη χαρακτήρισε το έργο του Εθνική παρακαταθήκη. Ο Καζαντζάκης υπήρξε βαθύτατα Ελληνολάτρης και Επαναστάτης, γεγονός το οποίο τον έφερε πολλές φορές σε ρήξη με τον συντηρητισμό των δεκαετιών του 50 και του 60. Μάλιστα επιχειρήθηκε ο αφορισμός του από την Εκκλησία και η απαγόρευση των βιβλίων του. Αναντίρρητα τα ιερά βιβλία ενός Έλληνα Εθνικιστή είναι τα ομηρικά έπη. Μέσα από τις σελίδες της Ιλιάδας και της Οδύσσειας σκιαγραφείται ο Έλληνας και τα βασικά χαρακτηριστικά του. Η Ασκητική του Καζαντζάκη είναι το πολεμικό προσκλητήριο, η Ιαχή του αιώνιου Αγώνα προς τα πάνω, η συνέχεια της ηράκλειας επιλογής του Δρόμου της Αρετής.

Την Τρίτη 4-8-2015 στα  γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. συναγωνιστή Λιόκου Νικόλαου με θέμα το Εθνικό κράτος της 4ης Αυγούστου. Ο συναγωνιστής προέβη σε εκτενή αναφορά για την στρατιωτική πορεία του μετέπειτα Εθνικού Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά από τη συμμετοχή του στον Ελληνοτουρκικό πόλεμο  του 1897 ως τον άδικο και δόλιο θάνατό του το 1941. Αναφέρθηκε στη διορατικότητα αυτού του μεγάλου ανδρός και στην πολιτική και στρατιωτική οξυδέρκεια που το διέκρινε στο διάβα του ηρωικού του βίου, στα ΌΧΙ που είπε και που στην πορεία αποδείχτηκαν οι καταστροφικές συνέπειες της εφαρμογής αντίθετων πολιτικών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn263#ixzz3iE4tl7SW

Exit mobile version