Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι δανειστές βαράνε το νταούλι και οι Συριζαίοι χορεύουν στον ρυθμό των νέων απαιτήσεων!

Οι δανειστές βαράνε το νταούλι και οι Συριζαίοι χορεύουν στον ρυθμό των νέων απαιτήσεων!

Ο Τσίπρας αφού ξέχασε το σκίσιμο των Μνημονίων και μετέτρεψε το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού σε ΝΑΙ, τώρα χορεύει στους ρυθμούς των δανειστών.

Το παραμύθι του Σύριζα έχει καταρρεύσει και η δήθεν διαπραγμάτευση έγινε άνευ όρων παράδοση της χώρας στους δανειστές.  Οι «ευρωπαίοι εταίροι» σαν καλοί τοκογλύφοι, μετά από όλα αυτά, ζητάνε την άμεση νομοθέτηση νέων προαπαιτούμενων για να κλείσει η «συμφωνία» και αλλαγές στα ήδη ψηφισμένα.  

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έλεγε ότι θα διώξει την τρόικα αλλά τελικά αντί για τρεις μας ήρθαν τέσσερις και αυτό το «κουαρτέτο», σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αγορά», ζητά μεταξύ άλλων, να υπαχθεί το σύνολο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στο 23%, δηλαδή εκτός από τα φροντιστήρια, να αυξηθούν τα δίδακτρα όλων των ιδιωτικών σχολείων, κολεγίων, ιδιωτικών ΙΕΚ ακόμη και οι σχολές οδηγών, στις οποίες για ορισμένες κατηγορίες διπλωμάτων υπάρχει μηδενικός συντελεστής.

Παράλληλα, οι δανειστές ζητούν τώρα να αλλάξει πάλι ο συντελεστής για το βόειο κρέας και να ξαναπάει στο 13% από το 23%, καθώς και να υπάρξουν ισοδύναμα για μετατάξεις και άλλων προϊόντων σε χαμηλότερο συντελεστή.

Επιπλέον, ζητούν:
– Να διατηρηθεί ο ΕΝΦΙΑ ως έχει και το 2016
– Άρση της ρύθμισης για εκχώρηση των ανείσπρακτων ενοικίων στην εφορία
– Να φορολογηθούν από το πρώτο ευρώ με 26%, βάσει τεκμηρίων, όσοι δεν έχουν εισόδημα αλλά διαθέτουν ακίνητο ή Ι.Χ.
– Να αυξηθεί η προκαταβολή φόρου για τους αγρότες από το 27,5% στο 55%.
– Υποβολή δηλώσεων μέχρι 30 Απριλίου κάθε χρόνο, αντί 30 Ιουνίου
– Να «ξηλωθούν» ψηφισμένα μέτρα «κοινωνικού χαρακτήρα» που χαρακτηρίστηκαν μονομερείς ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης, όπως τα τεκμήρια για τους ανέργους.

Και βέβαια οι πρόθυμοι πολιτικάντηδες του Μνημονίου θα τα ψηφίσουν όλα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-daneistes-barane-to-ntaouli-kai-oi-surizaioi-choreuoun-ston-ruthmo-twn-n#ixzz3iEq3Y5lz

Exit mobile version