Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ξάνθη, Σαλαμίνα

Τ.Ο. Καβάλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Νίκου Καψαλίδη σχετικά με τον βίο του Ιώνα Δραγούμη και την κοσμοθεωρία του Ελληνικού Εθνικισμού. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο περιβάλλον που έζησε ο Ίωνας Δραγούμης. Η Ελλάδα είχε αναρρώσει από χρεοκοπία το 1893 και τις νίκες στους δύο βαλκανικούς πολέμους, διπλασιάζοντας έτσι την έκταση της. Ο Ιώνας Δραγούμης καταγόταν από μεγαλοαστική οικογένεια και θα μπορούσε να κάνει μια άνετη ζωή στην Αθήνα και να χαίρεται τα πλούτη της οικογένειας ο Ιώνας ασχολήθηκε από νωρίς με την αναγέννηση και την απελευθέρωση του υπόδουλου Ελληνισμού και ειδικά κατά της βουλγάρικης προπαγάνδας στην Μακεδονία μας.Η κοσμοθεωρία του Εθνικισμού του Δραγούμη είχε τα θεμέλια του στην αρχαία Ελλάδα και μέσω του Βυζαντίου έφθανε ως τις μέρες του σύγχρονου Ελληνισμού.Για τον Δραγούμη η παράδοση και ο πολιτισμός του Ελληνισμού ήταν ενιαίος για αυτόν παρ΄όλες τις επιρροές και τις βαρβαρικές εισβολές που δέχτηκε κατά καιρούς η Ελλάδα. Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του απαγγέλοντας αποσπάσματα από κείμενα του Ιώνα Δραγούμη.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Ναθαναηλίδης όπου μας μετέφερε το κλίμα της τελευταίας συνεδρίασης του περιφερειακού όπου δεν συζήτηθηκαν δύο ερωτήσεις του περιφερειακού συνδυασμού του κινήματος μας, της Ελληνική Αυγή. Ο συναγωνιστής κατήγγειλε την παράνομη μεθόδευση και την καταπάτηση του κανονισμού με σκοπό την αποφυγή συζήτησης των 2 επίκαιρων επερωτήσεων του συνδυασμού που αφορούσαν την καλοκαιρινή περίοδο. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Ξάνθης. Κλιμάκιο συναγωνιστών, το βράδυ της Κυριακής, διένειμε μεγάλο αριθμό φύλλων των εφημερίδων Χρυσή Αυγή κι Εμπρός, σε οικίες, καταστήματα κι αυτοκίνητα, στις γειτονιές της πόλης μας. Οι χρυσαυγίτες και οι χρυσαυγίτισσες με μόνο όπλο την αλήθεια και την αγάπη προς την πατρίδα συνεχίζουν ακάθεκτοι τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου, καλώντας με αυτό τον τρόπο, όλους τους Έλληνες να πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Σαλαμίνος προβολή της ομιλίας του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κινήματος στις 5 Αυγούστου 2015. Με το πέρας της προβολής έγινε ευρύς διάλογος με τους παρευρισκομένους. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala-janthh-salamina#ixzz3iJbH7ken

Exit mobile version