Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Συριζαίοι εκτελούν τις εντολές των δανειστών και φορολογούν τα πάντα όλα… ακόμα και τα λεφτά κάτω από το στρώμα!

Οι Συριζαίοι εκτελούν τις εντολές των δανειστών και φορολογούν τα πάντα όλα… ακόμα και τα λεφτά κάτω από το στρώμα!

Φόρος 45% για αδήλωτα εισοδήματα σε θυρίδες και κάτω από τα στρώματα 

Η κυβέρνηση της «Πρώτης Φοράς Αριστερά» φορολογεί ότι κινείται και δεν κινείται για να πληρώνει τους τοκογλύφους εις το διηνεκές.

Οι νεομνημονιακοί του Σύριζα αφού έχουν αυξήσει τους φόρους σε όλα τα προϊόντα της αγοράς, αφού αύξησαν την προκαταβολή φόρου σε ελεύθερους επαγγελματίες και αφού επέβαλαν παράλογη και εξοντωτική φορολόγηση στους αγρότες τώρα ετοιμάζονται να φορολογήσουν τα χρήματα των πολιτών που βρίσκονται «κάτω από στρώματα» ή σε θυρίδες βάσει του γαλλικού συστήματος.

Το νέο σχέδιο νόμου προβλέπει ότι τα αδήλωτα κεφάλαια θα φορολογούνται με συντελεστή 45%, αλλά αν δεν δηλωθούν και η εφορία “τσακώσει” τους κατόχους αυτών, θα τους παίρνει όλο το κεφάλαιο! Σημειώνεται ότι ο φόρος αποκάλυψης των αδήλωτων κεφαλαίων θα φτάνει το 45%, αν δεν δηλώθηκαν χρήματα το 2014 με ανώτατο συντελεστή 42%.

Σύμφωνα με τα Νέα, το ποινικό συγχωροχάρτι για το φορολογικό αδίκημα της απόκρυψης εισοδημάτων από την Εφορία θα στοιχίζει τον φόρο που αναλογούσε την περίοδο της απόκρυψης. Έτσι, αν τα κεφάλαια κρύφτηκαν σε τράπεζες του εξωτερικού ή του εσωτερικού, σε θυρίδες, σε στρώματα ή έγιναν ακίνητα το 2000 για παράδειγμα, όταν ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής ήταν 45%, ο φόρος αποκάλυψης των αδήλωτων κεφαλαίων θα φτάνει το 45%, αν δεν δηλώθηκαν χρήματα το 2014, με ανώτατο συντελεστή 42%.

Η γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, μαζί με τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ επισκέφτηκαν το Παρίσι, προκειμένου να διαπιστώσουν τον τρόπο που οι γαλλικές Αρχές έπεισαν τους Γάλλους να αποκαλύψουν αδήλωτα κεφάλαια ύψους 20 δισ. ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έτσι ξεκίνησαν οι διαδικασίες κατάρτισης νέου νομοσχεδίου. Το γαλλικό μοντέλο προβλέπει απευθείας πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα των τραπεζικών καταθέσεων, αυστηροποίηση των ποινικών διώξεων και επιτάχυνση των φορολογικών δικαστηρίων. Έτσι θα κληθούν όλοι όσοι έχουν αποκρύψει χρήματα να καταθέσουν συμπληρωματική δήλωση για να τα δηλώσουν προκειμένου να πληρώσουν το φόρο που τους αναλογεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-surizaioi-ekteloun-tis-entoles-twn-daneistwn-kai-forologoun-ta-panta-ola#ixzz3iL5FxYwz

Exit mobile version