Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ισλαμοποιεί την Ελλάδα και κυρίως την Αθήνα με το στρατόπεδο έκτρωμα που ετοιμάζει στο Βοτανικό τους λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους εισβολείς από την Συρία, το Αφγανιστάν, την Λιβύη και από άλλες εχθρικές προς την Ελλάδα χώρες. Στην ίδια περιοχή ετοιμάζονται να χτίσουν το μουσουλμανικό τέμενος της Αθήνας σκοτώνοντας στην κυριολεξία την περιοχή αυτή και τους κατοίκους της. Διευκολύνει με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση τους παράτυπους μετανάστες να πηγαίνουν εκεί να θρησκεύονται. Ο ψευτοεθνικιστής, ο γιαλατζί Ελληναράς συνέταιρος της ανίερης κυβέρνησης με τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει ούτε λέξη για αυτό το χάλι. Εχει ανταλλάξει πλήρως τις διακηρύξεις του με τον Υπουργικό Θώκο. Η Χρυσή Αυγή πιστή στις ιδέες και τις αρχές της είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανακόψει την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και να διώξει τους λαθροέποικους από την χώρα μας. Η ευθύνη πέφτει ολόκληρη σε εμάς τους τελευταίους Έλληνες που πρέπει να στηρίξουμε την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της Ν. Γ. Μιχαλολιάκο, αν θέλουμε να πάρουμε πίσω την χώρα μας από την Ισλαμική κατοχή και ξεπεσμό που την έχουν υποβάλει οι προδότες του αντιδημοκρατικού τόξου. Χρυσή Αυγή λοιπόν όποτε γίνουν εκλογές για την Ελλάδα και για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Γ.Π.

Θολό το πολιτικό τοπίο: Άνοδο της Χρυσής Αυγής φοβούνται άπαντες! – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Θέλω να σας συγχαρώ για το έντυπο του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής. Είναι ευκολονόητο, απλό και καλύπτει σχεδόν τους σημαντικές στρατηγικές του σκοπού της Χρυσής Αυγής. Η Πατρίδα είναι σε μεγάλο κίνδυνο να διαλυθεί και ο Ελληνισμός να χαθεί για πάντα. Οι μέρες που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολες για όλους. Αυτό που γίνεται είναι ανεπανάληπτο.

Είσθε η τελευταία ελπίδα για το Ελληνισμό.

Σ.Π

Μάρκος Μπότσαρης: Ο αγνός «Αετός του Σουλίου» που χαρακτηρίστηκε «Λεωνίδας της Νεότερης Ελλάδας»!

Ένα μεγάλο μπράβο στο κόμμα της Χρυσής Αυγής μέσα από την καρδιά μου! Είμαι Ελληνίδα 30 χρονών, χωρίς οικογένεια και άνεργη μένω σχεδόν στον δρόμο εδώ και ένα χρόνο χωρίς να μου δώσει σημασία κανείς και φυσικά το ίδιο το κράτος, και μαθαίνω τώρα από το site σας ότι ετοιμάζουν στο Βοτανικό μέρος με κοντέινερ για να μείνουν οι λαθρομετανάστες! Είμαι έτοιμη να αγωνιστώ μαζί σας για να ενταθεί η εθνική αντίσταση μας σαν λαός. Βαρέθηκα να λένε όλοι ότι περνάνε άσχημα, είναι άνεργοι δεν έχουν τα απαραίτητα και να μην κάνει κανείς τίποτα. Ο ελληνικός λαός εχει ποια πλήρη αποβλάκωση δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά. Συνεχίστε τον αγώνα

Άννα

Οι Συριζαίοι εκτελούν τις εντολές των δανειστών και φορολογούν τα πάντα όλα… ακόμα και τα λεφτά κάτω από το στρώμα!

Τέλος εποχής για την γεωργία. Οι ημέρες σου ως αγρότης είναι μετρημένες. Με τα νέα Μνημονιακά μέτρα(έλλειψη κινήτρων, διπλασιασμός στον φορολογικό συντελεστή εισοδήματος, περιορισμός στην έκπτωση του ντίζελ, αύξηση στο τριπλάσιο των εισφορών σου στον ΟΓΑ, ηλεκτρική ενέργεια και λιμάσματα στα ύψη), επιστρέφεις στο βαθύ παρελθόν του ΄70.

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-10-augoustou-2015#ixzz3iMnNgIUZ

Exit mobile version