Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και Μνημόνιο και Ασυλία στη διαφθορά με υπογραφή της Αριστεράς

Και Μνημόνιο και Ασυλία στη διαφθορά με υπογραφή της Αριστεράς

Η υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς ήταν η αρχή μονάχα του ξετυλίγματος της απάτης των Τσίπρα-Καμμένου εις βάρος του Ελληνικού Λαού: το κερασάκι στην μνημονιακή τούρτα είναι η εκπεφρασμένη πρόθεση της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ να «θέσουν στο αρχείο» όχι απλώς υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων αλλά το ίδιο το υπουργείο!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πηγές, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην κατάργηση του υπουργείου καταπολέμησης της διαφθοράς, κατ’ απαίτηση τάχα των δανειστών. Στην πραγματικότητα, Τσίπρας και Καμμένος προκειμένου να περισώσουν το πολιτικό τους μέλλον, έχουν παράσχει λευκή επιταγή στους μέχρι πρότινος «ορκισμένους τους εχθρούς», ήτοι πολιτικούς αντιπάλους και οικονομικό-μιντιακό κατεστημένο.

Τούτο επιβεβαιώνεται από μια είδηση σαφώς ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο η κυβέρνηση συμφώνησε παρασκηνιακά για το κουκούλωμα των μεγάλων οικονομικών σκανδάλων τόσο της προμνημονιακής περιόδου, όσο και αυτής των μνημονίων: με απόφαση του Εφετείου της Αθήνας σταματούν οι έλεγχοι της Εφορίας για καταθέσεις προ του Σεπτεμβρίου του 2010!

Τούτο με τη σειρά του σημαίνει πως χορηγείται ασυλία μεταξύ άλλων στους εμπλεκόμενους στη λίστα Λαγκάρντ και στους κατόχους των εμβασμάτων του εξωτερικού, που φρόντισαν να βγάλουν τα χρήματά τους σε τράπεζες εκτός Ελλάδος, όταν οι κυβερνήσεις απαιτούσαν την οικονομική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού.

Πλέον, η κυβέρνηση της Αριστεράς (με την ευγενική σύμπραξη Καμμένου) θέτουν υπό την προστατευτική τους αγκάλη όσους «μεγαλούργησαν» επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στις πλάτες πάντοτε των Ελλήνων που δοκιμάζονται αγρίως από τις εγχώριες μαριονέτες των διεθνών τοκογλύφων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-mnhmonio-kai-asulia-sth-diafthora-me-upografh-ths-aristeras#ixzz3iS26W1AT

Exit mobile version