Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Είμαι Έλλην Κύπριος και κατοικώ στο Λονδίνο. Παρακολουθώ με αγωνία τα γεγονότα στην Ελλάδα. Ένα μόνο θέλω να πω. Πιστεύω σε εσάς και περιμένω να δω τις σωστές κινήσεις. Ο εχθρός δεν είναι μόνο οι μετανάστες. Δεν είναι μόνο ο Σύριζα και ο Σαμαράς. Ο εχθρός είναι και αυτός που εισάγει προϊόντα που μπορεί να παράγει η χώρα και σκοτώνει την οικονομία και σκορπά φτώχεια στο λαό. Πιάστε τις υπεραγορές και όποιος εισάγει ξένα προϊόντα να πληρώνει τίμημα προδοσίας. Είναι και τόσα άλλα πολλά που μπορείτε να κάνετε. Είμαστε μαζί σας!

Φ. Θ.

Στις φλόγες η Τουρκία: Νυκτερινή έφοδος Κούρδων στην Κωνσταντινούπολη – Ανατινάχτηκε αστυνομικό τμήμα και άνοιξαν πυρ εναντίον του προξενείου των ΗΠΑ

Σήμερα έστειλα τo εξής mail στο υπουργείο Υγείας. ”Επειδή δεν πρόκειται να διορθώσετε τίποτε από αυτά που λέω, απλά σας λέω το περιστατικό για να δικαιολογήσω την επόμενη ψήφο μου φανατικά στην Χρυσή Αυγή. Είδατε ποτέ άτομο εξαρτώμενο από την ινσουλίνη να γίνεται καλά; Όχι βέβαια αλλά εσείς επιμένετε να στέλνετε ανήμπορους και εβδομηντάρηδες ανθρώπους σε επιτροπή ξανά και ξανά για να μας πει τι; Να μας δώσει το ΚΕΠΑ ένα χαρτί για το αυτονόητο 67% ….. Ανίκανοι που ταλαιπωρείτε τον κόσμο”.

Κ.Ε.

Οι μνημονιακές δυνάμεις (ΝΔ – Σύριζα) αγκαλιά με τους τούρκους στη Θράκη! BINTEO

Πόσο θράσος χρειάζεται και πόσο τιποτένιος πρέπει να είναι κάποιος, για να τολμάει να συγκρίνει τους αφροασιάτες εισβολείς με τα αδέρφια μας της περιόδου της Μικρασιατικής καταστροφής; Πόσο στενόμυαλος ή/και πόσο προδότης πρέπει να είναι κάποιος για να μην αποδέχεται, ή ακόμα και να αρνείται την κοινή φυλετική καταγωγή και την εθνική ταυτότητα και συνείδηση ενός λαού; Πόσο άθλιος πρέπει να είναι κάποιος για να θεωρεί τα πολιτικά δικαιώματα που αποκτώνται στα στενά γεωγραφικά όρια ενός Κράτους, ως το μόνο στοιχείο που προσδιορίζει κοινή καταγωγή, τα ήθη, τα έθιμα και πολιτισμό και να θεωρεί όποιον βρίσκεται εκτός αυτών των ορίων ως “ξένο”; Και μάλιστα όταν τέτοια άτομα σε άλλες περιπτώσεις μιλάνε κατά των συνόρων και των κρατών! Η Ελλάς για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της, να μεγαλουργήσει, και να δείξει και πάλι το δρόμο στη Λευκή Ευρώπη, πρέπει να μπορέσει να ενώσει ξανά τον απανταχού Ελληνισμό. Είναι ίσως το μόνο που έχουμε και πρέπει να διδαχθούμε από τον προαιώνιο σκοτεινό εχθρό της Ελλάδος. Όλοι οι (Φυλετικά) Έλληνες, ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας, πρέπει να οργανωθούμε ώστε να προασπίσουμε αποτελεσματικά τα συμφέροντα και τα δίκαια της Φυλής και της μητροπολιτικής μας Πατρίδος. Επιστήμονες, ερευνητές, γιατροί που βρίσκονται στα καλύτερα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού, όπως επίσης και απλοί εργαζόμενοι και καθημερινοί άνθρωποι του μόχθου, Έλληνες οι οποίοι δεν έχασαν την εθνική τους συνείδηση και ταυτότητα, πρέπει να μπορέσουν να ενωθούν και πάλι κάτω από τα ιδανικά και τις αξίες του Ελληνισμού. Ενωμένοι ως ένα Έθνος, αρκετά πιο εύκολο στη σύγχρονη εποχή χάρη στις νέες τεχνολογίες, πρέπει να μπορέσουμε να σπάσουμε τα στενά γεωγραφικά όρια του σύγχρονου Κράτους το οποίο ουκ ολίγες φορές τον τελευταίο αιώνα στάθηκε ανίκανο να υπερασπιστεί το Έθνος και το Λαό του. Μέσα από μια προπαγανδιστική τακτική η οποία θα μας επιτρέψει να φέρουμε πιο κοντά τους απανταχού Έλληνες με βάση κοινά τους ενδιαφέροντα και ασχολίες (είτε ελεύθερου χρόνου, είτε επαγγελματικά), θα μπορέσουμε με όχημα την Ελληνική ιστορία και το μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού  (και των προγόνων μας) να ενώσουμε πραγματικά το Έθνος μας, σπάζοντας έτσι τα δεσμά του σύγχρονου ανθελληνικού κράτους.

Α.Μ.

Το «Έθνος» του Μπόμπολα καλεί ευθέως σε κατάλυση του πολιτεύματος: Να επέμβουν οι «δανειστές» για να μην έχουμε εκλογές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-11-augoustou-2015#ixzz3iVJ54T00

Exit mobile version