Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Τρίπολη

Το Σάββατο, 1 Αυγούστου, η Τ.Ο. Καβάλας βρέθηκε για ακόμη μια φορά δίπλα στους δοκιμαζόμενους Έλληνες σε μια ενημερωτική εξόρμηση αυτή τη φορά στα χωριά Νικήσιανη, Γεωργιανή, Παλαιοχώρι και Αντιφίλιπποι. Από την πρώτη στιγμή οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με θαυμασμό και έκπληξη που αυτές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού υπάρχουν αληθινοί πατριώτες που αγωνίζονται για την Ελλάδα και ενάντια στα μνημόνια της καταστροφής. Η Νικισιανή αποτελεί ένα κάστρο της Χρυσής Αυγής στον δήμο Παγγαίου, εκεί όπου χτυπά δυνατά η καρδιά του Έλληνα που ποθεί την πατρίδα ελεύθερη. Είναι μια περιοχή όπου ντόπιοι ασχολούνται με την κτηνοτροφία και την γεωργία.

 

Η νεολαία μαστίζεται και εδώ από την ανεργία και επιβαρύνεται τα λάθη των προηγούμενων γενεών που ρούφηξαν όλο τον πλούτο της πατρίδας μας χωρίς να σκεφτούν ποτέ τις νέες γενεές που θα έρθουν, ζώντας ουσιαστικά εις βάρος των επομένων γενεών. Υπάρχουν όμως και οι γηραιότεροι αυτοί που αγωνίστηκαν σε όλη τους την ζωή για να μπορέσουν να έχουν ένα αποκούμπι στα γεράματα τους. Δυστυχώς όμως και αυτοί έχουν στοχοποιηθεί από την πρώτη αριστερή κυβέρνηση που θέλει ουσιαστικά να εξοντώσει τους συνταξιούχους. Στο Παλαιοχώρι οι συναγωνιστές μοίρασαν σε όλα τα καφενεία του χωριού και παντού γίναν δεκτοί με χαρά και θαυμασμό. Πολλές ήταν οι ερωτήσεις που τέθηκαν ειδικά για το αδιέξοδο του μνημονίου και τον μέλλον της χώρας. Η απάντηση πάντα πρέπει να είναι μοναδική, μόνο η Χρυσή Αυγή και μόνο ο Αρχηγός μας, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας.

Φωτογραφίες

Στις 3 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια της Τ.Ο Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Την ολομέλεια άνοιξε ο συναγωνιστής Γιαννατσής Αναστάσιος ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο “Εθνικισμός και σύγχρονος τρόπος ζωής”. Στην συνέχεια, ο γραμματέας της τοπικής Μπέλμπας Απόστολος ανέπτυξε τις δραστηριότητες του κινήματος και της τοπικής οργάνωσης κατά τον προηγούμενο μήνα.

Τα μηνύματα που έρχονται από την περιοχή της Αρκαδίας, αλλά και από ολόκληρη την χώρα γενικότερα, δημιουργούν ένα αέρα αισιοδοξίας για το κίνημα. Στους χαλεπούς καιρούς που έρχονται, η Χρυσή Αυγή θα είναι η προμετωπίδα του αγώνα για μια μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα χωρίς ξένους δυνάστες και τοκογλύφους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala1#ixzz3iVLlT0v0

Exit mobile version