Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Τύφλα» να ‘χει ο Άδωνις… Πανηγυρίζουν για το απεχθές αριστερό μνημόνιο οι συριζαίοι

«Τύφλα» να ‘χει ο Άδωνις... Πανηγυρίζουν για το απεχθές αριστερό μνημόνιο οι συριζαίοι

Non paper έντεκα σημείων εξέδωσε η κυβέρνηση αμέσως μετά την επίτευξη «συμφωνίας» με τους «δανειστές». Στο έγγραφο, αυτό, του Μεγάρου Μαξίμου αποτυπώνονται οι πανηγυρισμοί των τσιπροκαμμένων για το νέο. αριστερό μνημόνιο, με μέτρα δεκάδων δίσ. ευρώ, που θα φορτώσουν στον Ελληνικό Λαό. Ουσιαστικά οι συριζαίοι στα έντεκα σημεία που εξέδωσαν ψεύδονται ασυστόλως, φτάνοντας στο σημείο να θυμίζουν τον Άδωνι τις παλιές «καλές» ημέρες που γύρναγε τα κανάλια για να διαφημίσει το μνημόνιο.

Αναλύσαμε ήδη τα προαπαιτούμενα μέτρα που θα ψηφιστούν άμεσα, ενώ αναμένεται να υπάρξει μία δέσμη μέτρων ανά δόση δανείου, όπως γίνεται σε κάθε μνημόνιο. Ο Ελληνικός Λαός θα υποφέρει στα χρόνια του αριστερού μνημονίου και οι νέοι «μπουμπούκοι» της αριστεράς πανηγυρίζουν για το. επίτευγμά τους. Ας πάρουν, λοιπόν, αυτό το πατσαβούρι των έντεκα σελίδων, γεμάτο ψέμματα και ας κάνουν προεκλογική εκστρατεία, αφότου εφαρμοστούν τα μέτρα.

Στο έγγραφο των συριζαίων γίνεται επίκληση των χαμηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, που προβλέπει η συμφωνία, χωρίς όμως να γίνεται λόγος για την καταστροφή που επέφερε η διακυβέρνησή τους. Συγκεκριμένα, πανηγυρίζουν για το 0,25% πρωτογενές πλεόνασμα που προβλέπεται για φέτος, αγνοώντας ότι η πρόβλεψη μιλάει για έλλειμμα και μάλιστα μεγάλο. Συνεπώς η δημοσιονομική προσαρμογή θα είναι σαν του Σαμαρά.

Επιπλέον δημιουργείται το παράδοξο να πανηγυρίζουν οι συριζαίοι επειδή θα εφαρμόσουν μέτρα, τα οποία είχαν συμφωνήσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν. Τελικά το μνημονιακό κράτος έχει όντως… συνέχεια. Πανηγυρίζουν μάλιστα και για την ολοκλήρωση της 5ης αξιολόγησης από την τρόικα, που προεκλογικά λέγανε ότι δεν θα επιτρέψουν.

Το πιο εξωφρενικό όμως είναι ότι συνεχίζουν την τακτική με την αλλαγή των λέξεων. Δεν αναφέρουν καθόλου την λέξη «μνημόνιο», ενώ βαφτίζουν το ξεπούλημα ως «αξιοποίηση», όπως ακριβώς έκανε και η νουδούλα. Η τρόικα λέγεται «θεσμοί» κ.ο.κ.

Νομίζουν ότι ο Λαός τρώει κουτόχορτο, αλλά ξεχνούν ότι «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο», ότι υπέγραψαν μνημονιάρα αριστερή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tufla-na-chei-o-adwnis-panhgurizoun-gia-to-apechthes-aristero-mnhmonio-oi-s#ixzz3iVfu8K58

Exit mobile version