Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φόβοι των αρχών για τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Ελλάδα!

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φόβοι των αρχών για τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Ελλάδα!

Στις ελληνικές διωκτικές αρχές επικρατεί ανησυχία με βάση πληροφορίες ότι ενδεχομένως θα υπάρξει πλήγμα υποστηρικτών του ISIS στη χώρα μας εναντίον «προσφύγων» από τη Μέση Ανατολή. Και αυτό θα εκδηλωθεί πιθανόν με επιχείρηση αυτοκτονίας αντίστοιχης αυτών που σημειώνονται σε ανοιχτούς χώρους στο Ιράκ και στη Συρία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ζητηθεί στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών να δίδεται προσοχή σε άτομα που είναι ιδιότυπα για την εποχή ντυμένα, με τον κίνδυνο να μεταφέρουν και να κρύβουν κάτω από «βαριά» ρούχα εκρηκτικούς μηχανισμούς για να τους ενεργοποιήσουν σε αποστολές αυτοκτονίας. Αξιωματούχοι της αστυνομίας δεν αποκλείουν το γεγονός ότι στόχοι μπορούν να είναι και Κούρδοι που ζουν στη χώρα μας, με τους οποίους βρίσκονται σε σύγκρουση οι τζιχαντιστές.

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sth-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-apokalupsh-foboi-twn-archwn-g#ixzz3iWb2NCf8

Exit mobile version