Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Πάντα πίστευα ότι για να προχωρήσει ο ελληνισμός θα πρέπει να βγει μια κυβέρνηση από πατριώτες.

Πατριώτες που σκοπός θα είναι να γίνετε σωστά η διαδικασία και να ενώνει τους Έλληνες.

Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι η Ελλάδα εισάγει ντομάτες από την Ολλανδία. Αυτό σημαίνει ότι οι αγρότες χάνουν από τα εισοδήματα τους και τα λεφτά φεύγουν από την Ελλάδα. Βρείτε τρόπο να σταματήσετε αυτό με κάθε τρόπο. Φασόλια από Τουρκία, και κρέας από Ρουμανία. Βρείτε πιει είναι οι εισαγωγείς και πάρτε δράση.

Έχουν ξεγελάσει τους αγρότες να εισάγουν σπόρο για τις καλλιέργειες τους από έξω. Σπόρο GM που αυτός ο σπόρος είναι καταστροφή στην Ελλάδα. Όταν κάνης χρήση αυτού του σπόρου για ένα διάστημα δεν μπορείς μετά να φύτευσης τίποτα, που αυτό είναι καταστροφή για την χώρα. Και θα πρέπει να βασίζεσαι σε αυτούς για το μέλλον.

Είναι δυο θέματα που πρέπει να λάβετε δράση, και με αυτό τον τρόπο θα δείξετε και στο λαό ότι είστε οι σωτήρες. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάρετε δράση και αναμένω. Εισάγουμε πιο πολλά από ότι εξάγουμε, και ενώσω γίνετε αυτό τα μνημόνια και τα δάνεια για να πληρώσουμε θα υπάρχουν.

Φ. Θ.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Έλληνα Αγρότη: Συνάντηση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου με Εθνική Επιτροπή Αγροτών – Φωτογραφίες, Βίντεο

Δεν ήμουν ποτέ Χρυσή Αυγή ούτε έχω ψηφίσει ποτέ μου αλλά στις εκλογές που πλησιάζουν θα το κάνω θα ψηφίσω. Επίσης ξέρω πολλούς μα πάρα πολλούς που θα κάνουν το ίδιο….Αυτοί του σύριζα τελικά είναι μεγάλοι αλήτες. Όλοι πλέον με την Χρυσή Αυγή δεν πάει άλλο.

Α.Σ.

«Τύφλα» να ‘χει ο Άδωνις… Πανηγυρίζουν για το επαχθές αριστερό μνημόνιο οι συριζαίοι

Με εμμονές και με ιδεοληψίες οι κρατικοί κήρυκες του ανθελληνισμού. Εσκεμμένα εν γνώσει τους μετατρέπουν την Κω σε Ισλαμαμπάντ. Λες και βρίσκονται σε κάποια απομονωμένη ακτή της μακρινής Αυστραλίας! Βλέπουν από τα ΜΜΕ Έλληνα Αστυνομικό στην Κω να προσπαθεί να αντιμετωπίσει το χάος της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης στα νησιά του Αιγαίου, και τον διώκουν δημοσίως! Ας αναλάβουν λοιπόν αυτοί οι ίδιοι την υποδοχή χιλιάδων εισβολέων μέσα στις πολυτελείς κατοικίες τους. Μόνο τότε θα καταλάβουν το καθημερινό καθήκον των Ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας…

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-12-augoustou-2015#ixzz3iY2A9frd

Exit mobile version