Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μεϊμαράκης ως βαστάζος του Τσίπρα κήρυξε τον πόλεμο στη λογική

Ο Μεϊμαράκης ως βαστάζος του Τσίπρα κήρυξε τον πόλεμο στη λογική

«Η Χρυσή Αυγή τους τελευταίους μήνες δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση για το μεταναστευτικό και έχει κάνει υπόγεια συμφωνία με τον Σύριζα». Τα λόγια τούτα δεν ανήκουν στον περίφημο Δανό συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν αλλά σε έναν από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες όλων των εποχών, σε έναν απόφοιτο της μεγάλης των ψοφοδεξιών πολιτικών απατεώνων σχολής, τον πολλά βαρύ και όχι ή λιγότερο γνωστό ως Βαγγέλα Μεϊμαράκη.

Καθώς η πατριδοκάπηλη μασονοδεξιά όχι μόνο δεν προσέφερε το παραμικρό για την ευημερία του Λαού και το καλό του τόπου αλλά τουναντίον με κάθε της ενέργεια ζημίωσε δραματικά τα εθνικά συμφέροντα, αναλώνεται πλέον σε αγωνιώδεις απόπειρες να περισώσει τις πολιτικές καριέρες (και τα προνόμια που αυτές συνεπάγονται) των χρεοκοπημένων στελεχών της. Γι’ αυτό το λόγο, ο προσωρινός ή μόνιμος (κανένας Έλληνας δεν ασχολείται με ξοφλημένες συμμορίες) πρόεδρος της ΝΔ, από το βήμα του καναλιού του Αλαφούζου εκτόξευσε έναν οχετό ψεύδους και λάσπης για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Επειδή ο φιλελεύθερος τοποτηρητής της Μέρκελ παριστάνει τον πονηρό και νομίζει ότι απευθύνεται σε λουκανικοφάγους της Φρανκφούρτης, δέον όπως του φρεσκάρουμε τη μνήμη με τα κάτωθι:

Προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και διαβλέποντας την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεπαγόμενη πτώση της Χούντας Σαμαρά, επιφανή στελέχη της συμμορίας της Συγγρού εκλιπαρούσαν από τηλεοπτικούς σταθμούς και ρυπαροφυλλάδες για την αναγκαιότητα της συγκρότησης μεγάλης συγκυβέρνησης «μνημονιακής ενότητας», με τη συμμετοχή του Σύριζα.

Ευθύς μετά την εκλογική συντριβή, τα ίδια της στελέχη της μασονοδεξιάς, ικέτευαν ξανά για μεγάλη συγκυβέρνηση δίχως τη συμμετοχή του τότε προέδρου τους, Αντώνη Σαμαρά.

Μετά τη φόλα του δημοψηφικού αποτελέσματος την οποία έφαγε η ΝΔ αλλά δεν έχει ακόμη χωνέψει, απεγνωσμένα τα στελέχη της και δρώντας ως υπαλληλάκια των τοκογλύφων, έπεσαν στα γόνατα παρακαλώντας τον Τσίπρα να φέρει νέα συμφωνία, όπερ και εγένετο. Νέα συμφωνία ή επί το ορθότερον Μνημόνιο της Αριστεράς, το οποίο μερίδα του Σύριζα δεν ψήφισε αλλά ψήφισε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της μασονοδεξιάς ΝΔ!

Με απλά λόγια, η πατριδοκάπηλη δεξιά δεν έγινε ουρά του Σύριζα αλλά το βασικό υποστύλωμα της κυβέρνησης των μαρξιστών! Και επειδή η τρόπο τινά ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Σύριζα δόθηκε δίχως κανένα κυβερνητικό αντάλλαγμα, δυνάμεθα εμείς οι Εθνικιστές να χαρακτηρίσουμε τη ΝΔ και τους πολιτικάντηδές της, φτηνές εταίρες του μαρξιστοκαπιταλιστικού θιάσου Σύριζα!

Για τους καραγκιόζηδες της Συγγρού βεβαίως, η κωμική παράσταση του αυτοεξευτελισμού δεν έχει τέλος: ο πολλά βαρύς που συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή για «υπόγεια συμφωνία με τον Σύριζα», είναι εκείνος που αύριο κιόλας θα υπογράψει με χέρια και πόδια τα επονείδιστα μέτρα της Μνημονιάρας της Αριστεράς, στηρίζοντας για μια ακόμη φορά τον Τσίπρα και το τσίρκο των Σύριζα-ΑΝΕΛ!

Για το τερατώδες δε, «η Χρυσή Αυγή τους τελευταίους μήνες δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση για το μεταναστευτικό», αντί απαντήσεως, συνιστούμε ταχεία και εσπευσμένη επίσκεψη σε ψυχίατρο, διότι ο μεν Σαμαράς απήλθε, τα δε «χούγια» όμως έμειναν και μεταδίδονται ως μολυσματικός ιός!

ΥΓ. Πινόκιο της Συγγρού, έχεις ακούσει τίποτα για τον «παναθηναϊκάκια»;

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-meimarakhs-ws-bastazos-tou-tsipra-khruje-ton-polemo-sth-logikh#ixzz3ieCnSZGX

Exit mobile version