Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρτέμιος Ματθαιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί στο νέο μνημόνιο της Αριστεράς – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, κατήγγειλε από βήματος της βουλής την απαράδεκτη και αντικοινοβουλευτική διαδικασία με την οποία επέλεξε η συγκυβέρνηση να εισάγει το νέο μνημόνιο στην ολομέλεια.

Σε μία μόνο ημέρα καλεί το σώμα να ψηφίσει επί ενός ογκωδέστατου κειμένου που δεν διάβασε αλλά που θα επηρεάσει τη ζωή των Ελλήνων για ολόκληρες δεκαετίες, την ίδια στιγμή που αρνείται σε φορείς που πλήττονται άμεσα από τα νέα μνημονιακά μέτρα να παρευρεθούν στην βουλή για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

Εν συνεχεία τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νέο μνημόνιο γιατί αυτό, όπως και τα προηγούμενα δύο, διέπονται από την υπαγωγή της χώρας στο αγγλικό δίκαιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, ενώ σε καθαρά οικονομικό επίπεδο πλήττει τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, φτωχοποιεί το λαό, εντείνει τις κοινωνικές αδικίες και οδηγεί σε πλήρη εξάρτηση τη χώρα από τους τοκογλύφους δανειστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/artemios-matthaiopoulos-h-chrush-augh-tha-antistathei-sto-neo-mnhmonio-ths#ixzz3ihAlqzds

Exit mobile version