Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αστυνομικοί και λιμενικοί της Δωδεκανήσου ξεφτιλίζουν την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Αστυνομικοί και λιμενικοί της Δωδεκανήσου ξεφτιλίζουν την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Την σφοδρή της αντίθεση στην απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει σε πλοίο 2.500 λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Κω, εξέφρασαν οι ενώσεις αστυνομικών και λιμενικών στα Δωδεκάνησα.

Δια της επιστολής, λιμενικοί και αστυνομικοί επισημαίνουν τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια ενέργεια, τονίζοντας κυρίως την αδυναμία των αρχών να αντιμετωπίσουν δυνητικές καταστάσεις όπως φωτιά στο πλοίο, επεισόδια μεταξύ ατόμων διαφορετικών εθνικοτήτων κ.ο.κ..

Βεβαίως οι γραφειοκράτες των Αθηνών, οι περισπούδαστοι καθηγητάδες των υπουργικών θώκων και οι θλιβεροί τους συνοδοιπόροι, δεν σκαμπάζουν από παρόμοιες επιστολές-καμπανάκια κινδύνου. Συνεπακόλουθα, όταν οι προειδοποιήσεις επί των δυνητικών κινδύνων γίνονται πραγματικότητα, ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνουν, επιρρίπτοντάς αυτήν στους υφισταμένους τους και συνήθως σ’ εκείνους οι οποίοι υπό αντίξοες συνθήκες επιχειρούν να διαφυλάξουν την έννομη τάξη.

Πώς όμως να διαφυλάξει ο αστυνομικός και ο λιμενικός την έννομη τάξη από ένα Κράτος και μια κυβέρνηση που έχουν αναγάγει σε κανόνα τις παρανομίες τους;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/astunomikoi-kai-limenikoi-ths-dwdekanhsou-jeftilizoun-thn-kubernhsh-tsipra#ixzz3im29BIrC

Exit mobile version